TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:20 Castle
Beckett en Castle worden geconfronteerd met hun eigen beslissingen tijdens een belangrijk onderzoek. Ondertussen staan er een aantal spannende avonturen te wachten op het stel.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:15 Sugar Baby Murder
Een vrouw wil graag boeken schrijven, maar ze moet eerst geld verdienen om zich te kunnen onderhouden. Ze wordt secretaresse van de directeur van een groot bedrijf. Ze leert al gauw dat een luxueus leven met een dodelijk prijskaartje komt.
«
»
10:40 A Bride's Nightmare
Leah wordt op haar trouwdag ontvoerd door Kayla, de ex-vriendin van haar verloofde die nogal last van waanideeŽn lijkt te hebben. Leah probeert te ontsnappen, maar begint zich vervolgens af te vragen of Faith eigenlijk haar leven probeerde te redden.
«
»
12:10 Gestalkt
Thijs Zeeman verdiept zich in de zaak van de negendertigjarige Wendy. Deze moeder van twee dochters wordt al drie jaar lang geterroriseerd door een onbekende stalker die haar uiteindelijk met de dood bedreigt.
«
»
12:55 Gestalkt
Een ogenschijnlijk onschuldig contact via datingapp Tinder mondt voor Sam uit in een afschuwelijke stalking die nu al een jaar gaande is. Omdat hij niet weet wie de stalker is, voelt Sam zich nergens meer veilig.
«
»
13:40 Snapped
Een veteraan overleeft missies in Irak, om vervolgens in zijn eigen huis te worden neergeschoten.
«
»
14:20 Snapped
Een schietpartij op een parkeerplaats in het holst van de nacht laat de rechercheurs achter met een lange lijst verdachten, maar de moordenaar is dichterbij dan ze denken.
«
»
15:05 Snapped
Een vrouw gooit haar leven om en gaat terug thuis wonen op de familieboederij. Als haar bejaarde moeder plots mysterieus verdwijnt, ontdekt de politie een web van bedrog, verraad en verboden liefde.
«
»
15:50 Snapped
Wanneer een charismatische vader die een geliefd lid van de plaatselijke jeugdsportgemeenschap is wordt doodgeknuppeld, moet de politie feiten van fictie onderscheiden om zijn moordenaar te vinden.
«
»
16:35 Snapped
Een kleine dorpskerk wordt opgeschrikt wanneer een parochiaan wordt vermoord. Na een schokkende wending blijkt dat de dader dicht bij huis gezocht moet worden.
«
»
17:15 World's Most Evil Killers
Het verhaal van de meedogenloze seriemoordenaar Lonnie Franklin uit Los Angeles, een moordenaar die bekend staat als de 'Grim Sleeper' vanwege een jarenlange pauze in zijn misdaden, die het leven eiste van minstens negen vrouwen en een tienermeisje.
«
»
18:00 World's Most Evil Killers
Een profiel van de moordenaar Billy Dunlop die, na de moord op de 22-jarige Julie Hogg, de eerste persoon werd die werd veroordeeld onder de herziene Britse wetten inzake dubbele strafbaarheid.
«
»
18:50 World's Most Evil Killers
Een profiel van de moordenaar die de homogemeenschap terroriseerde als de 'vuilniszakkenmoordenaar' en bekend heeft 32 slachtoffers te hebben vermoord.
«
»
19:40 World's Most Evil Killers
Sabah Khan ontwikkelde een dodelijke obsessie terwijl ze een affaire had met haar zwager. Gedreven door jaloezie en woede, stak ze haar zus 68 keer neer terwijl haar kinderen boven lagen te slapen.
«
»
20:30 Swindler Seduction
Louisa ontmoet Steve in een bar. Na 48 zalige uren verdwijnt Steve en Louisa realiseert zich dat ze is opgelicht. Ze gaat op onderzoek uit en ontdekt hoe meerdere vrouwen door een tweeling zijn opgelicht en besluit ze terug te vechten.
«
»
22:00 He's Not Worth Dying For
Wanneer Isla en Grace ontdekken dat Jake hen bedriegt, keren de meisjes zich tegen elkaar. In een jaloerse rivaliteit en gebruiken ze hun arsenaal aan sociale-mediaplatforms om elkaar uit te schelden en aan te vallen.
«
»
23:35 History's Greatest Heists With Pierce Brosnan
Een maffiabende, gewapend met voorkennis, plant en pleegt een uiterst lucratieve vliegtuigoverval op de internationale luchthaven JFK. Deze overval werd beroemd door de film 'Goodfellas'.
«
»
00:20 History's Greatest Escapes with Morgan Freeman
Vier mannen spannen samen om uit een van de meest beruchte gevangenissen in de Amerikaanse geschiedenis te ontsnappen. Drie bereiken er de waterkant. Wat er daarna met hen gebeurde blijft tot vandaag een mysterie.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers