TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Hudson & Rex
Als Jesse's zus hem om hulp vraagt, gaat hij met Sarah en Rex naar het noorden van Ontario, waar ze al snel in een dodelijke situatie belanden.
«
»
03:10 Hudson & Rex
Rex vraagt rechercheur Sidney Scott om hulp in een poging zijn gewonde vrienden te redden. Hij helpt op zijn beurt Sidney met haar onderzoek naar een moord en de dood van haar man.
«
»
03:55 Flip This House
Rudy en Carlos vinden een bungalow in de wijk Mount Washington in LA. Het uitzicht is fantastisch, maar de voorgevel dreigt in te storten. Vanbinnen moet het huis volledig worden gerenoveerd.
«
»
04:45 Below Deck
Ben maakt zich zorgen over een gast met speciale dieetwensen en vraagt Sierra om hem te helpen met een 12-gangenmaaltijd. Kelley en Nico voelen zich aangetrokken tot hetzelfde bemanningslid.
«
»
05:25 Storage Wars
Dave schakelt versterking in tijdens een kluisveiling in Huntington Beach, CaliforniŽ. Mary probeert te verbergen dat ze weinig ervaring heeft. Rene doet een moeilijke ontdekking.
«
»
05:49 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
05:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:00 American Pickers
Mike en Danielle sluiten zich bij een architecturale bergingsploeg met een bijzondere missie. Ondertussen gaan Robbie en Frank op zoek naar schatten in een oud theater dat een magazijn voor rekwisieten is geworden.
«
»
06:40 American Pickers
Mike en Frank nemen twee iconische, verroeste 'rat rods' onder handen en transformeren ze weer in de klassieke Amerikaanse auto's die ze ooit waren.
«
»
07:40 Storage Wars
De kopers beproeven hun geluk in Mission Hills, CaliforniŽ. Ivy is op zoek naar verzamelobjecten, terwijl Rene iets groots wil kopen. Mary zoekt koopwaar dat snel doorverkoopt. Darrell roept een vriend om hulp nadat hij is getest door lokale kopers.
«
»
08:05 Storage Wars
De kopers bezoeken een veiling in Palm Springs waar veel waardevolle goederen wachten. Mary voelt zich niet op haar gemak en is bang dat haar tegenstander te voornaam voor haar is. Ivy zoekt naar vintage goederen en Darrell strijdt met Rene.
«
»
08:30 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
08:35 Flip This House
Peter koopt een half verbouwd huis dat de eigenaren gedwongen moesten verkopen. Er kan mogelijk goed aan verdiend worden, alleen is er een groot termietenprobleem en gedoe met de bouwvergunning.
«
»
09:25 Shark Tank
Een man en zijn zakenpartner laten een unieke variatie op een gewone groente zien. Andere uitvindingen die worden getoond zijn onder andere een apparaat dat bescherming biedt tegen de zon en een unieke barbecuesaus.
«
»
10:20 Shark Tank
Twee mannen tonen een technologie waarmee vissen getest kunnen worden op hoeveelheid kwik. Een jonge vrouw presenteert een modemerk dat gebruik maakt van de kracht van sociale media.
«
»
11:10 Below Deck Mediterranean
Nadat ze hersteld zijn van het verlies van hun stabilisatoren, krijgt de bemanning te maken met een gast die behoorlijk wat te klagen heeft. Chef Dave is vastbesloten om de gasten voor zich te winnen met zijn gerechten.
«
»
12:10 Below Deck Mediterranean
De bekwaamheid en het geduld van kapitein Sandy en haar bemanning wordt behoorlijk op de proef gesteld door de glamoureuze gasten aan boord van het luxejacht in de Middellandse Zee.
«
»
13:05 Flip This House
Rudy koopt een groot huis uit de 19e eeuw. Het staat in een beruchte buurt in LA en is in delen verhuurd. Rudy is blij met de vondst van een kelder tot blijkt dat die niet aardbevingsbestendig is.
«
»
14:05 Storage Wars
De kopers keren terug naar Riverside, CaliforniŽ, waar Jarrod moeite heeft om zijn ritme te vinden. Dave raakt in de war van een object. Ivy probeert een bijzondere strategie, en Mary ontdekt de romantische kant van het opkopen van opslagruimtes.
«
»
14:35 Storage Wars
In Santa Ana, CaliforniŽ dromen de kopers van waardevolle goederen in de opslagruimten. Jarrod en Brandi kopen een ruimte die vol zit met zoet lekkers terwijl Mary verzamelbare items probeert te vinden. Darrell heeft misschien iets groots gevonden.
«
»
15:00 American Pickers
Mike en Frank wagen een gok en bieden op verschillende waardevolle spullen die volgens hen veelbelovend zijn. Ze doen aan armworstelen, gooien muntjes op en gebruiken kansspelen om tot een beslissing te komen.
«
»
15:55 American Pickers
Mike en Frank zijn op zoek naar bijzondere voorwerpen over de Amerikaanse geschiedenis.
«
»
16:55 Shark Tank
Een vastgoedmakelaar presenteert een technologie die huizenjagen gemakkelijker maakt. Een indrukwekkende jonge ondernemer heeft een limonadekraambusiness om andere kinderen te helpen de commercie in te gaan.
«
»
17:50 Shark Tank
Een ondernemend stel uit San Francisco presenteert een abonnementsdienst op puppyproducten. Een vrouw uit Boston probeert algen een populair gezondheidssupplement te maken in Amerika.
«
»
18:50 Below Deck Mediterranean
De chef-kok en Chief Stew hebben een stevige confrontatie. De gasten zijn teleurgesteld als het weer de boot dwingt terug te keren naar de jachthaven. Een bemanningslid maakt een fout tijdens het aanmeren.
«
»
19:45 Below Deck Mediterranean
Kapitein Sandy moet een beslissing nemen die grote consequenties zal hebben voor het dekteam.
«
»
20:35 NCIS
Het lichaam van een marine-commandant spoelt aan, samen met de lichamen van twee drugsdealers. Gibbs weigert te geloven dat de marinier verkeerd bezig was.
«
»
21:30 NCIS
Het lichaam van een marinier wordt op de bodem van de zee gevonden. De doodsoorzaak van zeeman MacDonald is niet duidelijk.
«
»
22:25 Resident Alien
Een buitenaards wezen dat zich na een noodlanding schuilhoudt in een klein stadje in Colorado ontmoet de plaatselijke bevolking wanneer ze hem vragen te helpen een moord op te lossen.
«
»
23:20 Resident Alien
In zijn eerste week in de kliniek, worstelt Harry met het diagnosticeren van een vreemd gevoel: menselijke emotie. Max begint met het verspreiden van posters waar de ware vorm van Harry op staat.
«
»
00:10 Tales of the Walking Dead
Een eenzame kluizenaar verlaat zijn bunker en gaat op reis naar een online vriendin. Onderweg komt hij zijn tegenpool tegen, en samen gaan ze op zoek naar hun geliefden.
«
»
01:00 Tales of the Walking Dead
Een ontevreden receptioniste en haar hooghartige baas komen samen vast te zitten terwijl Atlanta wordt bedolven onder de 'Walker Apocalypse'. Als ze willen ontsnappen, zullen ze moeten samenwerken.
«
»
01:45 Flip This House
Rudy koopt een groot huis uit de 19e eeuw. Het staat in een beruchte buurt in LA en is in delen verhuurd. Rudy is blij met de vondst van een kelder tot blijkt dat die niet aardbevingsbestendig is.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in NormandiŽ op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers