TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:35 Murdoch Mysteries
Een sceptische Murdoch vergezelt Arthur Conan Doyle naar een sťance. Wanneer de helderziende Sarah Pensell contact krijgt met een moordslachtoffer en de locatie van het lichaam aangeeft, gaat Murdoch op zoek naar een rationele verklaring.
«
»
01:20 Dial M for Middlesbrough
Door autopech zijn Terry en Gemma zijn genoodzaakt te schuilen bij een sinister caravanpark.
«
»
02:50 Miss Fisher's Murder Mysteries
Phryne en haar entourage gaan naar een chalet om een witte kerst in juli te vieren, maar bij hun aankomst treffen ze een van de bewoners dood aan en al snel begint het dodental te stijgen.
«
»
03:45 Silent Witness
Nikki, Jack en Thomas doen een schokkende ontdekking in een busje. Ze beseffen dat de moordenaar jaagt op illegale vluchtelingen.
«
»
04:35 Death in Paradise
Frank O'Toole, een beroemd schrijver van thrillers, wordt doodgestoken. Jack en zijn team ontdekken een complot, zodra ze Frank's vrienden en familie beginnen te onderzoeken.
«
»
05:30 Ghosts
Terwijl Button House wordt behandeld tegen houtworm, besluiten Alison en Mike om geld te besparen tijdelijk in de tuin te kamperen, wat de dagelijkse routine van de geesten verstoort.
«
»
06:00 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Een energiemagnaat huurt Frank en Lu in om een oogje te houden op zijn onberekenbare oudste dochter en ervoor te zorgen dat de bruiloft van zijn jongste dochter probleemloos verloopt. Maar alles gaat al snel van kwaad tot erger.
«
»
06:45 Death in Paradise
Nadat een stroomstoring een ravage veroorzaakt, traceert het team de bron naar een substation en ontdekt een geŽlektrocuteerd lichaam. Op het eerste gezicht lijkt het een ongeluk. Nader onderzoek onthult echter een cryptocurrency complot.
«
»
07:45 Mrs Sidhu Investigates
Mrs Sidhu en Tez verzorgen de catering voor de opnames van een populaire fantasy-serie. Maar als een lid van de cast dood in de bossen wordt gevonden, maakt fantasy plotseling plaats voor harde realiteit.
«
»
08:30 Father Brown
Een dode op de steencirkel van een door polio getroffen dorp brengt Father Brown tot de conclusie dat er donkere krachten aan het werk zijn en dat er een ander offer dreigt.
«
»
09:20 Father Brown
Er wordt een dode man gevonden in een bankkluis. Het is een ingewikkelde zaak, want de kluis is van binnenuit gesloten. Father Brown moet het mysterie oplossen voordat een onschuldige man hier met zijn leven voor moet betalen.
«
»
10:05 London Kills
Adrian geeft Rob de naam van iemand die meent te weten waar Sarah is, maar die persoon wordt dood aangetroffen. David en het team doen er alles aan om Sarah te vinden.
«
»
10:50 Ghosts
Mike en Alison krijgen een ongelooflijk aanbod dat al hun verwachtingen ver overtreft. Ze moeten nu een beslissing gaan nemen en de uitkomst daarvan zal hun leven voorgoed veranderen.
«
»
11:20 Agatha Raisin
De dochter van mevrouw Laggat-Brown ontvangt een doodsbedreiging en wanneer Agatha de dreiging tijdens een diner- en dansavond weet af te wenden, grijpt ze de kans aan om de bekendheid van Raisin Investigations te vergroten.
«
»
12:10 Agatha Raisin
De zaak wordt nog ingewikkelder wanneer in Agatha's keuken een moordenaar sterft. Maar was hij wel het doelwit, of was Agatha het beoogde slachtoffer? Toni zet de zoektocht naar haar vermiste hond voort en Charles en Roy maken het laat in de pub.
«
»
13:00 Midsomer Murders
Als het naakte lichaam van een man in een graancirkel wordt gevonden, wordt het dorp overvallen door UFO-waanzin en de politie moet onderzoeken hoe hij in het veld is terechtgekomen nadat hij is geŽlektrocuteerd.
«
»
13:55 Midsomer Murders
Als het naakte lichaam van een man in een graancirkel wordt gevonden, wordt het dorp overvallen door UFO-waanzin en de politie moet onderzoeken hoe hij in het veld is terechtgekomen nadat hij is geŽlektrocuteerd.
«
»
14:55 Murdoch Mysteries
Wanneer filantroop Howard Rockwood dood wordt aangetroffen, wijst alles erop dat hij is doodgetrapt door een kudde paarden. Nader onderzoek wijst echter anders uit dan de hoeven van de paarden.
«
»
15:55 Murdoch Mysteries
Een in een mantel met kap gehulde man pleegt een reeks moorden bij een instituut voor hersenonderzoek. Tijdens het onderzoek wordt Murdoch benaderd door de helderziende Sarah Pensell, die hem vertelt dat ze een visioen heeft gehad.
«
»
16:50 Death in Paradise
In Londen racet het team tegen de klok om een dubbele moord op te kunnen lossen. Hun hoofdverdachte is dood aangetroffen, en ook daar moeten ze onderzoek naar doen. Ondertussen krijgt Humphrey advies uit onverwachte hoek.
«
»
17:55 Death in Paradise
Het team moet een oude zaak heropenen als een toerist beweert een alibi te kunnen verschaffen voor een vrouw die veroordeeld is voor moord.
«
»
19:00 Death in Paradise
De gemeenteraadsverkiezingen op Saint-Marie worden bruut onderbroken als een van de kandidaten vermoord wordt terwijl hij in het stemhokje stond. Detective Richard Poole en zijn team onderzoeken de zaak.
«
»
20:00 Scott & Bailey
Janet en hoofdinspecteur Dodson maken zich zorgen over het drinkgedrag van Gill. Rachel maakt een grote fout, waardoor Janet en Chris gevaar lopen. Het lichaam van een man wordt tussen de rotsen gevonden.
«
»
21:00 Call the Midwife
Een gezellige dag aan de kust loopt voor de Turners traumatisch af, waardoor May's toekomst bij hen in gevaar komt. Zuster Crane helpt een jong stel dat geconfronteerd wordt met een zeldzame vorm van kanker.
«
»
22:15 Miss Fisher's Murder Mysteries
Phryne en inspecteur Jack Robinson onderzoeken een moord in de Joodse gemeenschap van Melbourne.
«
»
23:30 Silent Witness
Nikki en Jack gaan op verschillende manieren met hun gevoelens om sinds Mexico. Jack gaat naar een plaats delict en loopt daar Naomi Silva tegen het lijf.
«
»
00:25 Silent Witness
Terwijl het team risico loopt, vragen de leden zich af of de cyberaanval het enige gevaar is. Ondertussen moet Jack proberen zijn ervaringen in Mexico achter zich te laten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reŁnie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers