TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 The Big Body Hotel
Activiteitenmanager David bedenkt een plan om een getrouwd stel te helpen hun communicatieproblemen te overwinnen. Sam vindt het vertrouwen om een nieuw zwempak te passen, iets wat ze meestal vermijdt.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:30 Design Secrets
Enkele designers nemen ons mee naar mooie projecten in binnen- en buitenland, evenementen en netwerkborrels. Ze vertellen over hun passie en inspireren de kijkers met de laatste trends.
«
»
13:00 Darts
Verslag van de Blåkläder Belgian Darts Open, waar deze namiddag wedstrijden uit de tweede ronde (best of 11 legs) op het programma staan.
«
»
17:05 Border Security: America's Front Line
Een kijkje achter de schermen bij de eerste verdedigingslinie van de Amerikaanse landsgrenzen: de douane, immigratiedienst en quarantaineafdeling. Aan hun is de taak om smokkelaars, illegale immigranten en mogelijke terroristen te onderscheppen.
«
»
17:45 Gestrand op Honeymoon Island
De singles komen aan in Maleisië. Onderling bespreken de vrouwen en de mannen de verwachtingen voor hun toekomstige partners. Josephine-Charlotte en Sidi geven elkaar als eerste koppel het jawoord.
«
»
19:00 Darts
Verslag van de Blåkläder Belgian Darts Open, waar vanavond de overige wedstrijden uit de tweede ronde (best of 11 legs) op het programma staan.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers