TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:25 Daylight
Een auto botst, in een tunnel in New York, frontaal op een vrachtwagen vol licht ontvlambare producten. Kit Latura probeert met gevaar voor eigen leven alle overlevenden in de tunnel in veiligheid te brengen.
«
»
14:35 All New Traffic Cops
Jacksons instincten leiden hem naar een achtervolging met hoge snelheid; een auto met valse kentekenplaten maakt dat hij wegkomt.
«
»
15:30 All New Traffic Cops
Agenten van de wegpolitieteams in Derbyshire, rekenen af met motorrijders die hun geluk beproeven.
«
»
16:30 All New Traffic Cops
Op de M1 in Chesterfield kent een achtervolging een dramatisch einde wanneer de chauffeur van de vluchtauto bijna een afrit mist en vervolgens tegen een brandstoftruck aanrijdt.
«
»
17:25 Most Daring
In Bowie County in Texas achtervolgt agent Coleman de trage chauffeur van een roze Cadillac, maar dan geeft de man plots plankgas.
«
»
18:15 Most Daring
Een bediende in een leningskantoor wordt gegijzeld en een paar coaches veroorzaken een vechtpartij.
«
»
19:15 Most Daring
Voormalige vriendinnen komen tegenover elkaar te staan in een handgemeen. Een vrouw gaat door het lint nadat ze door de politie is beschuldigd van rijden onder invloed. Beveiligers verwijderen een dronken stewardess uit het vliegtuig.
«
»
20:10 Most Daring
In Longview, Texas, beleeft de manager van een supermarkt een nachtmerrie wanneer een gewapende man de winkel betreedt en begint te schieten. Het plan van een feestbeest om een vreugdevuur te maken, gaat in rook op.
«
»
21:05 Most Daring
Tientallen klanten van een drukke supermarkt beleven de schrik van hun leven wanneer een taxi in volle vaart op de winkel inrijdt en een spoor van vernieling nalaat.
«
»
22:00 MythBusters
Jon en Brian onderzoeken een mythe over dodelijke karpers en waterskiŽrs. Ze willen weten of een springende karper een waterskiŽr kan doden. Daarna onderzoeken ze of luisteren naar agressieve muziek resulteert in agressief rijden.
«
»
23:00 Striptease
Voormalig FBI-secretaris Erin Grant heeft dringend geld nodig om de voogdij over haar dochtertje Angela te krijgen. Via een stripteaseshow in een tweederangs nachtclub hoopt ze snel het geld te krijgen dat ze nodig heeft.
«
»
01:05 All New Traffic Cops
Voor het eerst op patrouille in Derbyshire, in het hart van Groot-BrittanniŽ.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers