TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Midsomer Murders
Wanneer een oud-collega wordt doodgeslagen, wordt Barnaby opnieuw geconfronteerd met een seksschandaal dat 16 jaar geleden op het politiebureau van Causton heeft plaatsgevonden.
«
»
02:50 Midsomer Murders
Wanneer een oud-collega wordt doodgeslagen, wordt Barnaby opnieuw geconfronteerd met een seksschandaal dat 16 jaar geleden op het politiebureau van Causton heeft plaatsgevonden.
«
»
03:35 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Tijdens de kerstdagen is de stad in rep en roer wanneer een groep genaamd 'Voice in the Dark' het Wintermas Festival dreigt te verstoren. Ondertussen krijgt Sebastian zijn eerste solozaak.
«
»
04:25 DCI Banks
DCI Banks heeft het moeilijk om het plotse overlijden van zijn moeder te verwerken, nu hij het onderzoek voert naar de moord op een jonge Estse vrouw en de verdwijning van haar drugsverslaafde zus.
«
»
05:10 DCI Banks
De agenten vernemen tot hun verbijstering dat de brandstichting in het huis van de Osgoods Michael heeft verwond en zijn zoon Robbie heeft gedood. De plaatselijke treiteraar, Gary McCready, wordt al snel ondervraagd.
«
»
06:00 Ghosts
Wanneer de geesten Alisons geïmproviseerde therapiesessie voor Kitty proberen te saboteren, worden ze ongewild geconfronteerd met hun eigen demonen. En Mike's verlangen om de geesten te zien heeft verrassende gevolgen.
«
»
06:40 Death in Paradise
Als een skydiver in de lucht lijkt te zijn vermoord, starten Neville en het team een onderzoek.
«
»
07:30 Death in Paradise
Florence's undercover rol neemt een gevaarlijke wending wanneer ze zich in een vertrouwde omgeving bevindt, te midden van een moordonderzoek. Neville is in een race tegen de klok om de moord op te lossen.
«
»
08:25 Death in Paradise
Wanneer een jonge popster dood wordt aangetroffen in een afkickkliniek, lijkt het aanvankelijk om een tragisch ongeluk te gaan. Neville is er echter van overtuigd dat er meer achter haar dood zit dan je op het eerste gezicht zou denken.
«
»
09:20 Rosemary and Thyme
Laura en Rosemary worden ingehuurd om een victoriaanse tuin te reconstrueren in Regent's Park, waar ze allerlei intrigerende mensen ontmoeten. Maar de rust wordt verstoord door de vondst van een lichaam.
«
»
10:10 Rosemary and Thyme
Wanneer het tweetal voor een klant aan het werk is een prachtige tuin te creëren als huwelijkscadeau, treffen ze onder een kruisbessenstruik zowaar een vondeling aan. Ze gaan op zoek naar de moeder van het kind.
«
»
11:00 Grantchester
In een verpleeghuis is de hoofdzuster vermoord. Will en Geordie moeten op zoek naar twee vermiste bewoners. Het is de vraag of zij slachtoffers zijn of de daders. Op persoonlijk vlak staan Will en Geordie op een kruispunt in hun liefdesrelaties.
«
»
11:50 Midsomer Murders
Barnaby wordt een onwelkome gast op de bruiloft van baron Ned Fitzroy en Beth Porteous. Cully ziet er opeens erg tegen op om met Simon te trouwen.
«
»
12:40 Midsomer Murders
Cully reageert teleurgesteld als ze hoort dat haar huwelijksreis naar Nieuw Zeeland wordt afgebroken. Barnaby haast zich om de familiegeheimen te onthullen die volgens hem achter de Fitzroy-tragedie schuilen.
«
»
13:30 Midsomer Murders
De naam van Tommy Hicks van het Midsomer vrijwilligerskorps wordt toegevoegd aan het oorlogsmonument in Midsomer Parva. Een door drank aangewakkerd schijnproces van de gepensioneerde kolonel Henry Hammond leidt tot een moord.
«
»
14:25 Midsomer Murders
Barnaby ontfutselt Bella Hammond een schokkende onthulling. Martin Chadwick bekent dat in een geheim codicil bij Duggie's testament is vastgelegd dat North Meadow na Bella's dood aan de familie Hicks wordt nagelaten.
«
»
15:25 London Kills
Bouwvakkers vinden de resten van een jonge man die meer dan een jaar geleden lijkt te zijn gewurgd, maar wanneer zijn zus wordt ingelicht, beweert ze dat hij haar al die tijd ansichtkaarten heeft gestuurd.
«
»
16:25 London Kills
Als een jongen zijn opa dood vindt in de kelder van een café, vertelt hij Rob dat hij is geslagen door een man met een honkbalknuppel, maar Vivienne twijfelt aan zijn verhaal. Vivienne zet Rob onder druk.
«
»
17:25 Murder in Provence
Bij de dood van een jonge vrouw in Éguilles lijkt een liefdesrelatie centraal te staan. De vraag is of er een verband bestaat met het lichaam van een oudere vrouw dat een paar kilometer verderop in een wijngaard is gevonden.
«
»
19:05 Father Brown
Brenda wordt geconfronteerd met geesten uit haar verleden en raakt verwikkeld in een buurtruzie die eindigt in moord.
«
»
20:00 Harry Wild
Lichaamsdelen die op diverse plekken in de bergen van Dublin zijn aangetroffen blijken toe te behoren aan Freddy Scatt, de eigenaar van de boksschool waar Fergus trainde. Fergus voelt zich verplicht om op onderzoek te gaan.
«
»
21:00 Blackshore
Wanneer haar carrière wordt bedreigd als gevolg van een reeks beschuldigingen van buitensporig geweld, wordt inspecteur Fia Lucey teruggestuurd naar haar geboorteplaats Blackwater om een zaak van vermissing te onderzoeken.
«
»
22:05 Darby and Joan
Wanneer Jack een omweg maakt om een oude vriend te helpen bij het opsporen van gestolen wapens, ontdekt hij samen met Joan dat er meer achter de diefstal zit dan aanvankelijk leek.
«
»
23:00 Peaky Blinders
Tommy sluit een deal met Linda. De mol die zich onder de Shelby's bevindt, krijgt een nieuwe missie. Diana stemt toe om Tommy een gunst te verlenen, op één voorwaarde.
«
»
00:10 Sherwood
In een poging om de betrokkenen te beschermen, merkt Ian dat hij nu meer dan ooit vastbesloten is om de spion te vinden. De gemeenschap probeert te genezen in de nasleep van het verlies.
«
»
01:10 Scott & Bailey
Janet gaat naar het huis van een bejaard koppel waarvan al enige tijd niets meer is vernomen. Ze vindt er het afgehakte hoofd van de vrouw onder aan de trap en het lichaam boven.
«
»
01:55 Scott & Bailey
In een flashback zien we hoe Rachel ervan wordt beschuldigd achter de dodelijke aanval te zitten op haar ex-vriend Nick. Ze vindt troost bij Sean en stemt ermee in met hem te trouwen. Intussen buigen de inspecteurs zich over de moord op een zwerver.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers