TVgids - VTM NON-STOP 90s

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 JAG
Nadat Servische extremisten drie NAVO-waarnemers gevangen hadden genomen, werd een SEAL-team ter plekke gestuurd om de gijzelaars te redden. Ze kwamen echter te laat.
«
»
03:05 JAG
Op een avond krijgt Harm onverwachts telefoon van Webb. Hij lijkt radeloos, maar al gauw wordt de verbinding verbroken. De volgende dag verneemt Harm dat Webb om het leven is gekomen bij een explosie.
«
»
03:50 Married ... With Children
Al en Peggy doen zich in een populaire spelletjesshow op televisie voor als hun buren Steve en Marcy Rhoades; het doel is het winnen van een was machine.
«
»
04:10 Married ... With Children
Al valt in de prijzen op de renbaan, hij wil het geld echter niet meteen weggeven aan de rest van de familie omdat hij dan alles zo weer kwijt is.
«
»
04:35 JAG
Wanneer Navy SEAL luitenant Curtis Rivers tijdens een trainingsmissie wordt beschoten, opent hij het vuur. Achteraf blijkt dat hij een veertienjarige ongewapende jongen heeft neergeschoten.
«
»
05:15 JAG
Een Amerikaanse onderzeeŽr krijgt af te rekenen met een reeks ongelukken en ziektes aan boord. Harm en Mac onderzoeken de zaak en vermoeden kwaad opzet.
«
»
06:00 JAG
Een vijfjarig mishandeld meisje sterft tijdens een excursie naar een marinemuseum in Washington DC. Harm onderzoekt de zaak en ontdekt dat het slachtoffer nog een tweelingzus heeft.
«
»
06:45 JAG
Een vliegdekschip kampt met vreemde technische storingen. Wanneer er vervolgens een gewonde valt, worden Harm en Mac opgeroepen om de zaak te onderzoeken. Zij denken aan een mogelijke saboteur.
«
»
07:30 JAG
Bud moet zijn vader verdedigen in een zaak rond fraude en diefstal. Harm is de procureur van dienst.
«
»
08:10 Beverly Hills, 90210
Iris, de moeder van Dylan, komt langs om zijn spaarfonds te bespreken. Brandon blijft gokken en spendeert zijn winst aan nieuwe ski's en een autoradio.
«
»
09:00 Beverly Hills, 90210
Dylan, Jack en Christine worden in het oog gehouden terwijl ze genieten van het goede leven.
«
»
09:45 Beverly Hills, 90210
Na de moord op zijn vader grijpt Dylan opnieuw naar de fles. Christine vertelt hem over zijn vader.
«
»
10:30 Beverly Hills, 90210
Brandon zit tot over zijn oren in de problemen nu zijn gokschuld is opgelopen. De eetstoornis van Kelly verergert nog wanneer ze dieetpillen begint te slikken.
«
»
11:15 Beverly Hills, 90210
De verkoop van het huis weegt op Kelly en ze haalt uit naar haar moeder en potentiŽle kopers. David en Donna organiseren een verrassingsfeestje voor de achttiende verjaardag van Kelly.
«
»
12:05 Beverly Hills, 90210
Kelly wordt uitgeroepen tot knapste laatstejaars en denkt hierdoor dat iedereen haar enkel apprecieert voor haar mooie snoetje. Steve gaat samen met Brandon en zijn ouders naar een basketbalwedstrijd.
«
»
12:50 Beverly Hills, 90210
De groep maakt plannen om op Senior Ditch Day naar Magic Mountain te gaan. Voor Brandon, Steve en Dylan verloopt de dag echter niet zoals gepland.
«
»
13:40 Beverly Hills, 90210
Brenda en Brandon hebben geen date voor het eindejaarsbal. De schooldirectie kondigt inmiddels aan dat iedereen die dronken of onder invloed van drugs op het bal verschijnt niet zal mogen afstuderen.
«
»
14:25 Beverly Hills, 90210
De schooldirectie beslist dat Donna niet zal mogen afstuderen. Donna zoekt hulp bij Gil Meyers.
«
»
15:10 Beverly Hills, 90210
Andrea maakt zich zorgen over haar speech en haar studiekeuze. Dylan heeft een financiŽle meevaller.
«
»
15:55 The X-Files
Agenten Mulder en Scully onderzoeken verdwijningen bij een meer waarvan inwoners van het kleine stadje beweren dat er een zeemonster leeft.
«
»
16:45 The X-Files
Agenten Mulder en Scully ontdekken een regeringsexperiment dat als doel heeft via de televisie het brein van burgers te beheersen.
«
»
17:30 The X-Files
De zoektocht van de agenten naar een man die over vreemde krachten lijkt te beschikken, leidt tot de ontdekking van een gevaarlijk geheim uit Mulders verleden.
«
»
18:15 The X-Files
Mulder en Scully's zoektocht naar een man met ongewone krachten brengt een geheim aan het licht dat de waarheid over buitenaards bestaan zou kunnen onthullen.
«
»
19:05 The X-Files
In een klein en anders altijd zo vredig stadje onderzoeken de agenten de dood van een kindje met verontrustende geboorteafwijkingen. Het spoor leidt naar een clan van inteeltmutanten.
«
»
19:50 The X-Files
Nadat verschillende Afro-Amerikaanse mannen zijn vermoord en hun huidskleur is verwijderd, hoort Mulder over de Teliko, een Afrikaanse legende over een wezen dat pigmentatie van mensen moet opnemen om te overleven.
«
»
20:40 The X-Files
Een foto is Mulder en Scully's enige aanwijzing voor de bizarre ontvoering van een jonge vrouw.
«
»
21:30 The X-Files
Mulder en Scully jagen op een moordenaar met een meervoudige persoonlijkheidsstoornis. Ze onderzoeken gruwelijke daden gepleegd door een sekte.
«
»
22:15 The X-Files
Mulder en Scully vermoeden dat een bovennatuurlijke dader verantwoordelijk is voor een reeks moorden op de afdeling plastische chirurgie van een ziekenhuis.
«
»
23:05 The X-Files
De agenten hebben wellicht de identiteit van de Cigarette-Smoking Man ontdekt.
«
»
23:50 Baywatch
Mitch moet tijdens een reddingsoperatie een moeilijke beslissing nemen, die hem voor de rest van zijn dagen dreigt te achtervolgen.
«
»
00:35 Baywatch
Mitch traint zich de ziel uit zijn lijf voor een naderende Ironman-wedstrijd, waarmee hij zich hoopt te bewijzen tegenover de rest. Matt neemt een tweede job aan zodat hij de motorfiets kan kopen waar hij al lang van droomt.
«
»
01:15 Baywatch
Een lokale bende bezorgt een nieuwe Baywatch-redder heel wat problemen en C.J. raakt bevriend met een goochelaar die haar probeert te imponeren met een gevaarlijke stunt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Jan Ullrich wordt al snel het gouden kind van het wielrennen. In 1997 wint hij de Ronde van Frankrijk en klimt hij naar de hoogste regionen van de sportelite. Rode lopers worden voor hem uitgerold en televisiezenders vechten om zijn aandacht. Maar succes heeft een prijs. Dat geldt niet alleen voor Jan Ullrich, maar ook voor zijn rivalen, zoals Marco Pantani. De moeder van de Italiaan praat over zijn eenzame en drugsgerelateerde dood. Wie op het hoogste niveau wil presteren, moet door het moeras van de doping, op dat moment het meest besproken onderwerp in het wielrennen. En Jan Ullrich zit er middenin.

'Jan Ullrich, de opgejaagde', om 21.20 uur op VRT CANVAS.

Dossiers