TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
11:20 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
12:20 Sporza: EK Atletiek 2024
Verslag van het EK atletiek in Rome, ItaliŽ. Met o.m. 800m (mannen)
«
»
13:40 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:15 Sporza: Europees Review Magazine
Voetbalmagazine dat terugblikt op de gespeelde wedstrijden in de UEFA Europa League en de UEFA Europa Conference League, met hoogtepunten, reportages en achtergronden.
«
»
18:05 Sporza: EK voetbal 2024 preview magazine
Landen die deelnemen aan het EK voetbal 2024 worden voorgesteld. Deze keer ItaliŽ en Duitsland.
«
»
18:30 Sporza: EK Atletiek 2024
Verslag van het EK atletiek in Rome, ItaliŽ. Met o.m. zevenkamp (vrouwen) en 20km snelwandelen (vrouwen, vanaf 20.00 uur gaat het verslag verder op het kanaal van Ketnet)
«
»
20:00 Terzake Kies24
Extra lange aflevering van het duidingsprogramma Terzake in de aanloop naar de Europese, federale en regionale verkiezingen van zondag 9 juni.
«
»
21:00 Jan Jaap Van der Wal: GEEN STEM
Sinds 2022 is Jan Jaap van der Wal een officiŽle inwoner van BelgiŽ. Helaas komen de Belgische verkiezingen van 2024 net te vroeg voor hem om officieel te mogen stemmen. Maar dat betekent niet dat hij geen ongevraagd stemadvies mag uitbrengen.
«
»
22:30 De Afspraak Kies24
Phara de Aguirre blikt in de twee weken voor 9 juni met twee wisselende politieke watchers en een gast uit de actualiteit terug op de campagnedag. Elke dag wordt er ook gekeken wat er in de campagne aan de andere kant van de taalgrens gebeurt.
«
»
23:05 The Children Act
Het huwelijk van rechter Fiona Maye en haar man staat op losse schroeven. Ze stort zich op een ingewikkelde zaak waarbij een doodzieke tiener, gediagnosticeerd met kanker, behandeling weigert op grond van de religieuze overtuigingen van zijn familie.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in NormandiŽ op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers