TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een herder vangt een uil en er is een discofeestje in het tijdperk van de Renaissance.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Tee & Mo
Mo vraagt zich af hoeveel zoom nodig zal zijn voordat iedereen een dutje nodig heeft.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje en Kamiel verzorgen een ziek plantje met veel liefde, maar plantje wordt maar niet beter. Ze doen beroep op hun kameraadje Finn die alles weet over het verzorgen van planten en bomen.
«
»
06:25 Ollie
Ollie en Mabel raken verstrikt in een wedstrijd voor vlinders.
«
»
06:30 Meneer Papier
Meneer Papier knipt een schepje om kleine putjes in het zand te graven. Met behulp van een perforator maakt hij zaadjes uit kleurig papier en stopt ze in de kuilen. De volgende dag zijn de stroken papier tot in de hemel gegroeid.
«
»
06:35 Hongerige berenverhalen
De hongerige beren worden opgewekt wakker, want vandaag is er iemand jarig. Normaal bakken de beren elkaars favoriete taart, maar dit jaar wordt er vreemd genoeg helemaal niks gebakken.
«
»
06:40 Vos en Haas
Om in Lola's ogen te schitteren, besluit Bernard een dappere ridder te worden om haar te bewijzen wat hij waard is. Hij vraagt Rock om hem te helpen een draak te bouwen die hij kan verslaan om indruk te maken op zijn geliefde.
«
»
06:50 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
06:55 Simon Superkonijn
Mam kan de autosleutels niet vinden en ze heeft de auto nodig om Gaspard naar de tandarts te brengen. Papa helpt haar zoeken. Simon kan niet gewoon toekijken en begint dus ook naar de sleutels te zoeken, ook al wil Gaspard niet echt helpen.
«
»
07:00 Edmond & Lucy
Edmond de eekhoorn en Lucy de beer zijn samen opgegroeid. Ze wonen in een prachtige kastanjeboom midden in het bos. Samen met hun vrienden lossen ze raadsels op, beleven ze spannende avonturen en ontdekken ze de wonderen van de natuur.
«
»
07:10 Casper en Emma
Hilde heeft een plat pakket meegekregen vanuit de meubelzaak, die zij moet samenstellen. Casper en Emma komen haar helpen. Samen leren ze de instructies op te volgen en het resultaat is een mooie ladekast.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie wil indruk maken op een slimme jongen en heeft ergens gelezen dat mensen die een bril dragen er meteen een pak slimmer uitzien. Ze heeft een oude bril van Van Leemhuyzen gekregen en zal die opzetten. Maar dat blijkt toch niet zo slim.
«
»
07:30 Kleine dingen
Klei-animatiesserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.
«
»
07:40 Lou
Op weg van school naar huis ziet Lou Solène het huis van Tristan binnengaan. Ze is jaloers.
«
»
07:55 Wannabe's
Olly heeft na een feestje de verkeerde jas meegenomen: die van de bekende tv-avonturier Adventure John. Wanneer Mike hoort dat John de jas komt oppikken, ziet hij zijn kans om Video King voor te stellen aan een échte ster.
«
»
08:10 De Hoppers
Meester Frans wil dat de kinderen een nieuwsreportage maken. Mo en Arno willen een groot geheim blootleggen en beslissen undercover op onderzoek te gaan in het kantoor van Dezeure.
«
»
08:25 Nachtwacht
De Nachtwacht neemt het op tegen de oeroude Meestervampier die Vladimir in zijn macht heeft. De Nachtwacht moet Vladimir snel zien te redden.
«
»
08:50 GameKeepers
Om 'Rollercoaster' te spelen is er maar één iemand nodig. Mats besluit te gaan. Hij moet binnen de tijd een wild en ruig parcours afleggen op rollerskates. Ondertussen raakt GM voor het eerst in Villa Forrêt. Als dat maar goed afloopt.
«
»
09:15 Onze natuur
De stad, de verharde wereld, lijkt een overwinning van de mens op de natuur, maar in elke hoek, in elke barst bruist het van leven. De halsbandparkiet, nijlganzen en vossen hebben hun dieet aangepast.
«
»
09:40 Meisjes
Compilatie van videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die gedurende de week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks volgt hartsvriendinnen Luna, Amélie, Cleo en Fleur. Ze steunen elkaar door dik en dun, op school en daarbuiten.
«
»
10:00 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
10:10 Homo Universalis Ketnet: compilatie
Een overzicht van de vijf proeven uit de vierde week Homo Universalis Ketnet. We leren de kandidaten beter kennen achter de schermen, en de laatste vijf afvallers krijgen een extra momentje in de spotlight.
«
»
10:35 Competitiebeesten
Snowboarder Jules krijgt slecht nieuws. Laurens speelt het EK, maar vraagt zich af of hij wel in topvorm is. Gymnaste Nina gaat terug naar school.
«
»
11:00 Helden
De Helden bouwen een windmolen, doen een geblinddoekt parcours en houden echte volksspelen.
«
»
11:10 De Faker
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Eén iemand hoort er eigenlijk niet thuis en doet maar alsof. Lukt het Sarah om de faker te ontmaskeren in de familie Wouters uit Mol?
«
»
11:30 Galactic Agency
De Galactic Agency wordt gebeld door Carla Girlfriend, de beroemde naaister. Ze is in totale paniek: CleoSpace komt vanavond haar nieuwe pak ophalen, het is nog niet klaar en haar naaimachinerobot gehoorzaamt haar niet meer.
«
»
11:40 Galactic Agency
In Rainbow Arcadium zijn Zed en K opgewonden om Croc Love uit te proberen, een videospel met een dino die zich voedt met knuffels. Apple past het spel echter aan om het veel minder schattig te maken.
«
»
11:55 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:15 Ket & Doc
Op heel jonge leeftijd heeft Julie, nu dertien, zowel haar moeder als haar vader verloren. 'Licht' is een intiem portret van een meisje dat, ondanks een immens verlies, met haar armen wijd de wereld tegemoet gaat.
«
»
12:30 GameKeepers
De GameKeepers hebben een bijzondere opdracht; ze moeten in een oude tempel op zoek naar de magische staf en het licht doen ontbranden. Maar de tempel is vervloekt en bezaaid met onverwachte en levensgevaarlijke valstrikken.
«
»
12:55 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:05 Onze natuur
De stad, de verharde wereld, lijkt een overwinning van de mens op de natuur, maar in elke hoek, in elke barst bruist het van leven. De halsbandparkiet, nijlganzen en vossen hebben hun dieet aangepast.
«
»
13:30 Ketnet Musical
Captatie van 'Ketnet Musical: Knock Out', het gezamenlijke project van Ketnet en Studio 100.
«
»
15:00 Mega Mindy
Sam Meerlap doet alsof hij afval op een veilige manier behandelt, maar eigenlijk gooit hij het weg in het midden van het bos. Dat is illegaal, maar als hij betrapt wordt neemt hij Toby gevangen. Mega Mindy schiet te hulp.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Brandweerman Bill mag in de brandweerkazerne alle taakjes doen, behalve branden blussen. En hij zou toch zo graag eens een brand blussen. Marie laat hem op de soep passen die op het vuur staat, want dat is ook levensgevaarlijk. Maar dat gaat fout.
«
»
15:30 Kleine dingen
Klei-animatiesserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.
«
»
15:35 Idefix en de onverzettelijken
Nadat de Romeinen Corsicaanse kaas verboden hebben in Lutetia, belandt een trotse Corsicaanse kaasmaker in de gevangenis. Idéfix en zijn vrienden werken samen met de hond van de Corsicaanse kaasboer om zijn baasje te redden.
«
»
15:45 De Smurfen
Bange Smurf is bang dat er een geest rondspookt in zijn huis en vraagt aan Knutselsmurf om zijn huis volledig dicht te maken.
«
»
16:00 Lou
Lou heeft er genoeg van om in haar eentje het huishouden te runnen en elke dag pizza te eten bij Gino's omdat haar moeder liever computerspelletjes speelt dan te koken of het vuilnis buiten te zetten. Dus trekt ze in bij haar beste vriendin Mina.
«
»
16:15 Dodo
Het is ouderavond en Joe's ouders kunnen niet wachten om zijn vriendin Lily te ontmoeten.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings gebruiken een lamp om zichzelf zo groot als een beer te maken.
«
»
16:35 Rox
De Afrikaanse president komt op bezoek om het verdrag omtrent de ivoorhandel te verlengen. Wanneer het staatshoofd op mysterieuze wijze verdwijnt vermoedt het team vuil spel.
«
»
17:00 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden een krat met chocolade en verstoppen deze voor Grizzy.
«
»
17:10 Nachtwacht
Charon komt naar Schemermeer om een nieuwe veerman te zoeken.
«
»
17:35 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
17:50 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
18:00 Ket & Doc
Een luie zomerdag in de Matongéwijk in Brussel. Een meisje probeert de tijd te doden terwijl ze in het kapsalon van haar tante de ene klant na de andere ziet passeren. Ze kijkt naar de voorbijgangers met de radiozender op de achtergrond.
«
»
18:15 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
18:30 Wannabe's
Olly wil het record 'knettersnoep eten' verbreken en heeft daarvoor het meest explosieve knettersnoep ter wereld laten overvliegen. Maar er zit een verstekeling in het postpakket: een exotische mug.
«
»
18:45 De Hoppers
Het is eindelijk vakantie. Daria heeft zich ingeschreven voor het spacekamp, maar wanneer dit wordt geannuleerd, stort Daria's wereld in. Een vakantie zonder studeren is werkelijk een hel.
«
»
19:05 GameKeepers
Mats gaat het spel in: een duistere versie van de villa. Kopieën van zijn vrienden zijn de tegenstanders. Sari is het spel ingezogen en is van uiterlijk veranderd. Enkel de gamekey, een handspiegel, kan haar terug in zichzelf veranderen.
«
»
19:30 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste (huis)dierenclips laat zien.
«
»
19:35 De regels van Floor
Irma en Jan zijn helemaal klaar met de gameverslaving van Kees. Irma stuurt Kees naar buiten zodat hij kan voetballen, maar in plaats daarvan weet Kees toch een plek te vinden waar hij kan gamen.
«
»
19:45 De regels van Floor
Margreet heeft een te gek keyboard met alles erop en eraan. Floor wil er ook een, maar het keyboard is veel te duur, dus moet ze zelf sparen.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers