TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 The Equalizer
Het team doet onderzoek naar een motorclub die hen om hulp heeft gevraagd als een lid van hen naar de gevangenis wordt gestuurd voor het bezitten van illegale wapens. Delilahs vader brengt haar in een lastige positie.
«
»
01:45 Below Deck Sailing Yacht
Jenna zoekt bescherming bij Georgia, nadat Adam uitbarst van jaloezie. Madison werkt hard om Jenna's vertrouwen te herwinnen. De Playboy-gasten worden creatief met schelpen tijdens een fotoshoot. Parker komt in een neerwaartse spiraal terecht.
«
»
02:30 Below Deck Sailing Yacht
Glenn voert veranderingen door aan boord van de Parsifal die de bemanning furieus maken. Madison is kwaad dat Jenna en Adam seks hadden in een passagiershut. Er is een ruzie tijdens het diner. Jenna herinnert Madison eraan wie de leiding heeft.
«
»
03:15 The Real Housewives of New York City
Weer terug in New York krijgt Tinsley een onverwacht pakketje thuisbezorgd. Carole en Luann hebben een openhartig gesprek bij de thee. Als Sonja uitvaart tegen Ramona, ontstaat er ruzie.
«
»
04:00 The Real Housewives of New York City
Carole heeft schokkend nieuws over haar relatie met Adam. Sonja maakt haar huis klaar voor de verhuur. Tijdens een zakendiner in Miami brengt Dorinda haar trip naar Puerto Rico in gevaar.
«
»
04:40 The Millionaire Matchmaker
Patti helpt tv-persoonlijkheid Kenya Moore, die bekend is van `The Real Housewives of Atlanta'. Kenya neemt haar vriendin Cynthia Bailey mee om haar te ondersteunen.
«
»
05:25 Last Man Standing
Mike zit ingesneeuwd in de hut en vraagt Mandy om Vanessa te helpen met de bruiloft van Ed en Bonnie. Vanessa heeft ondertussen een geheim ontdekt dat de bruiloft mogelijk zou kunnen verpesten.
«
»
05:50 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
05:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:00 Storage Wars
De profiteurs keren terug naar Lancaster. Darrell en Ivy nemen het tegen elkaar op. Barry ontdekt kommen die een zeer kalmerend effect hebben, terwijl Jarrod en Brandi dj-apparatuur vinden.
«
»
06:20 Storage Wars
In Placentia, Californië, doen Jarrod en Brandi een aankoop die de weegschaal in hun voordeel doet doorslaan. Rene en Casey kopen een lading bagage. Darrell scoort wat hij denkt dat tandheelkundige apparatuur is.
«
»
06:32 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:37 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:40 Flip This House
CT Homes verhuist naar Californië. Than doet zijn best om er voet aan de grond te krijgen. In San Diego zijn er legio mogelijkheden na tal van executieverkopen. Daar vindt Than zijn eerste huis.
«
»
07:40 Flip This House
Rudy gaat naar Galveston, Texas, om zijn tante te helpen nadat haar huis zwaar is beschadigd door orkaan Ike. Rudy stemt ermee in om het huis te repareren, om het vervolgens voor zijn tante in de verkoop te zetten.
«
»
08:35 Flip This House
CT Homes krijgt problemen met de buren als ze een van hun huurhuizen besluiten te verbouwen, om hem te kunnen verkopen. Paul en Than helpen intussen een kapster die moeite heeft om haar eigen bedrijf van de grond te krijgen.
«
»
09:35 Flip This House
Rudy koopt voor 170.000 dollar een woning ten zuiden van Los Angeles dat onder dwang wordt verkocht. Het huis blijkt een vloek en een zegen, als duidelijk wordt dat het dak slecht is afgewerkt, de fundering scheef is, en de gasmeter gek is geplaatst.
«
»
10:35 The Millionaire Matchmaker
Presentatrice Julissa Bermudez is slim en getalenteerd, maar trekt mannen aan die haar alleen vanwege haar uiterlijk leuk vinden. Adam O'Rourke is de oprichter van een softwarebedrijf en heeft moeite met het aantrekken van vrouwen.
«
»
11:30 The Millionaire Matchmaker
Romeo Miller (ook bekend als Lil Romeo) werd beroemd als kind hiphop-ster en zoon van de legendarische rapper Master P. Romeo zoekt de liefde op de verkeerde plek. Patti neemt de taak op zich Romeo te coachen.
«
»
12:25 The Millionaire Matchmaker
Patti moet Shereè Whitfield ervan overtuigen de liefde nog een kans te geven. Daarvoor moet ze zich openstellen. Tennisspeler Sam Querrey wil een vaste relatie aangaan.
«
»
13:20 The Millionaire Matchmaker
In de honderdste aflevering gaat Brooklyn Tankard van 'Thicker Than Water' op zoek naar een partner. Ondernemer Amit Ram komt uit Long Island en is het daten na zijn hartverscheurende scheiding zat.
«
»
14:20 The Millionaire Matchmaker
Patti helpt tv-persoonlijkheid Kenya Moore, die bekend is van `The Real Housewives of Atlanta'. Kenya neemt haar vriendin Cynthia Bailey mee om haar te ondersteunen.
«
»
15:15 Below Deck Mediterranean
Terwijl de bemanning zich voorbereidt op een bruiloft, bereidt kapitein Sandy zich voor om voor het eerst een huwelijk te beëdigen. Het eerste avondje uit van de groep laat sommige bemanningsleden liefde voelen, terwijl anderen juist botsen.
«
»
16:10 Below Deck Mediterranean
Er hangt liefde in de lucht tijdens het eerste avondje uit van de bemanning, terwijl Courtney Mzi's verjaardag viert en David verliefd wordt op Malia, zijn supervisor. Chef Mat wil zijn positieve dynamiek voortzetten, maar ondervindt tegenslag.
«
»
17:10 Below Deck Mediterranean
Nu het tweede charter ten einde loopt, blijven de spanningen tussen de bemanning hoog. De matrozen vormen een band over ontwikkelende verliefdheden. Katie heeft moeite om de vrede te bewaren.
«
»
18:05 Below Deck Mediterranean
Na een explosief nachtje uit, vragen de bemanningsleden zich af of ze alles kunnen vergeven en vergeten. Het derde charter arriveert met veel energie, maar met nog meer onderhoudskosten.
«
»
19:00 Below Deck Mediterranean
Kok Mathew kan een lastige gast maar moeilijk tevredenstellen. Katie probeert Lexi op te kikkeren. David verzamelt eindelijk genoeg moed om Malia een prangende vraag te stellen. Courntey en Mzi worden hechtere vrienden.
«
»
20:00 NCIS: New Orleans
Na de zaak rond de corrupte burgemeester Hamilton staat het team nog steeds onder toezicht en is Pride met verlof gestuurd. FBI onderzoek voert naar een gestolen lading van een nucleair goedje, en het team moet van de zijlijn toekijken.
«
»
20:55 NCIS: New Orleans
Klokkenluider Martha Roberts ontvoert Pride omdat ze hem als haar mentor ziet. Het is haar doel een seriemoordenaar te ontmaskeren die het heeft gemunt op jonge vrouwen in de Golf van Mexico.
«
»
21:50 War of the Worlds
Adina's plan voor de wereldvernietiging is bijna voltooid. Degenen die in de alternatieve wereld zijn worden aangevallen.
«
»
22:50 War of the Worlds
Nu Adina's plan in gang is gezet, is de laatste hoop van de wereld dat Bill nog één reis maakt, met gevaar voor eigen leven, op zoek naar Catherine's hulp.
«
»
23:45 The Net: Prometheus
Georg verneemt dat er al eerder vreemde sterfgevallen zijn geweest in het nationale voetbalteam. Hij heeft twijfels over de coach en de druk die hij op de spelers legt. Hij moet het leven van zijn patiënt redden.
«
»
00:45 The Net: Prometheus
Erika Green heeft eindelijk meer informatie over de seriemoordenaar. Maar hij heeft haar in de tang. Een pressiemiddel legt een enorme druk op de jonge vrouw. Georg is op zoek naar een vermiste patiënt uit het ziekenhuis.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers