TVgids - VTM NON-STOP 90s

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 JAG
Tijdens het repetitiediner van Mac en Mic heeft admiraal Chegwidden slecht nieuws over Harm.
«
»
04:00 JAG
Harm is nog steeds vermist op zee. Iedereen komt samen op het JAG-kantoor om een reddingsoperatie op poten te zetten. Mic is teleurgesteld dat Mac hun huwelijk heeft uitgesteld.
«
»
04:40 JAG
Mac stelt haar huwelijk voor onbepaalde tijd uit en neemt een opdracht op een vliegdekschip aan.
«
»
05:25 JAG
Harm belandt op hetzelfde vliegdekschip als Mac en Gunny, nadat er een dode viel en een marinier beschuldigd wordt van doodslag. Admiraal Chegwidden krijgt bezoek van zijn peetdochter.
«
»
06:05 JAG
Wanneer een marinier in Indonesië beschuldigd wordt van verkrachting, wordt het consulaat bestormd door boze burgers en zit Mac in de val. Harriet stort in terwijl ze in de getuigenbank zit.
«
»
06:50 JAG
Tijdens een inbraak in een gebouw in Washington D.C. vallen er doden. Harm ontdekt dat één van de slachtoffers een vriend van hem was.
«
»
07:40 JAG
Terwijl Harm een oude vriend verdedigt die beschuldigd wordt van ongepaste intimiteiten met een collega, komt hij een nog zwaarder strafbaar feit op het spoor.
«
»
08:25 Beverly Hills, 90210
Dylan vertrekt naar Zuid-Amerika op zoek naar zijn zusje Erica en hoopt daar het geld te recuperen.
«
»
09:10 Beverly Hills, 90210
Professor Finley zet de studenten aan om te protesteren tegen zijn aanstaande ontslag.
«
»
09:55 Beverly Hills, 90210
Steve regelt R&B groep Jade voor een telethon. Valerie ziet Ray. Andrea en Jesse zien Peter en zijn vrouw.
«
»
10:40 Beverly Hills, 90210
Brandon is wanhopig omdat hij er niet in slaagt om met de mooie Kelly te communiceren.
«
»
11:25 Beverly Hills, 90210
Valerie is de nieuwe eigenaar van de 'Peach Pit'. Ze beslist om nieuwe rockgroepen te zoeken.
«
»
12:10 Beverly Hills, 90210
Donna is erg eenzaam na het vertrek van Ray. Dylan komt onbedoeld achter Andrea's affaire met Peter.
«
»
12:55 Beverly Hills, 90210
David en Clare maken een documentaire met de hulp van hun vrienden.
«
»
13:40 Beverly Hills, 90210
Brandon, Clare en Andrea strijden om in 'College Jeopardy' te komen. Nadat ze van Andrea hoort over haar affaire trekt Jesse bij Dylan in en praat over de mogelijkheid van een scheiding. David beseft dat hij nog steeds gevoelens voor Donna heeft.
«
»
14:30 Beverly Hills, 90210
Samen met David gaat Donna naar Portland waar Ray een concert geeft. Valerie neemt een tattoo.
«
»
15:10 Beverly Hills, 90210
De groepen die auditie doen bij Valérie vallen tegen. Donna vraagt om Ray opnieuw te laten komen.
«
»
16:00 The X-Files
Cassandra zit gevangen in een tijdlus, en beleeft dezelfde dag keer op keer. Mulder en Scully proberen een catastrofe te voorkomen, en moeten in quarantaine nadat ze met Cassandra in contact zijn geweest. Een plan van alien hybriden wordt onthuld.
«
»
16:45 The X-Files
Mulder en Scully gaan als echtpaar undercover in een idyllische gemeenschap die door een monster in gijzeling wordt gehouden. Het lokale onderzoek naar een reeks mysterieuze sterfgevallen wordt belemmerd doordat iedereen weigert te praten.
«
»
17:35 The X-Files
Mulder en Scully onderzoeken een reeks moorden die schijnbaar zijn gepleegd door een bloeddorstige hond van oude Aziatische afkomst.
«
»
18:25 The X-Files
De ontsnapping van een veroordeelde wordt onmogelijk geacht, Scully en Mulder gaan op onderzoek uit.
«
»
19:10 The X-Files
Een nieuwe bewoner in Mulders flat is schrijver en geobsedeerd door Scully. Hij schrijft een roman over liefde en een serie moorden, maar dan beginnen de moorden werkelijkheid te worden.
«
»
20:00 The X-Files
Arthur Dale's broer vertelt een verhaal over een getalenteerde buitenaardse honkbalspeler die zich in de jaren veertig verstopte tussen een volledig Afrikaans-Amerikaans team in Roswell, New Mexico.
«
»
20:50 The X-Files
Als de Lone Gunmen willen infiltreren in een bijeenkomst van leveranciers van Defensie, stuiten ze op de vermiste Susanne Modeski, die tien jaar geleden voor het laatst door Mulder en Scully is gezien.
«
»
21:35 The X-Files
Een mysterie rond twee skeletten voert de agenten naar een zinsbegoochelende realiteit.
«
»
22:25 The X-Files
Nadat een oud artefact is opgegraven, eist de zoektocht naar de betekenis van het object een zware tol van Mulders geestelijke gezondheid.
«
»
23:10 The X-Files
Scully is in Afrika op zoek naar oude artefacten. Walter Skinner en Michael Kritschgau trachten uit te zoeken wat er mis is met Fox Mulder, sinds deze in coma ligt na in aanraking te zijn geweest met metalen objecten die in Afrika werden gevonden.
«
»
00:00 Baywatch
Mitch en de Baywatch crew nemen het op tegen Australische strandwachten in een strandwacht competitie. De Australische strandwachten zijn snel en sterk, Mitch en zijn team moeten ze zien te verslaan.
«
»
00:40 Baywatch
De verschijning van Donna in de Playboy, veroorzaakt problemen voor Mitch. Een groep junior badmeester zit vast door een aardbeving.
«
»
01:20 Baywatch
Sommige strandwachten van Baywatch proberen een nieuwe eenheid uit nadat ze de brandweer hebben geholpen een brand op de pier te bestrijden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

'TOTZ' trok in de jaren 90 en 2000 wekelijks tienduizenden liefhebbers naar Blankenberge. Nostalgie en een stevige dosis knaldrang na de coronalockdown zorgden voor een comeback van de show in 2021. Camille liet voor het eerst haar single 'Vuurwerk' los op een livepubliek, Kathleen Aerts had een droom en de jongens van Get Ready! bewezen dat ze het nog steeds in zich hadden.

'Tien om te zien: De zomer van', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers