TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:05 Stargate Atlantis
Drie enorme Wraith-schepen naderen Atlantis. De verdediging van de stad staat nog lang niet op punt en er zijn onvoldoende strijdkrachten aanwezig.
«
»
14:50 Stargate Atlantis
Teyla heeft vreselijke nachtmerries over de komst van de Wraith. Door haar gebrek aan slaap werkt ze al haar frustraties uit op haar collega's.
«
»
15:50 Walker, Texas Ranger
Op een filmset, waar Walker en Trivette optreden als technisch adviseurs, hoort Walker een aantal stuntmannen praten over een treinoverval die ze aan het plannen zijn.
«
»
16:45 Stargate Atlantis
De Stargate-satelliet is er niet in geslaagd om de komst van de Wraith af te wenden.
«
»
17:45 Police Interceptors
Agenten Dan Robson en Tom Powell hebben hun handen meer dan vol om een automobilist een halt toe te roepen die vier keer de toegestane snelheid rijdt.
«
»
18:40 All New Traffic Cops
In South Derbyshire ondersteunen Traffic Cops Alex Boniface en Jason Potts een team van lokale agenten bij de achtervolging van een bende tienerverdachten door een lokale woonwijk.
«
»
19:40 Most Daring
Tientallen klanten van een drukke supermarkt beleven de schrik van hun leven wanneer een taxi in volle vaart op de winkel inrijdt en een spoor van vernieling nalaat.
«
»
20:35 Striptease
Voormalig FBI-secretaris Erin Grant heeft dringend geld nodig om de voogdij over haar dochtertje Angela te krijgen. Via een stripteaseshow in een tweederangs nachtclub hoopt ze snel het geld te krijgen dat ze nodig heeft.
«
»
22:45 Emmanuelle
Emmanuelle reist haar man Jean achterna naar Bangkok, waar hij een diplomatieke functie heeft. Naast de andere diplomatenvrouwen voelt zij zich een groentje, omdat zij allerlei seksuele ervaringen al achter de rug hebben. Emmanuelle raakt in de war.
«
»
00:35 Walker, Texas Ranger
Op een filmset, waar Walker en Trivette optreden als technisch adviseurs, hoort Walker een aantal stuntmannen praten over een treinoverval die ze aan het plannen zijn.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in NormandiŽ op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers