TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:40 Mystery 101: Words Can Kill
Een boekenfestival op de universiteit van professor Amy Winslow verloopt niet zoals gepland, als een van de gasten wordt vermoord. Rechercheur Travis Burke arresteert Amy's vader. Amy doet er alles aan om te bewijzen dat hij onschuldig is.
«
»
10:05 Mystery 101: Dead Talk
Amy geeft een lezing in Seattle. Een van de andere sprekers ontwikkelt software die misdaden kan helpen oplossen. Niet veel later wordt de man dood aangetroffen. De lokale politie sluit Amy buiten, dus gaat ze samen met Travis op zoek naar de dader.
«
»
11:30 Britain's Deadliest Kids
Toen een vijftienjarige jongen naar een park in Liverpool werd gelokt, gemarteld en voor dood achtergelaten, werd dit de 'Reservoir Dogs'-moord genoemd. Zijn drie moordenaars waren eveneens vijftien jaar oud.
«
»
12:20 Britain's Deadliest Kids
Sophie Lancaster wordt aangevallen en in elkaar geslagen door een bende tieners die het op haar en haar vriend hebben gemunt omdat ze anders zijn. Sophie's moeder en vrienden praten over deze tragische gebeurtenis.
«
»
13:10 Cold Case Files
In 1997 wordt het stadje Bethany, in Oklahoma, opgeschrikt door de brute moord op de 19-jarige Tiffany Johnston. DNA leidt rechercheurs tien jaar later naar haar moordenaar en naar de begraven lichamen van twee andere vermiste vrouwen.
«
»
13:55 Cold Case Files
Twee weken na de verdwijning van Pam Pitts in 1988 wordt haar verkoolde lichaam gevonden op een ontmoetingsplaats in de woestijn van Arizona. Als een tweede slachtoffer in een mijnschacht wordt ontdekt, denken rechercheurs dat de moordenaar hen kent.
«
»
14:45 Cold Case Files
In maart 1984 vindt Jack Kennedy zijn dochters op brute wijze vermoord. DNA-onderzoek leidt nergens toe. Dertig jaar later noemt een informant een naam, maar de lijdensweg van de familie is nog lang niet voorbij.
«
»
15:30 Cold Case Files
Een dodelijke huisbrand eist de levens van een gezin op het platteland van Oklahoma. Rechercheurs vermoeden een misdrijf, wat een moeder aanzet tot een decennialange zoektocht naar haar vermiste tienerdochter en beste vriendin.
«
»
16:20 Killer at the Crime Scene
In augustus 2021 is Barnsley-schooljongen Loui Phillips aan het fietsen als een vreemdeling hem benadert en een keukenmes in zijn borst steekt voordat hij wegloopt. Loui overlijdt vier dagen later.
«
»
17:10 Killer at the Crime Scene
In december 2019 wordt de politie in de vroege ochtenduren naar de kust van Brighton geroepen. Getuigen hebben gemeld dat ze een aanrijding hebben gezien, waarbij drie jonge mannen bewusteloos op straat liggen.
«
»
18:00 Killer at the Crime Scene
Agenten van de Metropolitan Police ontdekken een ondiep graf in de achtertuin van een vermiste vrouw en leiden rechercheurs op een internationale klopjacht.
«
»
18:45 Killer at the Crime Scene
De 17-jarige Jodie Chesney werd doodgestoken toen ze met vrienden rondhing in een park. Ze werd in haar rug gestoken. Een video van een bewakingscamera hielp om haar moordenaars te identificeren en te pakken.
«
»
19:40 Killer at the Crime Scene
Een kleine gemeenschap in Noord-Wales verkeert in angst na de rituele moord op een oudere vrouw. De politie is ervan overtuigd dat de moordenaar een lokale moordenaar is. Forensisch bewijsmateriaal stapelt zich op en het net komt dichterbij.
«
»
20:30 Jesse Stone: Night Passage
Een rechercheur uit Los Angeles verhuist naar een klein stadje in Massachusetts en wordt door de gemeenteraad aangesteld als politiechef. Al snel ontdekt hij dat de gemeenteraadsleden duistere geheimen koesteren.
«
»
22:00 Stone Cold
Jesse Stone verruilt zijn baan als rechercheur moordzaken voor een baan als politiecommandant in een rustig dorpje in New England. Hij onderzoekt een reeks moorden en verkrachtingen. Stone wordt gedwongen om zijn eigen demonen onder ogen te zien.
«
»
23:30 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Kees en zijn team onderzoeken een mogelijke handel in overleden menselijke embryo's tussen Suriname en Nederland. In Suriname doet Kees een reeks ontdekkingen die hem op het spoor zetten naar een erf net buiten Paramaribo.
«
»
00:20 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Kees en Richard Bruynzeel uit Zandvoort verloren anderhalf miljoen euro aan een bevriende investeerder in Zuid-Afrika. Hun verlies zou het gevolg zijn van nieuwe wetgeving in dat land.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers