TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
14:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:00 Slisse & Cesar
Slisse kan het werk niet meer alleen aan. Daarom besluit hij een secretaresse te nemen.
«
»
16:40 SOS Piet
An heeft groene aspergesoep gemaakt, maar de nasmaak is niet zoals het hoort en de textuur is veel te dik. Een foute snijtechniek is volgens Piet een belangrijke oorzaak van haar falen. Met extra ingrediŽnten tilt hij de soep naar een hoger niveau.
«
»
17:15 SOS Piet
Anneke uit Londerzeel probeert zelf boerenpatť te maken, maar die is veel te vet en valt helemaal uit elkaar. Ze vraagt zich af waar het fout loopt, een vraag waar Piet het antwoord op weet.
«
»
17:45 SOS Piet
Wies uit Brasschaat heeft een overaanbod aan kastanjes en wil er soep van maken. Het resultaat van al haar inspanningen in de keuken is echter een dikke brij die er niet smakelijk uitziet.
«
»
18:20 SOS Piet
Erwin heeft een probleem met zijn knolselderpuree: het aardappelgerecht is niet smeuÔg, slaat bruin uit en zit vol brokken. De man kiest voor bloemige bintjes, een goede keuze volgens Piet, maar daarna gaat hij in de fout.
«
»
18:55 SOS Piet
Jurgen wil graag gebraiseerd witloof maken zoals in het restaurant, maar krijgt zijn witloof nooit gaar en het bakt steeds aan. Piet ziet dat Jurgen al in de fout gaat door olijfolie te gebruiken.
«
»
19:30 Danni Lowinski
Danni helpt de vijftienjarige Stefanie wier dochtertje haar door jeugdzorg dreigt te worden ontnomen. Piotr is vastbesloten om een man met Body Integrity Identity Disorder te helpen.
«
»
20:20 Danni Lowinski
Door de waterschade die het shoppingcenter heeft opgelopen, staat er een stelling op de plaats van Danni's tafel. Er komt echter een winkelruimte vrij waarin Danni haar intrek kan nemen.
«
»
21:15 Diamant
Parain ontdekt dat Gamal hem met waardeloze nepdiamanten naar Hongkong heeft gestuurd. Hij wil zo snel mogelijk terug naar BelgiŽ, maar zijn gastheer heeft duidelijk andere plannen. Intussen groeit de ongerustheid bij Parains collega's.
«
»
22:10 Diamant
Nadat het lijk van Babouche wordt teruggevonden, komt Parain in de problemen. Van Grieken vraagt om zwijggeld. Bovendien zit Nzibo, de killer van de ZaÔrese ambassade, hem op de hielen.
«
»
23:05 Slisse & Cesar
Slisse wil een foto maken van Marjanneke, maar op het moment supreme begeeft zijn fototoestel het.
«
»
23:35 All Saints
Ben en Bron worden opgeroepen voor een auto-ongeluk en moeten de hulp inroepen van Luke en het traumateam. Ondertussen, nog steeds beduusd van het nieuws dat haar vader kanker heeft, wordt Terri op de proef gesteld.
«
»
00:20 All Saints
Een jonge Joodse vrouw brengt het wonder van Kerstmis tot leven als ze gaat bevallen op afdeling zeventien. Ondertussen heroverweegt Mitch zijn eigen toekomst en richt zich op Terri.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in NormandiŽ op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers