TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Hudson & Rex
Na de moord op een populaire fysiotherapeut die van seksueel misbruik is beschuldigd, moet het team zijn slachtoffers onderzoeken voordat de moordenaar opnieuw toeslaat.
«
»
02:55 Flip This House
Nadat hij bij een verbouwing net quitte heeft gespeeld, vertelt Peter dat hij in dezelfde straat nog een huis heeft dat hij voor de hypotheekcrisis heeft gekocht. Aannemer Hercules gaat aan de slag.
«
»
03:40 Flip This House
Lori heeft een huis gevonden met een klein huisje ernaast. Than en zij gaan over tot koop zonder de panden vanbinnen te bekijken. Als Paul de boel komt inspecteren, voorspelt hij niets dan problemen.
«
»
04:30 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
05:15 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:00 American Pickers
De jongens gaan naar Minnesota om de overblijfselen van een kermisbedrijf de redden.
«
»
06:45 American Pickers
Mike en Frank zijn op jacht naar voorwerpen die goed passen in een unieke mancave.
«
»
07:30 American Pickers
Tijdens een sneeuwstorm in Minnesota vechten Mike en Frank tegen de vrieskou om een zeldzaam paar vrachtwagens op het terrein van boer Jim veilig te stellen.
«
»
08:40 Shark Tank
Een moeder uit Milwaukee, Oregon, presenteert een stijlvolle kledinglijn voor de kleintjes. Een vrouw uit Houston, Texas, riskeert alles voor haar multifunctionele keukenaccessoire.
«
»
09:30 Shark Tank
Een man en zijn zakenpartner laten een unieke variatie op een gewone groente zien. Andere uitvindingen die worden getoond zijn onder andere een apparaat dat bescherming biedt tegen de zon en een unieke barbecuesaus.
«
»
10:20 Shark Tank
Twee mannen tonen een technologie waarmee vissen getest kunnen worden op hoeveelheid kwik. Een jonge vrouw presenteert een modemerk dat gebruik maakt van de kracht van sociale media.
«
»
11:10 Shark Tank
Een vastgoedmakelaar presenteert een technologie die huizenjagen gemakkelijker maakt. Een indrukwekkende jonge ondernemer heeft een limonadekraambusiness om andere kinderen te helpen de commercie in te gaan.
«
»
12:00 Shark Tank
Een ondernemend stel uit San Francisco presenteert een abonnementsdienst op puppyproducten. Een vrouw uit Boston probeert algen een populair gezondheidssupplement te maken in Amerika.
«
»
12:55 Storage Wars
Dave schakelt versterking in tijdens een kluisveiling in Huntington Beach, CaliforniŽ. Mary probeert te verbergen dat ze weinig ervaring heeft. Rene doet een moeilijke ontdekking.
«
»
13:15 Storage Wars
De kopers beproeven hun geluk in Mission Hills, CaliforniŽ. Ivy is op zoek naar verzamelobjecten, terwijl Rene iets groots wil kopen. Mary zoekt koopwaar dat snel doorverkoopt. Darrell roept een vriend om hulp nadat hij is getest door lokale kopers.
«
»
13:45 Storage Wars
De kopers bezoeken een veiling in Palm Springs waar veel waardevolle goederen wachten. Mary voelt zich niet op haar gemak en is bang dat haar tegenstander te voornaam voor haar is. Ivy zoekt naar vintage goederen en Darrell strijdt met Rene.
«
»
14:10 Storage Wars
De kopers keren terug naar Riverside, CaliforniŽ, waar Jarrod moeite heeft om zijn ritme te vinden. Dave raakt in de war van een object. Ivy probeert een bijzondere strategie, en Mary ontdekt de romantische kant van het opkopen van opslagruimtes.
«
»
14:40 Storage Wars
In Santa Ana, CaliforniŽ dromen de kopers van waardevolle goederen in de opslagruimten. Jarrod en Brandi kopen een ruimte die vol zit met zoet lekkers terwijl Mary verzamelbare items probeert te vinden. Darrell heeft misschien iets groots gevonden.
«
»
15:10 Below Deck Mediterranean
Captain Sandy begint aan een nieuw charterseizoen in de Middellandse Zee, dit keer op Malta.
«
»
16:15 Below Deck Mediterranean
Nadat ze hersteld zijn van het verlies van hun stabilisatoren, krijgt de bemanning te maken met een gast die behoorlijk wat te klagen heeft. Chef Dave is vastbesloten om de gasten voor zich te winnen met zijn gerechten.
«
»
17:10 Below Deck Mediterranean
De bekwaamheid en het geduld van kapitein Sandy en haar bemanning wordt behoorlijk op de proef gesteld door de glamoureuze gasten aan boord van het luxejacht in de Middellandse Zee.
«
»
18:05 Below Deck Mediterranean
De chef-kok en Chief Stew hebben een stevige confrontatie. De gasten zijn teleurgesteld als het weer de boot dwingt terug te keren naar de jachthaven. Een bemanningslid maakt een fout tijdens het aanmeren.
«
»
19:05 Below Deck Mediterranean
Kapitein Sandy moet een beslissing nemen die grote consequenties zal hebben voor het dekteam.
«
»
20:00 NCIS: New Orleans
De NCIS doet onderzoek naar de moord op een marine-officier die tijdens een conferentie voor buitenlandse diplomaten is gedood. Pride heeft moeite om zich aan te passen in zijn nieuwe functie.
«
»
20:50 NCIS: New Orleans
Na de moord op een officier wordt een samenzwering binnen een visgemeenschap onthuld. Lasalle wacht op de uitslag van het onderzoek naar belastingfraude binnen het bedrijf van zijn familie.
«
»
21:45 In the Dark
Murphy zet per ongeluk een reeks gebeurtenissen in gang met bijna dodelijke gevolgen voor Felix. Leslie zorgt er ondertussen met haar snelle denkwerk voor dat iedereen even op adem kan komen.
«
»
22:40 In the Dark
Gene en Josh proberen Murphy bij hun nieuwste zaak te betrekken. Felix krijgt Max zover om te onthullen wat hij verborgen hield. Leslie moet improviseren als haar plan anders loopt dan gedacht.
«
»
23:35 Hudson & Rex
Charlie's tante Miranda en haar vriendinnen worden betrapt bij het onderzoeken van een investeringszwendel. Nu moeten Charlie en Rex uitzoeken wie erachter zit.
«
»
00:30 Hudson & Rex
Als een beroemde actrice wordt vermoord tijdens de preview van een populair toneelstuk uit Newfoundland, neemt Rex de hoofdrol op zich terwijl Charlie achter de coulissen aan het werk gaat.
«
»
01:15 Hudson & Rex
Als Jesse's zus hem om hulp vraagt, gaat hij met Sarah en Rex naar het noorden van Ontario, waar ze al snel in een dodelijke situatie belanden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in NormandiŽ op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers