TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een broek gemaakt met een bolletje wol, en een kostuumtoren van een kapper. Boekenmeisje steelt snoep door middel van magie.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:11 Stoppeltje
Stoppeltje gaat zeilen op zee, samen met een charismatische, vriendelijke otter. Als ze vast komen te zitten op een onbewoond eiland, raakt de otter zo uitgehongerd dat zijn dierlijke instinct naar boven komt en hij de controle verliest.
«
»
06:19 Sarah danst
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met DJ Sokpop danst ze op de leukste beats.
«
»
06:21 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje en Kamiel weten geen raad met het onweer. Kameraadjes Liam en Jassim bedachten een fantastisch onweersspel dat ze spelen wanneer het dondert en bliksemt.
«
»
06:28 Rintje
Rintje helpt bij oma het servies uitzoeken. Wat oud en versleten is moet weg, de rest gaat in de kast zodat het goed bewaard blijft. Als Rintje vervolgens met oma tikkertje en verstoppertje wil spelen merkt hij dat oma niet meer hard kan rennen.
«
»
06:33 Dinostad
Tyra wil Ricky niet naar school brengen voor de familie-dag, maar Ricky en Boo sluipen naar binnen.
«
»
06:38 Pingu in de stad
Pingu en Pinga besluiten de nieuwe naaimachine van de uitvinder te gebruiken om op maat gemaakte kleding voor zichzelf te maken, maar doen dit zonder toestemming van de eigenaar te vragen.
«
»
06:45 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:53 Dropje
Dropje ontmoet een meisje, dat een worm heeft gevonden. Ze ontdekken dat de worm een heel zacht velletje heeft en grappig beweegt. Samen brengen ze hem veilig naar huis.
«
»
07:00 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:04 Simon Superkonijn
In het park, terwijl Simon en Ferdinand ruziŽn over wie de fietsrace heeft gewonnen, onderbreekt Gaspard hen om een knikker te laten zien. Hij vond hem naast een grote rots en weet zeker dat er nog veel meer onder liggen.
«
»
07:09 Pop Papierstad
Hooper heeft een verrassing voor zijn zus, maar komt in de problemen als hij geen hulp accepteert.
«
»
07:20 SaÔd & Anna
SaÔd is boos op Anna, want ze heeft zijn bal lek gemaakt. Anna probeert het weer goed te maken. Ze kunnen de bal toch samen repareren? Daar wil SaÔd niets van weten. Dan gaat Anna zelf aan de slag.
«
»
07:27 Samson en Marie
Het busje van Samson en Marie ligt er heel rommelig bij. Marie heeft alleen geen zin om zelf op te ruimen. Ze bedenkt een plannetje zodat Samson het busje opruimt.
«
»
07:31 Molang
Molang en Piu Piu landen met hun ruimteschip op een planeet. Als ze een vreemd ei vinden en erop kloppen, komt er een schattig wezentje uit en al snel worden ze de beste vrienden.
«
»
07:37 Mush Mush en de Zwammetjes
Chep, Lilit en Mush-Mush moeten nakijken of er voldoende nectar in de bloemen zit. Dat trekt bijen aan die weer zorgen voor bevruchting en dus voor de noodzakelijke cirkel van het leven. Alleen heeft Mush-Mush nu eenmaal niet zoveel geduld.
«
»
07:50 Lou
Richard kan doen wat hij wil: hij ziet er op elke foto dom uit. Het is nog nooit iemand gelukt om een goede foto van hem te maken. Lou's moeder Emma denkt dat het haar als eerste zal lukken.
«
»
08:02 Kids on the block
Tank is verliefd op Angelina van de scooterbende. Hij vraagt aan romanticus Rayan om hem te helpen. De Boefjes ontdekken ondertussen dat Tank het groepje van Ikram heeft ingeschakeld.
«
»
08:16 De Raad van Soekie
Tijdens een verkiezingsdebat vraagt Tess wat Soekie gaat doen aan de trol die op school leeft. Iedereen lacht Tess uit. Soekie vindt het erg voor haar vriendin en liegt dat er wel degelijk een trol op school woont. Pedro wil hard bewijs van Soekie.
«
»
08:31 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
08:51 GameKeepers
Mats en Sari reizen in deze game naar Xeria, een planeet die is gekoloniseerd door professor Stevenson. Maar de professor is gek geworden en wil met een raket de Insanis-bloem naar de aarde sturen.
«
»
09:17 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
09:39 Meisjes
Compilatie van videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die gedurende de week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks volgt hartsvriendinnen Luna, Amťlie, Cleo en Fleur. Ze steunen elkaar door dik en dun, op school en daarbuiten.
«
»
10:01 Kapot gaan
Het is de beurt aan Gloria die te weten wil komen wie er het hardst kapot gaat van de schaamte. Er wordt gekeken wie zich het snelste schaamt: Maksim, Jean-Romy of Gloria.
«
»
10:15 Sturmtroopers: compilatie
Nico Sturm trekt eropuit met zes Ketnetters die beschikken over de nodige portie lef, doorzettingsvermogen en intelligentie. Samen zoeken ze naar een antwoord op enkele knotsgekke vragen.
«
»
11:01 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
11:13 De Faker
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Een van de gezinsleden is namelijk vervangen door een acteur of actrice. Sander moet ontdekken wie er niet thuishoort bij de familie Johnson.
«
»
11:28 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
11:32 Galactic Agency
K doet mee aan de Beste Kok in het Universum wedstrijd, maar mist zelfvertrouwen. Dany, een prins van de ovens, zou een goede partner kunnen zijn, maar de oven maakt de chef niet en in tegenstelling tot K, twijfelt Dany nooit aan zichzelf.
«
»
11:44 Galactic Agency
Fency belt het Galactisch Agentschap om de Cleospace robolide die hij heeft beschadigd te repareren. Dany laat echter regelmatig de magnetron met zijn staart struikelen, waardoor alle elektronische apparaten om hem heen worden verstoord.
«
»
11:55 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeŽn werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
12:09 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
12:13 Ket & Doc
Thoms beste vriend is Stoffel, een oude shetlandpony. Overal waar Thom gaat, sjokt Stoffel achter hem aan. Thoms vader geeft therapie met paarden aan kinderen die anders zijn. Thom is ook een beetje anders.
«
»
12:29 GameKeepers
In Junk Yard komen Mats en Sari terecht op een autokerkhof. GM heeft daar een groep mensen opgesloten. Als de GameKeepers die niet kunt bevrijden binnen de vijftien minuten is het game over.
«
»
12:54 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeŽn werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:07 Onze natuur
Lucht, een onzichtbaar biotoop rond alles, vol leven. Met warmte drijft ze de vogels en insecten de hoogte in. Als snelste dier ter wereld stort de slechtvalk zich met een waanzinnige vaart op z'n prooi.
«
»
13:31 Katy
Katy is een wildebras die niets liever doet dan in bomen klimmen. Haar leven verandert voorgoed als ze bij een val haar rug breekt. Ze zal moeten accepteren dat ze nooit meer zal kunnen lopen.
«
»
15:02 Mega Mindy
Man na man wordt verliefd op en raakt in de ban van Marie Mariage, een huwelijkstherapeut. Mieke vermoedt dat daar meer achter zit dan de charmes van de vrouw, en gaat op onderzoek uit.
«
»
15:29 Samson & Marie ijsjestijd
Marie laat Bill geloven dat ze zijn verjaardag zijn vergeten, maar Bill wordt heel dramatisch.
«
»
15:37 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush hangt graag de held uit, vooral bij de Zwamukkies. Dus Lilit, Chep en Mush-Mush verzinnen een heldendaad voor Mush-Mush die zo goed valt bij de Zwamukkies, dat ze Mush-Mush echt als superheld gaan beschouwen. Met alle gevolgen van dien.
«
»
15:49 Mr. Magoo
Fizz kan voorwerpen laten verschijnen met zijn nieuwste uitvinding, waarbij hij alleen de kracht van zijn gedachten gebruikt. Hij is ervan overtuigd dat hij de meest verbazingwekkende dierenwedstrijd ter wereld zal winnen.
«
»
15:56 Mr. Magoo
De president kondigt trots de komst van de langverwachte panda aan. Maar Fizz heeft het dier ontvoerd. Het belandt in de voortuin van Mr. Magoo, die eigenlijk bezoek verwacht van zijn neef Kevin.
«
»
16:04 Imago
Als ze zich klaarmaken om het Nabakh-land te verlaten, worden de kinderen tegengehouden door lokale bewakers die Azrohk een krachtremmende ketting om zijn nek leggen om hem te dwingen bij hen te blijven.
«
»
16:28 Rox
De laatste tijd worden er vaak dingen uit de containers in de haven gestolen. Het team moet zorgen dat ze de dieven tegenhouden voordat ze een dure auto stelen.
«
»
16:54 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Tijdens het opruimen gooit Oggy de oude pop van Piya weg. De kleine olifant zoekt hem overal en Oggy probeert terug te keren, maar het is te laat: Marky heeft van de pop zijn beste vriend gemaakt en hij is niet van plan hem te laten gaan.
«
»
17:05 Nachtwacht
Een Wensdjinn is ontsnapt en zal onsterfelijk worden als hij de wensen vervult van drie jarigen. De Nachtwacht moet hier een stokje voor steken.
«
»
17:31 Helden
Raceparcours & Lange Snorkel.
«
»
17:44 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
17:56 Ket & Doc
Het is zomer en de tienjarige Yaren vertrekt op kamp. Ze is nerveus, want het is niet zomaar een kamp. Ze gaat naar een kamp voor kinderen die iemand verloren hebben. Yarens mama is vier jaar geleden gestorven.
«
»
18:15 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
18:28 Wannabe's
Olly wil het record 'knettersnoep eten' verbreken en heeft daarvoor het meest explosieve knettersnoep ter wereld laten overvliegen. Maar er zit een verstekeling in het postpakket: een exotische mug.
«
»
18:44 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:06 GameKeepers
Mats en Sari reizen in deze game naar Xeria, een planeet die is gekoloniseerd door professor Stevenson. Maar de professor is gek geworden en wil met een raket de Insanis-bloem naar de aarde sturen.
«
»
19:32 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:52 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
19:58 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
00:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in NormandiŽ op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers