TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:05 Stargate SG-1
Tijdens een handelsmissie wordt kolonel Mitchell valselijk beschuldigd van moord. Hij kan zich herinneren dat hij de moord pleegde dankzij een technologie die herinneringen in iemands geheugen plaatst.
«
»
14:50 Stargate SG-1
Het SG-1 team wordt geconfronteerd met een vriend uit het verleden.
«
»
15:50 All New Traffic Cops
Alex en Jason achtervolgen te voet een bende verdachte tieners door een woonwijk.
«
»
16:45 All New Traffic Cops
Agent Matt sluit zich aan bij een snelle achtervolging van een gezochte man in twee provincies.
«
»
17:40 All New Traffic Cops
In Derbyshire drijft een snelle en gevaarlijke chauffeur de politie tot het uiterste.
«
»
18:40 All New Traffic Cops
Autodiefstal is een groot probleem in het VK. Karl slaat alarm over een gestolen Volkswagen. In Derby wordt een gestolen Audi ontdekt en als de politie de auto probeert te stoppen, vluchten de chauffeurs te voet.
«
»
19:35 All New Traffic Cops
Een wilde achtervolging volgt nadat Nick een automobilist probeerde te stoppen die weigerde mee te werken. Zodra ze de bestuurder te pakken hebben, blijkt hij onder invloed te zijn van cocaïne. Tegelijkertijd jagen collega's John en Dave een man op.
«
»
20:35 Narcos
David is uit op wraak voor zijn vader, waardoor Enrique gevaar dreigt te lopen. Peña schakelt de hulp in van Don Berna voor een reddingsoperatie.
«
»
21:35 Narcos
Peña is geschokt als hij ontdekt hoe ver de corruptie in Colombia werkelijk gaat. De zoektocht naar Miquel gaat door. David besluit zijn verdenkingen verder te onderzoeken.
«
»
22:30 Narcos
Peña moet David ten koste van alles voor blijven, nu ze beide op zoek zijn naar Pallomari. Peña neemt een ingrijpend besluit over zijn toekomst.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers