TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Frank & Rogier checken in
Nadine en Simon hebben begin dit jaar een vakantiehoeve overgenomen. Tijdens de corona-lockdown hebben ze hard gewerkt om zoveel mogelijk op te knappen, maar na een paar maanden was het geld op.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Champions League Magazine
Voetbalmagazine in het kader van de UEFA Champions League.
«
»
10:30 Champions League Magazine
Voetbalmagazine in het kader van de UEFA Champions League.
«
»
11:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Frank & Rogier checken in
Tamara en Kelly namen drie jaar geleden een vakantiehoeve over. Hun grote avontuur werd een drama. Er bleek voor tonnen aan achterstallig onderhoud te zijn. Tot overmaat van ramp werd bij Tamara kanker ontdekt.
«
»
13:00 Getekend voor het leven
Andrť Hazes praat met Mitchel, een jongen die onder andere zijn gezicht en nek vol tatoeŽerde maar dat eigenlijk niet langer aan mensen wil laten zien.
«
»
13:55 Foodtruck gezocht
Menno en Linda noemen hun grote samengestelde gezin 'de bende van acht'. Delen staat centraal in hun leven en dit is ook wat ze willen doen met de Mexicaanse quesadillas die ze willen verkopen met hun foodtruck.
«
»
14:55 De Erfgenaam
Ruben moet de rechtmatige erfgenamen van ruim 16.000 euro zo snel mogelijk zien te vinden, anders verjaart de erfenis. Tijdens zijn onderzoek vindt hij onlinestambomen die niet lijken te kloppen.
«
»
15:50 Familie Gillis: massa is kassa
Peter krijgt een aantal klachten. Peter en Mark gaan een einde rijden. Nicol vraagt om hulp.
«
»
16:40 Meiden die rijden
Een profiel van de strenge rijlesinstructrice Dorien uit Friesland, thuis bij Amy heeft ze het zwaar en de nieuwe Brabantse Meid Die Rijd, Louise, rijd meteen helemaal naar Frankrijk.
«
»
17:45 Ik Vertrek uit Vlaanderen
Pascale is de sleur beu en wil een ander leven. Ook Ludwig is niet echt gelukkig in zijn job als marketing- en salesmanager. Samen met hun jonge zoon Louis, jagen Pascale en Ludwig hun droom na en willen ze een B&B in het Spaanse MojŠcar openen.
«
»
18:55 De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen
De stoere Oostendse vissers Michael en Gianni varen de Noordzee op voor een loodzware shift van maar liefst zeventien uur. Ook in Oostende klimt torenkraanmonteur Johan tot honderdvijf meter boven de stad om een kraan af te breken.
«
»
20:00 Olympus Has Fallen
Mike Banning, een onteerde agent, moet de Amerikaanse president redden wanneer Noord-Koreaanse terroristen het Witte Huis belegeren, en de president en zijn staf gijzelen.
«
»
22:10 Alles Mag Weg
Koen en Raf gaan langs bij een juwelier die zijn zaak sluit. Yannic trekt naar Aalst, waar de stad overtollige spullen zoals auto's en brandweerwagens wil verkopen.
«
»
23:15 Helicopter ER
Een mountainbiker heeft waarschijnlijk een gebroken nek na een heftige val in een afgelegen bos. En het team voegt zich bij een enorme reddingsoperatie voor een man die van een klif is gevallen bij de kust van Yorkshire.
«
»
00:15 Call The Bailiffs: Time To Pay Up
Mark en Virgil hebben een date in een pizzarestaurant, waar ze een schuld van 5.000 pond moeten innen voor onbetaalde leveringen van kaas.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Aan de Australische kust wil een dief een supermarkt overvallen, maar net wanneer hij zijn wapen trekt, wordt het stadje overspoeld door een tsunami. Op de vlucht voor het stijgende water en de gewapende crimineel, moeten de klanten van de winkel ook zien te ontsnappen aan een negen meter lange, bloeddorstige witte haai.

'Bait', film uit 2012 met oa. Xavier Samuel, om 22.20 uur op VTM 4.

Dossiers