TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Kabouter Plop
Klus heeft heerlijke pap bereid. Lui wil meteen van de lekkernij proeven, maar hij moet wachten tot de pudding koud is, want anders krijgt hij groene vlekjes in zijn gezicht.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Klus vindt dat hij te dik is en gaat op dieet, maar minder eten is makkelijker gezegd dan gedaan.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Klus heeft zin om te gaan kamperen, maar het regent. De kabouter besluit om zich in de melkherberg te installeren, alleen vindt Plop dat niet zo leuk.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Klus heeft een drumstel gemaakt en geeft een concert. Zijn vrienden houden niet van het lawaai van de trommels, maar ze willen Klus niet ontgoochelen en wonen toch het optreden bij.
«
»
06:25 Wissper
Bert de ijsbeer zit in de nesten: hij is bevriend geraakt met de poolvos en Barry de ijsbeer voelt zich daardoor uitgesloten. Wissper schakelt de hulp in van Monty de meerkat, zodat de vrienden het weer kunnen bijleggen.
«
»
06:30 Wakandy
Andy Peelman gaat elke uitdaging aan die op zijn pad komt. Met veel moed en soms net iets te veel zelfvertrouwen meet hij zich met tal van topsporters en bekende Vlamingen die uitblinken in hun vakgebied.
«
»
06:45 Wickie de Viking
Halvar en zijn mannen gaan op strooptocht in een kasteel op een geheimzinnig eiland. Hier valt iedereen in een diepe slaap door een zingende steen. Alleen het gezang van Lars kan ze beschermen. Ook Wickie heeft Lars nodig.
«
»
06:55 Nils Holgersson
De groep heeft haar eindbestemming bereikt: Lapland. Maar wanneer alle vogels zich bezig gaan houden met nesten bouwen en eieren leggen, voelt Nils zich nutteloos en eenzaam. Wellicht wordt het tijd om terug te gaan naar de boerderij.
«
»
07:10 K3 Dansstudio
Hanne, Klaasje en Marthe leren dit keer de danspasjes van het K3-liedje 'Oya Lélé' aan. Na de dansles kan er meegedanst worden met de volledige videoclip van het liedje.
«
»
07:20 VLOGLAB Crazy #Stories
De vloggers vangen Steffi op in deze moeilijke tijd. Angela wordt aangereden op straat.
«
»
07:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Er wordt bloed gevonden in een vuilniswagen. Terwijl het laboratorium de vuilniswagen onderzoekt, gaan Koen en Tineke op zoek naar de oorsprong van het bloed.
«
»
08:10 Hallo K3
Als Karen uitzinnig reageert op een spin, beslist Kristel dat ze in therapie moet om verlost te worden van haar fobie. Josje schept op en zegt dat ze nooit bang is. Als ze dan verneemt dat Bas gek is op tattoo's, beslist ze er eentje te laten zetten.
«
»
08:40 Draken: Reddingsrijders
Gefrustreerd dat ze niet bij het team past, gaat Aggro er alleen op uit met Elbone.
«
»
09:00 Super Monsters
Katya moet oefenen hoe ze goed op haar bezem moet rijden. Het is echter erg traag en komt niet echt vooruit. Ze wordt dus ingehaald door de anderen. Daardoor accelereert ze iets te veel.
«
»
09:10 Super Monsters
Drac denkt dat hij overal de beste in is. Dit komt vooral omdat hij kan vliegen. Later verbaast het hem dat de anderen niet meer met hem willen spelen.
«
»
09:20 Jabaloe
De knotsgekke Western-sitcom geregisseerd door Bart Van Leemputten.
«
»
09:40 De keuken van Sofie
Sofie maakt een gezonde maaltijd klaar: gegrilde kalfsziel met bloemkool, selder en granaatappel.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Border Security: Australia's Front Line
Een röntgenfoto van een pakje in het postcentrum veroorzaakt paniek als het wildlife-team het pakje probeert te openen voordat de tijd om is. Twee vrouwen die uit China komen, weigeren hun tas te openen.
«
»
12:25 Milo
Milo helpt Liam in de bungalow, maar autopech dreigt haar optreden met No Direction te verpesten. Thuis wacht Liam een onaangename verrassing: Fran is verdwenen.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Mathias krijgt een paniekerig telefoontje. Benny komt via Alfons op een idee en probeert Patrick enthousiast te maken. Guido past zijn kostuum voor het huwelijk. Véronique verzuipt in het werk voor de modeshow. Stefanie vraagt Laurens uit.
«
»
14:15 Wittekerke
Na Georges stort ook Sneyers zich in de politiek. Christel maakt opnieuw haar opwachting in het café. Frank is door de ziekenhuisdirectie in een hoek gedreven. Joke legt haar dochter Debbie uit waarom ze haar destijds voor adoptie heeft afgestaan.
«
»
15:20 Superstore
De werknemers hebben het moeilijk met de dood van hun geliefde collega Myrtle, maar ook met het feit dat ze Jonah veel geld heeft nagelaten. Dina krijgt in de winkel onverwacht bezoek van haar vader.
«
»
16:05 Liefde voor muziek
Vandaag staat het charmantste koppel uit Nederland centraal: Suzan en Freek. Bij hun vorige deelname in 2022 wisten ze menig Vlaams hart te veroveren en ook deze keer leggen ze hun ziel bloot.
«
»
17:40 Boer zkt Vrouw - 20 jaar
Dina bezoekt vandaag enkele succesvolle matches en ontmoet de allereerste boerin die ooit deelnam.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Raven ontdekt dat Jill niet bij Cédric is blijven slapen, zoals ze had beweerd. Hij besluit Cédric op de hoogte te brengen.
«
»
20:40 I Can See Your Voice
Collega's leerkrachten Amel en Jari zijn grote fans van het programma '#LikeMe' en dus van actrice en zangeres Pommelien Thijs. Zij bepalen vandaag welke performer een duet met haar mag zingen.
«
»
22:35 9-1-1
Hen vreest voor Karen's leven als een explosie haar wetenschappelijke laboratorium op zijn kop zet.
«
»
23:35 Het conclaaf
Op zondag negen juni trekt het hele land naar de stembus voor de federale en Europese verkiezingen. In de aanloop daarnaartoe doen de zeven grootste partijen er alles aan om de kiezer van hun - vaak sterk uiteenlopende - standpunten te overtuigen.
«
»
00:50 Familie
Raven ontdekt dat Jill niet bij Cédric is blijven slapen, zoals ze had beweerd. Hij besluit Cédric op de hoogte te brengen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers