TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
11:20 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
12:20 Sporza: EK Atletiek 2024
Verslag van het EK atletiek in Rome, Italië. Met o.m. 800m (mannen)
«
»
13:40 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:15 Sporza: Europees Review Magazine
Voetbalmagazine dat terugblikt op de gespeelde wedstrijden in de UEFA Europa League en de UEFA Europa Conference League, met hoogtepunten, reportages en achtergronden.
«
»
18:05 Sporza: EK voetbal 2024 preview magazine
Landen die deelnemen aan het EK voetbal 2024 worden voorgesteld. Deze keer Italië en Duitsland.
«
»
18:30 Sporza: EK Atletiek 2024
Verslag van het EK atletiek in Rome, Italië. Met o.m. zevenkamp (vrouwen) en 20km snelwandelen (vrouwen, vanaf 20.00 uur gaat het verslag verder op het kanaal van Ketnet)
«
»
20:00 Terzake Kies24
Extra lange aflevering van het duidingsprogramma Terzake in de aanloop naar de Europese, federale en regionale verkiezingen van zondag 9 juni.
«
»
21:00 Jan Jaap Van der Wal: GEEN STEM
Sinds 2022 is Jan Jaap van der Wal een officiële inwoner van België. Helaas komen de Belgische verkiezingen van 2024 net te vroeg voor hem om officieel te mogen stemmen. Maar dat betekent niet dat hij geen ongevraagd stemadvies mag uitbrengen.
«
»
22:30 De Afspraak Kies24
Phara de Aguirre blikt in de twee weken voor 9 juni met twee wisselende politieke watchers en een gast uit de actualiteit terug op de campagnedag. Elke dag wordt er ook gekeken wat er in de campagne aan de andere kant van de taalgrens gebeurt.
«
»
23:05 The Children Act
Het huwelijk van rechter Fiona Maye en haar man staat op losse schroeven. Ze stort zich op een ingewikkelde zaak waarbij een doodzieke tiener, gediagnosticeerd met kanker, behandeling weigert op grond van de religieuze overtuigingen van zijn familie.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers