TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
09:00 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
10:00 Erediensten
De eucharistieviering komt vanuit de Kapel Onze-Lieve-Vrouw Onbevlekt Ontvangen in Moerzeke. Het thema van de viering is 'Feestdag van de zalige priester Edward Poppe, naar aanleiding van de honderdste verjaardag van zijn overlijden'.
«
»
11:00 Sporza: EK Atletiek 2024
Verslag van het EK atletiek in Rome, Italië. Met o.m. hoogspringen (mannen) en 400m horden (vrouwen & mannen)
«
»
13:35 Sporza: Criterium du Dauphiné
Rit 8: Thônes > Plateau des Glières (152,5 km)
«
»
15:05 Sporza: Dwars door het Hageland
Samenvatting van deze wielerwedstrijd (vrouwen).
«
»
15:20 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
17:40 De markt
Duidingsprogramma over de economische actualiteit van de afgelopen week.
«
»
18:05 Michael Palin: Into Iraq
Michael begint aan het laatste deel van zijn tocht door Irak. Hij bezoekt Babylon, een plek waar hij al veel over heeft gelezen. In Kerbela bezoekt hij de tombe van Imam Husayn, een van de belangrijkste religieuze plekken in Irak.
«
»
18:55 My Life as a Rolling Stone
Mick Jagger kijkt terug op 60 jaar The Rolling Stones en artiesten vertellen over zijn invloed.
«
»
20:00 Sporza: EK Atletiek 2024
Verslag van het EK atletiek in Rome, Italië. Met o.m. 400m (vrouwen & mannen), hoogspringen (vrouwen),100m (vrouwen), hamerslingeren (mannen), hinkstapspringen (vrouwen), 3000m steeple (vrouwen), 800m (mannen), 1500m (vrouwen)
«
»
23:05 Sporza: Formule 1
Samenvatting van de Grote Prijs Formule 1 van Canada.
«
»
23:30 De popcast
Stijn Van de Voorde laat in deze podcast samen met Otto-Jan Ham, Kirsten Lemaire, Thibault Christiaensen en Lennert Coorevits zijn licht schijnen over het popnieuws van de afgelopen week.
«
»
00:30 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in Normandië op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers