TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Ghosts
Mike en Alison krijgen een ongelooflijk aanbod dat al hun verwachtingen ver overtreft. Ze moeten nu een beslissing gaan nemen en de uitkomst daarvan zal hun leven voorgoed veranderen.
«
»
02:40 Scott & Bailey
De oude meneer Selwyn wordt dood aangetroffen na een noodlottige val in bad. Dan verklaart zijn dochter dat haar moeder jaren eerder vertelde dat ze haar echtgenoot wilde vermoorden. Rechercheur Bailey wordt verdacht van moord op haar ex, Nick.
«
»
03:25 Queens of Mystery
Mattie krijgt de weinig opwindende taak toegewezen om een weggelopen hond op te sporen. De zaak komt echter op een laag pitje te staan wanneer een lid van een new wave-band wordt vermoord.
«
»
04:15 Silent Witness
Terwijl de bewijzen tegen de beschuldigde agent zich opstapelen, ontstaat er onenigheid binnen de lokale rechercheafdeling. Het Lyell-team brengt corruptie en verraad binnen de plaatselijke politie aan het licht, met dodelijke gevolgen.
«
»
05:15 Murdoch Mysteries
Op zijn sterfbed bekent Jeffrey Roundhill dat hij acht jaar eerder zijn vrouw Evelyn heeft vermoord en hij vertelt Murdoch waar haar stoffelijke resten te vinden zijn.
«
»
06:00 Ghosts
Terwijl Button House wordt behandeld tegen houtworm, besluiten Alison en Mike om geld te besparen tijdelijk in de tuin te kamperen, wat de dagelijkse routine van de geesten verstoort.
«
»
06:30 Miss Scarlet and the Duke
De laatste aantekeningen die Henry Scarlet voor zijn dood maakte, voeren Eliza en Duke naar een schijnbaar verlaten gevangenis aan de rand van Londen.
«
»
07:20 Father Brown
Mrs. McCarthy krijgt een ongewenst cadeau wanneer haar leven in gevaar komt door een wraakengel.
«
»
08:10 Death in Paradise
Een man wordt vermoord terwijl hij zeer dichtbij detective Richard Poole is: hij zit zelfs met handboeien aan hem vastgeketend. Zijn dood brengt Pooles carrière in gevaar, en hij moet dus alles doen wat hij kan om de moordenaar te vinden.
«
»
09:05 Midsomer Murders
Makelaar Selwyn Proctor is woedend als iemand zijn auto in de brand steekt, en eist dat de zaak onderzocht wordt. Barnaby heeft echter andere dingen aan zijn hoofd, wanneer het hoofd van een plaatselijke leesclub, Marjorie Empson, wordt vermoord.
«
»
09:55 Midsomer Murders
Als Barnaby de moord onderzoekt, ontdekt hij al snel dat de boekenclub eigenlijk een geheime investeringsgroep is. Het onderzoek brengt ook een aantal duistere geheimen van de groep naar boven, waar niet alle leden blij mee zijn.
«
»
10:50 The Mallorca Files
Als een supermodel vermist raakt, komen Max en Miranda terecht in de wereld van mode en design en proberen ze te ontdekken hoe iemand uit een rijdende trein kan verdwijnen.
«
»
11:35 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Wanneer Frank en Lu een podcast maken over een mysterieus auto-ongeluk van twintig jaar geleden waarbij een jonge moeder omkwam, belanden ze in de raadselachtige wereld van de enigmatologie.
«
»
12:25 Death in Paradise
Terwijl het team de moord op de schipper van een watertaxi onderzoekt, ontvangt Neville een anonieme brief waarin het team gewaarschuwd wordt dat er een moord gaat plaatsvinden.
«
»
13:20 Father Brown
Een vluchteling zoekt een veilig heenkomen in de St. Mary's kerk. Tot grote verbazing van Father Brown is de man in de biechtstoel de voor moord gezochte inspecteur Sullivan.
«
»
14:05 Father Brown
Lady Felicia en mevrouw McCarthy worden gegijzeld wanneer een nachtelijke overval verkeerd gaat.
«
»
15:05 Murdoch Mysteries
Murdoch maakt jacht op een vampier die geïnspireerd is geraakt door de net uitgekomen roman Dracula.
«
»
16:05 Midsomer Murders
De opening van een nieuw beeldenpark in het pittoreske dorpje Angel Rise wordt verstoord door een moord. DCI Barnaby en DS Nelson onderzoeken de zaak.
«
»
17:05 Midsomer Murders
Bij het onderzoek naar de moord moeten DCI Barnaby en DS Nelson hun vindingrijkheid gebruiken voor het openbreken van een zaak, waarbij kunst de dood imiteert en alles een diepere betekenis heeft.
«
»
18:00 Death in Paradise
Een entrepreneur wordt vermoord. Een verdachte komt met een verrassende onthulling waardoor het onderzoek dreigt te ontsporen.
«
»
19:00 Death in Paradise
Een gevangene die bewaakt moest worden door Goodman wordt vermoord. Goodman en het team komen hierdoor onder grote druk te staan.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Rechercheur Murdoch roept de hulp in van een oplichtster om een ongrijpbare moordenaar uit zijn verleden op te pakken. Murdoch wordt bijgestaan door zijn collega's, zodat de moordenaar niet nog een keer kan ontkomen.
«
»
21:00 Murder in Provence
Bij de dood van een jonge vrouw in Éguilles lijkt een liefdesrelatie centraal te staan. De vraag is of er een verband bestaat met het lichaam van een oudere vrouw dat een paar kilometer verderop in een wijngaard is gevonden.
«
»
22:50 Beyond Paradise
Op het open terrein van Abbott Moor stuit een wandelaar op de ijzingwekkende aanblik van een vrouw met een pijl door haar schouder. Het slachtoffer, Niamh Kirby, heeft haar aanvaller niet gezien en er is geen spoor van hun aanwezigheid.
«
»
23:55 Murdoch Mysteries
Naar aanleiding van een onderzoek naar een explosie infiltreert Murdoch in een anarchistische groepering die geleid wordt door activiste Emma Goldman.
«
»
00:45 Time
Na een overhaaste beslissing ontsporen Kelsey's plannen volledig en moet ze een nieuwe weg vinden.
«
»
01:30 Dickensian
Buckets opsporingsvaardigheden worden in twijfel getrokken als er een ander lichaam wordt gevonden. Een nieuwe inspecteur komt de politie versterken. Hawdon ontdekt iets over Frances waar Honoria helemaal kapot van is.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers