TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 The Big Body Hotel
Activiteitenmanager David bedenkt een plan om een getrouwd stel te helpen hun communicatieproblemen te overwinnen. Sam vindt het vertrouwen om een nieuw zwempak te passen, iets wat ze meestal vermijdt.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:30 Design Secrets
Enkele designers nemen ons mee naar mooie projecten in binnen- en buitenland, evenementen en netwerkborrels. Ze vertellen over hun passie en inspireren de kijkers met de laatste trends.
«
»
13:00 Darts
Verslag van de Blåkläder Belgian Darts Open, waar deze namiddag wedstrijden uit de tweede ronde (best of 11 legs) op het programma staan.
«
»
17:05 Border Security: America's Front Line
Een kijkje achter de schermen bij de eerste verdedigingslinie van de Amerikaanse landsgrenzen: de douane, immigratiedienst en quarantaineafdeling. Aan hun is de taak om smokkelaars, illegale immigranten en mogelijke terroristen te onderscheppen.
«
»
17:45 Gestrand op Honeymoon Island
De singles komen aan in Maleisië. Onderling bespreken de vrouwen en de mannen de verwachtingen voor hun toekomstige partners. Josephine-Charlotte en Sidi geven elkaar als eerste koppel het jawoord.
«
»
19:00 Darts
Verslag van de Blåkläder Belgian Darts Open, waar vanavond de overige wedstrijden uit de tweede ronde (best of 11 legs) op het programma staan.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers