TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:02 Dertigers
Bart vindt het moeilijk om contact te maken met Carmens zoon Thomas en baalt dat het Carmen een stuk makkelijker afgaat met zijn kinderen. Hij krijgt ook eindelijk te horen wie de promotie op kantoor krijgt.
«
»
02:30 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
02:50 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:31 Timmy tijd
Kid is een geit, Timmy's vriend, die alles eet wat hij kan vinden. Daarom weet niemand hoe je hem moet genezen als hij de hik krijgt.
«
»
05:36 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
05:45 Olly, het kleine witte busje
Olly heeft de hele dag al pech en alles mislukt. Bazza weet raad.
«
»
05:50 Raad eens hoeveel ik van je hou
Grote Haas neemt Hazeltje en Veldmuis mee naar de grote Bloesemboom die hij uit z'n jeugd kent. Om bij de boom te komen moeten Hazeltje en Kleine Veldmuis wel een eindje lopen en onderweg een aantal raadsels oplossen die Grote Haas ze voorlegt.
«
»
06:01 Babar en de belevenissen van Badou
De kinderen willen thuis gaan vertellen dat ze weten waar de Goudmijn is, maar komen erachter dat ze de Roze Robijn zijn verloren. Ze gaan ernaar op zoek en vinden de ingang van de Goudmijn.
«
»
06:12 Vos en Haas
Vrienden maken kennis met het croquet-spel. Jaakko wil meedoen, maar wil de regels niet volgen.
«
»
06:23 Tip de Muis
Er komt een klein fretje op visite. Tip moet zijn speelgoed delen en dat vindt hij moeilijk.
«
»
06:30 Charlie en Lola
Lola en Lotta zijn elkaars beste vrienden en doen alles samen, maar als er een nieuw meisje op school komt, raakt Lotta ook met haar bevriend. Lola denkt dat zij niet langer de beste vriend van Lotta is. Charlie en Marv schieten haar te hulp.
«
»
06:42 Peppa Pig
Peppa en haar vrienden zijn in de klas. Mevrouw Gazelle heeft meneer Pomfrito uitgenodigd om de klas te begeleiden bij een leuke muzikale workout voor kinderen. De kinderen leren alles over bewegen en gezond zijn.
«
»
06:47 Peppa Pig
Peppa en haar vrienden gaan naar de verkeerstuin met kleine autootjes waar mevrouw Konijn de leiding heeft. Er zijn veel kleine wegen, kleine stoplichten en kleine autootjes die perfect zijn voor kleine kinderen.
«
»
06:51 Splat & Seymour
Splat en Seymour willen helemaal alleen in de open lucht slapen. Maar het mag niet van mama, zij vindt dat ze nog te klein zijn. De twee vrienden zijn ervan overtuigd dat ze het kunnen en doen alsof ze naar bed gaan, maar kruipen uit het raam.
«
»
07:03 Lucas de spin
Avocado raakt haar geliefde speeltje kwijt. Lucas en Findley zijn vastbesloten haar op te vrolijken.
«
»
07:10 Brandweerman Sam
Wanneer Annie twee wilde zwijnen probeert te vervoeren, ontsnapt een van hen. Ze springt hem achterna in de rivier om hem tegen te houden, maar ze moeten allebei gered worden.
«
»
07:19 Biff and Chip
Biff en Chip spelen goochelaartje en laten per ongeluk hun hond Floppy verdwijnen met een van Biff's toverspreuken. De tweeling zoekt overal naar Floppy en uiteindelijk verschijnt hij in de tuin van Wilf en Wilma.
«
»
07:31 Waffel de wonderhond
Waffel wordt naar het huis van mevrouw Hobbs gebracht zodat zij kan zien wat een brave hond hij is. Zij is er erg van onder de indruk totdat ze merkt dat Waffel ineens verdwenen is.
«
»
07:41 Samson en Marie
Samson en Marie maken ruzie over wat ze zullen eten. Wanneer Marie naar de winkel is, laat Samson een briefje voor Marie achter om haar te laten weten waar hij is. Maar dan gaat het mis.
«
»
07:47 Vilda
De vijfjarige Vilda woont samen met haar vader in een appartement. Ze maakt van alles mee en komt er zo achter dat ze vaak dapperder is dan ze zelf denkt. Ze ontdekt dat dingen die je voor het eerst doet vaak heel leuk zijn.
«
»
07:55 Jottum
Faye en Jottum gaan naar de dierentuin! Faye wil heel graag de zebra zien, haar lievelingsdier. Als ze in de auto zit moet Faye plassen, dus stopt mama de auto langs een weiland. Dan zien ze tot hun schrik dat de autoband lek is.
«
»
08:03 Raad eens wat ik doe
Welk beroep zit er deze keer in de mysterie box? Is het een brandweer, een conducteur, een dj of een heel ander beroep. Drie kinderen gaan door middel van een spel op zoek naar het juiste beroep.
«
»
08:19 Kindertijd
Programmablok met verschillende programma's voor kleuters. Met onderdelen als kleuterdocumentaires en zelfs buitenlandse series.
«
»
08:28 Studio Snugger
Showprogramma waarin vliegensvlug onderwerpen uit de wereldoriŽntatie voorbijkomen. In de studio staat de vraag centraal of het waar is of niet.
«
»
08:44 Zappsport Kantine
Theo laat zijn beste dansmoves zien. Russel krijgt hulp van snowboarder Sam Vermaat bij een coole trick en het is de beurt aan PSV om te Latjetrappen.
«
»
09:04 De Piraten van Hiernaast 2: De Ninja's van de Overkant
De Piraten van Hiernaast moeten het opnemen tegen hun gezworen vijanden: ninja's. Piratenkapitein Hector Donderbus wil koste wat kost van de ninja's afkomen, maar zijn zoon Billy en ninjadochter Yuka worden juist vrienden.
«
»
10:30 Enkeltje Verweggistan
De twaalfjarige Jalize is een echte surfchick en daarom verhuist zij met haar broertje Jovi en haar ouders naar een eilandje midden op zee. Maar ze moet wel haar konijn in Nederland achterlaten.
«
»
10:55 Wat maak je Menu?
In hun veldkeuken bereiden Jasper en Marius samen met een jonge gastkok verrassende maaltijden met vreemde ingrediŽnten voor hun vrienden en familie in het Testaurant. Ondertussen staat Freddy te koken voor een koelkastgast die iets niet lust.
«
»
11:17 Rachel en Elbert passen op
Boer Paul heeft de knoop doorgehakt en gaat er even lekker tussenuit met zijn gezin. Hierdoor staan Rachel en Elbert er alleen voor. Paniek slaat toe bij Rachel: gaat dit allemaal wel goedkomen?
«
»
11:43 Heel Vlaanderen bakt kids
Acht Jonge gepassioneerde hobby bakkers strijden 6 weken lang voor de titel van Junior Bake Off Vlaanderen 2024. De arena is hun keukeneiland in de Bake Off-tent die voor de gelegenheid opnieuw rijst in de voortuin van Kasteel en Domein Groenenberg.
«
»
12:34 Flexe Gasten
De track is er. Nu de clip nog. Als de jongens hulp krijgen van Nova doen Steef en Oscar allebei hun best om indruk te maken. Binnen de kortste keren brandt er een hevige concurrentiestrijd los tussen de Flexe gasten.
«
»
12:47 Flexe Gasten
De video van de arrestatie van de Flexe gasten lekt en uit gaat viral. Eindelijk zijn ze populair.
«
»
13:00 Flexe Gasten
De Flexe gasten geven een tuinfeest voor de lancering van hun eerste track. Maar ze weten niet hoe ze het moeten promoten. Oscar heeft de oplossing, zijn neef werkt bij een slijter, die heeft vast de juiste booze om de fissa los te laten gaan.
«
»
13:12 Flexe Gasten
De jongens zijn terug waar ze waren toen het schooljaar begon, alleen zonder elkaar. Steef baalt als een stekker en wil het goed maken. Maar als Lucas en Oscar daar niet van willen weten overschreeuwt Steef zich en kondigt hij aan dat hij solo gaat.
«
»
13:25 Flexe Gasten
Steef wil niks liever dan het goedmaken met zijn vrienden. Hij krijgt hulp uit onverwachte hoek in de vorm van Stanley. Die vindt dat het tijd wordt dat Steef zijn gevoelens op papier gaat zetten en inspireert hem tot een goedmaakrap.
«
»
13:38 Steven en Jamie Kazŗn - Road to Vegas
Steven strijdt met Jamie om de titel 'werknemer van de maand' bij hun nieuwe baan bij een autozaak. Waar Jamie de ene na de andere dure auto verkoopt, vermaakt Steven zich met auto's wassen.
«
»
14:00 De Eindmusical
Groep 8 van basisschool De Wegwijzer uit Zierikzee gaat op musicalkamp om hun musical in te studeren. De klas wordt daarbij begeleid door musical experts Maurice Wijnen en Carline Brouwer.
«
»
14:17 Theodosia
Na het gevecht met de Slangen der chaos is de rust teruggekeerd. Maar voor hoe lang?
«
»
14:42 Voetbalmeisjes
De KNVB komt naar een wedstrijd van FC Athena kijken om spelers te scouten voor Jong Oranje. Het team weet zeker dat Roxy en Selma de meeste kansen hebben.
«
»
15:07 Voetbalmeisjes
De ouders van Djamila zijn gescheiden en vanaf nu moet Djamila heen en weer pendelen tussen haar moeders huis en het nieuwe appartement van haar vader. Ondertussen stoppen haar ouders maar niet met ruzie maken.
«
»
15:32 Dojo
Brandon krijgt een kans om uit de plaatselijke jeugdbende te stappen, maar dat betekent dat hij zijn beste vriend Stefano moet teleurstellen. Dat is een moeilijke keus voor Brandon.
«
»
17:00 Tussen Kop en Staart
Hoe smeuÔg is de poep die Elbert heeft meegenomen naar de studio? Willen de doodshoofdaapjes spinazie of sprinkhanen als kraamcadeau? Hoe maakt een gans geluid? Wat pikt Mozes tijdens de #mozeschallenge? Waar is de kat van Rachel bevallen?
«
»
17:11 Freeks wilde wereld
Freek is op pad in de Canadese natuur. Hij stuit op een groep stinkende zeeleeuwen. Verderop vindt Freek een supergiftige salamander en komt hij een vriendelijke familie zeeotters tegen.
«
»
17:23 Topdoks
Tristan heeft ADHD. In zijn hoofd is hij met heel veel dingen tegelijk bezig. Rachel vraagt zich af of zij ook ADHD heeft en doet een test. Elbert ontdekt hoe de ambulance een kleine, nog 'natte' pasgeboren baby vervoert.
«
»
17:44 De dikke data show
Wat gebeurt er met jouw socials als je er niet meer bent? Blijven die dan altijd online? Quinty gaat onderzoeken of je daarover iets kan vastleggen en ze praat door middel van deepfake met haar overleden opa.
«
»
18:05 Teenage Boss
Bram schotelt zijn gezin een maand lang elke dag een bord macaroni met smac voor, omdat hij een PlayStation 5 wil aanschaffen. Door een verkeerde investering dreigt zijn plan te mislukken.
«
»
18:37 Welkom in de jaren 60
De grote astronaut Neil Armstrong zit op de bank bij Dorine en vertelt over de uitvindingen in de jaren 60. Zijn grote rivaal, de Rus Yuri Gagarin, komt erbij zitten.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:28 3 Op Reis
Chris reist verder door KaapverdiŽ, waar hij twee van de benedenwindse eilanden bezoekt. Op Santiago, het belangrijkste eiland van de archipel, gaat hij naar de Afrikaanse markt in het dorp Assomada.
«
»
20:02 NOS Sport: EK Atletiek 2024
Verslag van EK Atletiek in Rome, ItaliŽ.
«
»
21:30 NOS Sport: EK Atletiek 2024
Verslag van EK Atletiek in Rome, ItaliŽ.
«
»
23:06 Louis Theroux Interviews
Louis Theroux ontmoet de wereldberoemde popster Rita Ora in de pub van haar vader. Ze vertelt over de vlucht van haar familie van Kosovo naar het Verenigd Koninkrijk en hoe ze beroemd werd.
«
»
23:59 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
01:04 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Aan de Australische kust wil een dief een supermarkt overvallen, maar net wanneer hij zijn wapen trekt, wordt het stadje overspoeld door een tsunami. Op de vlucht voor het stijgende water en de gewapende crimineel, moeten de klanten van de winkel ook zien te ontsnappen aan een negen meter lange, bloeddorstige witte haai.

'Bait', film uit 2012 met oa. Xavier Samuel, om 22.20 uur op VTM 4.

Dossiers