TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 How I Met Your Mother
Barney pokert zijn boosheid op Ted van zich nu hij weet dat Ted nog steeds gevoelens heeft voor Robin. Hoewel Marshall nog steeds niet terug is, bemiddelt hij de situatie via Skype.
«
»
12:20 How I Met Your Mother
Lily helpt Barney een kant te kiezen in een gevecht tussen Robin en zijn moeder. Marshall en Ted krijgen een discussie over trouwcadeau's en bedankbriefjes.
«
»
12:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:05 The Child in Time
Stephen Lewis, een succesvolle auteur van kinderboeken, wordt geconfronteerd met het ondenkbare wanneer zijn enige kind in een supermarkt verdwijnt. Stephen en zijn vrouw Julie worden al snel verscheurd door het verlies.
«
»
16:55 Chicago Med
Dr. Halstead heeft aanhoudend succes bij zijn klinische proeven. Anna, de dochter van dr. Charles, krijgt nieuws dat haar leven verandert. Noah bevindt zich op een plek waar zelfs April hem niet kan helpen.
«
»
17:50 Chicago Med
Dr. Choi helpt een patiŽnt met chronische pijn om een oplossing te vinden. Dr. Halstead overweegt een nieuwe weg in te slaan. Dr. Charles en Anna trekken samen op in een angstige situatie.
«
»
18:40 Chicago Med
Halstead komt in de problemen als een van zijn patiŽnten in de klinische proef ziek wordt. Door zijn eigen stress en symptomen worstelt Choi zich door de dag.
«
»
19:35 Chicago Med
Ethan huurt een oude collega van de marine in om zich bij hem op de SEH te voegen. Tijdens een laatste hoorzitting kan Charles de voogdij over zijn dochter kwijtraken. Maggie moet een keuze maken die Auggie's leven zal veranderen.
«
»
20:30 The Prince and Me
Studente Paige is in eerste instantie niet geÔnteresseerd in de rebelse Eddie. Als de vonk toch overspringt, weet ze nog niet dat Eddie eigenlijk de kroonprins van Denemarken is. Ze zal moeten kiezen tussen haar dromen en haar ambities.
«
»
22:40 Zorro
Monasterio begint te vermoeden dat niet alles klopt wat de gouverneur beweert over Zorro. Diego en Nah-Lin moeten een tijdelijke wapenstilstand sluiten als ze de gevangengenomen indianen vrij willen krijgen.
«
»
23:40 Zorro
Het lijkt erop dat de veiling van het land van RamŪrez doorgestoken kaart is. Diego probeert Andrejevitsj ervan te weerhouden de veiling te bereiken. Lolita wordt verscheurd tussen wat ze voor Diego voelt en haar toewijding aan Monasterio.
«
»
00:40 L.A.'s Finest
Met de hulp van McKenna zoekt Syd naar de moordenaar van Jen terwijl ze rouwt om het verlies van haar vriendin. De dood van van een legende uit Koreatown doet de gemeenschap zich afvragen wie verantwoordelijk kan zijn.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in NormandiŽ op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers