TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:40 The Big Bang Theory
Een FBI-agente interviewt de jongens ten dienste van Howards veiligheidsverklaring, Sheldon brengt de agente aan het twijfelen. Ondertussen denk Leonard dat zijn problemen met de vrouwen komt door een gebrek aan vertrouwen.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Siren
Elaine Pownall wil een experimentele behandeling van het leger ondergaan waarbij meermincellen gebruikt worden. Dat is echter niet zonder consequenties voor de meerminnen. Helen en Rick ontdekken meer over hun verleden in Bristol Cove.
«
»
12:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:05 Buffy the Vampire Slayer
Faith ontwaakt uit haar coma en gaat achter Buffy aan, vastbesloten om wraak te nemen op haar rivaal, en gewapend met een mysterieus geschenk dat de burgemeester heeft achtergelaten.
«
»
16:05 Buffy the Vampire Slayer
Buffy, die met Faith van lichaam is gewisseld, is overgeleverd aan de raadsleden van de Watcher's Council. Ondertussen gebruikt Faith het lichaam van Buffy om haar eigen doelen te bereiken, en Buffy's relatie met Riley te schaden.
«
»
16:50 Buffy the Vampire Slayer
Buffy moet haar gevoelens opzij zetten over de nacht die Riley en Faith met elkaar hebben doorgebracht om te onderzoeken waarom een voormalige nerd wordt gehuldigd als een superheld.
«
»
17:45 Buffy the Vampire Slayer
Wanneer Buffy en Riley een bovennatuurlijke kracht opwekken, worden ze gegijzeld door spookkinderen die op aarde zijn teruggekeerd om wraak te nemen voor misstanden uit het verleden.
«
»
18:40 Buffy the Vampire Slayer
Oz keert voor de laatste keer terug naar Sunnydale en wordt tijdens een volle maan gevangen genomen door het Initiatief. Willow, die met zichzelf in de knoop zit, vertelt Buffy over haar nieuwe relatie met Tara.
«
»
19:35 9-1-1
De 118-bemanning haast zich om een man te redden die vastzit onder een Humvee. Michael merkt vreemd gedrag op in een nabijgelegen appartement. De moeder van Hen komt onverwachts langs. Bucks terugkeer in het datingleven loopt uit op een ramp.
«
»
20:35 Thor: The Dark World
Thor moet de aarde en de negen kosmische rijken beschermen tegen een eeuwenoude vijand, die het universum in duisternis wil onderdompelen. Thor zal hiervoor echter moeten samenwerken met Loki.
«
»
22:30 Us
Een moeder en vader vertrekken met hun kinderen naar een strandhuis. Wanneer de avond valt, krijgen ze bezoek van ongenode gasten en moet de familie het opnemen tegen een griezelige tegenstander: hun eigen dubbelgangers.
«
»
00:40 A.P. Bio
Als Jacks vriendin zegt dat ze uit eten gaat met een mannelijke vriend, gaat een jaloerse Jack mee. Directeur Durbin, Mary, Stef en Michelle nemen Helen mee uit om haar op te vrolijken na een breuk.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers