TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Sturm der Liebe
Nicole is teleurgesteld in Robert en Michael nadat ze erachter komt dat ze hebben gelogen over The Magician's Apprentice. In Fürstenhof wordt een lentefeest gevierd. Midden in het feest komt er iets heel verrassends uit de speakers.
«
»
12:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:30 Sea Of Suspicion
Muziekstudente Anne gaat tijdens de zomer als nanny aan de slag bij Dominic, de echtgenoot van de verdwenen muzieklerares Natalia, van wie Anne nog les heeft gekregen. Anne begint zich af te vragen of Dominic iets met de verdwijning te maken heeft.
«
»
16:20 Schooled
Wanneer Mellor tegen Lainey zegt dat sport op één staat op William Penn, laat ze de klas de Broadway hitmusical Rent opvoeren om Mellor te laten inzien dat de kunsten net zo belangrijk zijn als de sporten.
«
»
16:50 Buffy the Vampire Slayer
Faith keert net op tijd terug naar Sunnydale om Caleb, de kwaadaardige agent van de Eerste, te ontmoeten. Buffy leidt de troepen in een gevecht met Caleb, dat eindigt met twee dode Potentials en een ernstig gewonde Xander.
«
»
17:40 How I Met Your Mother
Ted kiest zijn date voor de bruiloft. Barney en Robin hebben een probleem met de pastoor. Marshall komt meer te weten over zijn reisgenoot.
«
»
18:10 Schooled
Lainey probeert Coach Mellor duidelijk te maken dat kunst net zo belangrijk is als sport. Ze investeert haar eigen geld om de studenten een geweldige prestatie van "Rent" te geven.
«
»
18:40 The Simpsons
Wanneer de gezondheidsinspecteur sterft komt Moe erachter dat zijn opvolger niet zo vriendelijk is. Marge verandert Moe's bar in een Engelse pub zodat hij zijn bar kan behouden, maar Homer is bang dat Marge en Moe een 'emotionele relatie' hebben.
«
»
19:10 The Simpsons
Homer begint een bedrijf dat atleten aanmoedigt op een creatieve manier overwinningsdansjes te doen en Ned Flanders is zo kwaad op wat hij op tv ziet dat hij zijn eigen film maakt.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Er zijn een aantal onschuldige gegijzeld tijdens een gevangenisopstand, het team probeert hen te redden. Hondo vermoedt dat er een duister complot achter de opstand zit. Intussen viert Deacon dat hij 10 jaar bij de eenheid zit.
«
»
20:35 Evan Almighty
Evan Baxter is gekozen tot senator en verhuist van Buffalo naar Washington. Zijn carrière daar is van korte duur want God vraagt hem een ark te bouwen omdat er een grote overstroming zal komen.
«
»
22:30 Escape Room
Zes individuen die elkaar niet kennen, gaan elk afzonderlijk in op een mysterieuze uitnodiging voor een escaperoom. Al gauw bevinden ze zich in een situatie op leven en dood. Om te kunnen ontsnappen zullen ze de koppen bij elkaar moeten steken.
«
»
00:25 Las Vegas
Ed is op zoek naar de dief die een kostbaar kunstwerk uit het Montecito gestolen heeft en maakt hiervoor handig gebruik van oude connecties. Intussen organiseert Sam een romantisch weekend waar niet iedereen even gelukkig van wordt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers