TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:25 Mystery 101: An Education in Murder
Amy, een jonge schrijfster, doet onderzoek naar een oude moordzaak en hoopt dat de politie de zaak heropent. De veroordeelde, een collega van Amy, is destijds gearresteerd door de voorganger van Travis. Maar dan wordt de schrijfster vermoord.
«
»
08:45 Killer at the Crime Scene
De 17-jarige Jodie Chesney werd doodgestoken toen ze met vrienden rondhing in een park. Ze werd in haar rug gestoken. Een video van een bewakingscamera hielp om haar moordenaars te identificeren en te pakken.
«
»
09:35 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Veertig jaar geleden verdween de 36-jarige Willemijn van der Meer uit Amsterdam spoorloos. Haar man, Idris, schijnt meer te weten maar hij woont al tientallen in Suriname. Hun zes kinderen leven in onzekerheid.
«
»
10:20 Britain's Deadliest Kids
Een zeventienjarig meisje wordt aangevallen en vermoord in haar huis in Wiltshire. Haar moordenaar blijkt haar vriend te zijn. Een kijkje naar wat hem in een moordenaar heeft veranderd.
«
»
11:05 Britain's Deadliest Kids
Een zeventienjarig meisje is met vrienden op stap in een park in Oost-Londen als ze wordt neergestoken door onbekende aanvallers in een geval van persoonsverwisseling.
«
»
11:50 De Villamoord
Nevzat Altay krijgt twaalf jaar gevangenisstraf, maar al vanaf het begin zegt hij onschuldig te zijn. Op zoek naar eerherstel vraagt hij met zijn advocaat om een herziening van de moordzaak.
«
»
12:35 De Villamoord
Dave Kuils pleegt kort na de veroordeling zelfmoord in de gevangenis. In zijn afscheidsbrief houdt hij vol dat hij onschuldig is. Ruim twintig jaar later zoekt Dave's zus nog altijd naar de waarheid: wat is er misgegaan bij dit politieonderzoek?
«
»
13:25 De Villamoord
We gaan terug naar de avond van de moord. De politie blijkt vooral te hebben onderzocht wie de Arnhemse Villamoord heeft gepleegd, maar heeft nooit goed bekeken wat er precies in de villa is gebeurd.
«
»
14:15 Killer at the Crime Scene
De 17-jarige Jodie Chesney werd doodgestoken toen ze met vrienden rondhing in een park. Ze werd in haar rug gestoken. Een video van een bewakingscamera hielp om haar moordenaars te identificeren en te pakken.
«
»
15:05 Snapped
Twee Ghanese immigranten worden vermoord aangetroffen in hun mooie woning in Maryland. De politie gaat na het vinden van bizarre bewijzen richting voodoo praktijken en rituelen kijken.
«
»
15:50 Cold Case Files
Een dodelijke huisbrand eist de levens van een gezin op het platteland van Oklahoma. Rechercheurs vermoeden een misdrijf, wat een moeder aanzet tot een decennialange zoektocht naar haar vermiste tienerdochter en beste vriendin.
«
»
16:40 World's Most Evil Killers
De seriemoordenaar Ronald Dominique bracht minstens 23 mannen en jongens om het leven.
«
»
17:30 Ruby Herring Mysteries
Wanneer misdaadverslaggever Ruby Herring aanwijzingen krijgt voor een moord die vijf jaar eerder plaatsvond, waarbij een paranormaal begaafd persoon betrokken was, bundelt ze haar krachten met rechercheur Jake Killian om de zaak op te lossen.
«
»
18:55 Killer at the Crime Scene
Een kleine gemeenschap in Noord-Wales verkeert in angst na de rituele moord op een oudere vrouw. De politie is ervan overtuigd dat de moordenaar een lokale moordenaar is. Forensisch bewijsmateriaal stapelt zich op en het net komt dichterbij.
«
»
19:40 Snapped
Nadat bij een inbraak in een huis in Ohio een politieagent om het leven komt, gebruiken rechercheurs telefoontjes en een undercover actie in een motel om de zaak op te lossen en een wreed complot met een bloedig einde te ontmaskeren.
«
»
20:30 Britain's Deadliest Kids
Toen een vijftienjarige jongen naar een park in Liverpool werd gelokt, gemarteld en voor dood achtergelaten, werd dit de 'Reservoir Dogs'-moord genoemd. Zijn drie moordenaars waren eveneens vijftien jaar oud.
«
»
21:15 Britain's Deadliest Kids
Sophie Lancaster wordt aangevallen en in elkaar geslagen door een bende tieners die het op haar en haar vriend hebben gemunt omdat ze anders zijn. Sophie's moeder en vrienden praten over deze tragische gebeurtenis.
«
»
22:05 Cold Case
In het licht van nieuwe informatie onderzoekt Lily een zaak uit 1978 met betrekking tot de dood van Missy. Ze volgen het leven van Missy, haar familie, haar vrienden en de rolschaatscirkel om erachter te komen wat haar dood heeft veroorzaakt.
«
»
22:55 CSI: Miami
Het team pakt de laatste gevangene op die is ontsnapt bij een gevangenisuitbraak, maar hij ontsnapt opnieuw. Het leven van zijn voormalige celgenoot wordt overhoop gehaald, wanneer hij gedwongen wordt om te helpen.
«
»
23:40 FBI
Een jonge vrouw wordt vermoord op weg naar huis van een luxe feest op een jacht. Het team onderzoekt wie ze was en hoe ze op het evenement terechtkwam. Een van de verdachten is een veteraan die een verleden deelt met Crosby.
«
»
00:25 Castle
Een theateracteur, in de rol van Hamlet, wordt vermoord; Castle en Beckett gaan backstage en onderzoeken de zaak. Ondertussen wordt Kevin meegesleurd in zijn dochters kinderfeestje.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers