TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Tik Tak
Ontdek hoe een dolfijn speelt met de tekening van een drijver, teken een man met een walvis en kijk hoe het Boekenmeisje piano speelt door te toveren.
«
»
06:05 Bumba
Bumba speelt biljart, maar de ballen gaan wel heel gek doen.
«
»
06:10 Stoppeltje
In een keuken ontmoet Stoppeltje een kleine stofzuiger die altijd wil helpen en voor anderen wil zorgen. Helaas gaat het helpen niet altijd goed, dus laat Stoppeltje hem zien hoe hij kleine problemen het beste kan oplossen.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje en Kamiel verzorgen een ziek plantje met veel liefde, maar plantje wordt maar niet beter. Ze doen beroep op hun kameraadje Finn die alles weet over het verzorgen van planten en bomen.
«
»
06:25 Rintje
Oma heeft een muts voor Rintje gebreid. Rintje wil hem niet op, maar het moet van mama. Op weg naar school verstopt hij de muts in de bosjes. Die haalt hij straks wel weer op. Maar na school is de muts weg! Wat moet hij nu thuis vertellen?
«
»
06:30 Dinostad
Ricky bereidt zich voor op de Halloween-vakantie door griezelboeken en griezelfilms te bestuderen.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu en Pinga beginnen met schaatsen nadat ze schaatsers op de ijsbaan hebben gezien, en terwijl het publiek hen aanmoedigt, nemen de twee hun ijsshow mee naar de stad, waar de lokale bevolking samenkomt om ze te bekijken.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje helpt een jonge trommelaar die denkt dat hij niet kan trommelen. Uiteindelijk bepaalt hij het ritme voor de hele fanfare.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Als oma aankondigt dat de familie pompoensoep gaat eten, zijn Simon en Gaspard verafschuwd. Ze hebben echter nog nooit pompoensoep geproefd.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Het sneeuwt en dus maken de vriendjes er een waar winterwonderland van. Als er een sneeuwstorm aankomt moet iedereen schuilen maar Phoebe en Vlieg trekken zich daar niks van aan en brengen zichzelf daarmee in gevaar.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Een juwelier komt langs met een kapot alarmsysteem. Zonia kan het pas morgen maken. Saïd wordt nu bezorgd om alle spullen in de Repair Shop en besluit die nacht de wacht te houden.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie heeft een date, maar dan merkt ze dat ze een pukkel heeft op haar voorhoofd. Oh nee. Ze probeert vanalles om de pukkel te verbergen, maar niets dat werkt. Tot overmaat van ramp krijgt ze in haar gezicht uitslag van een zalfje.
«
»
07:30 Molang
Als Molang en Piu Piu naar de verovering van het Westen gaan, komen ze als laatste aan. Ze weten echter nummer één te blijven in de harten van hun vrienden.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Volgens Mush-Mush en zijn vriendjes is Flits, de boomkikker, nogal eenzaam. Om dat te veranderen nemen ze Flits mee Zwamdorp in, maar dat loopt toch een beetje anders dan ze hadden verwacht.
«
»
07:50 Lou
Lou en haar moeder Emma kunnen het gewoon niet helpen, ze lijden aan nieuwsgierigheid. Als Lou zich realiseert dat Mina iets voor haar achterhoudt, doet ze er alles aan om erachter te komen wat het is.
«
»
08:00 Kids on the block
Rayan wil Leyla een cadeau geven, maar heeft geen zakgeld. De jongens gaan dan maar zelf bloemen plukken in de wei. Ikram is intussen helemaal beu dat Rayan steeds afgeleid raakt.
«
»
08:15 Wannabe's
Shoana neemt een vlog op waarin ze sprookjes vertelt en Olly mag de geluiden maken bij deze verhalen. Olly houdt zich echter niet aan het script en maakt vooral veel lawaai. De twee krijgen ruzie.
«
»
08:30 De Smurfen
Als de andere Smurfen niet meer willen poseren voor Schildersmurf, zoekt hij een nieuw onderwerp.
«
»
08:40 De nieuwe avonturen van Oggy
Omdat Oggy uitgeput is van het huishoudelijke werk, biedt Piya hem een middag in het kuuroord aan. Oggy is opgetogen, maar het gekke enthousiasme van de kleine olifant en de slinkse grappen van de kakkerlakken zijn allesbehalve ontspannend.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
09:05 Molang
Als beloning voor hun vrijgevigheid biedt een tovenaar Molang en Piu Piu een toverboon aan. De boon groeit tot in de hemel en ze ontdekken een gans die chocolade-eieren kan leggen.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
De pinguïns spelen verstoppertje en bij het zoeken naar een schuilplaats is Amy verrast om te zien wat de dierenliefhebbers doen. Ze maakt gebruik van deze kennis en plant een grap. Ziggy heeft een nieuwe uitvinding.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
Wanneer Tony zijn koekjes deelt met een stel meeuwen, willen ze alleen maar meer. Hoe komt hij weer van ze af?
«
»
09:30 De Smurfen
Terwijl Grote Smurf weg is, gebruikt Brilsmurf een toverdrankje zodat iedereen naar hem luistert.
«
»
09:40 De Smurfen
Knutselsmurf vindt een camera uit zodat Schildersmurf portretten kan maken van de Smurfen.
«
»
09:50 De nieuwe avonturen van Oggy
Geobsedeerd door Piya's veiligheid legt Oggy een reeks verboden op en maakt van een uitstapje naar het meer een saaie middag. Maar de kakkerlakken zijn vastbesloten om te lachen.
«
»
10:00 Tok Tok
Peper de hond is vies. En hij lijkt het nut van zichzelf wassen niet helemaal te begrijpen. Dankzij de kuikens ontdekt de hond wat er kan gebeuren als je je niet wast.
«
»
10:05 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar en Roger zetten hun reis voort; ze komen een gestrande buitenaardse robot tegen, Spirit.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar, Roger en Spirit zijn op zoek naar het blauwe kristal dat Spirits ruimteschip van energie kan voorzien. Aan de voet van de vulkaanberg biedt een vreemde koekoek aan om de vrienden naar de top te leiden.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio en Kasimir moeten wat klusjes doen voor de heks, maar één van haar toverdrankjes verandert Victor per ongeluk in een spin en niemand kan hem meer terug veranderen.
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio en Bettina ontmoeten Selva, de beschermster van het Edele Bos. Ze is onder de indruk van het betoverde dorp, maar dan gaat er iets vreselijk mis met de levensboom die ze moet beschermen.
«
»
10:45 Royals Next Door
Stella haalt haar ouders over om te gaan recyclen voor het grote staatsdiner, maar ze vindt dat onverwachte cadeaus de avond tot een mislukking maken.
«
»
10:55 Royals Next Door
Het is tijd voor het grote paasfeest van de stad, waar elk jaar de paashaas van het jaar wordt gekozen. Stella schrijft Lumina in voor de wedstrijd, maar dit blijkt een grote vergissing te zijn.
«
»
11:10 Lou
Lou is geïrriteerd. Als ze van haar moeder niet naar de apotheek had gemoeten om medicijnen te halen, was ze niet te laat gekomen voor haar afspraakje met Tristan. Maar Emma weigert de schuld op zich te nemen.
«
»
11:25 Lou
Omdat de ingang van Lou's huis in slechte staat is, stelt ze de eigenaar voor om een muurschildering te maken die de liefde tussen mensen uitbeeldt. Wanneer de eigenaar enthousiast is over het idee, gaat Lou meteen aan de slag.
«
»
11:35 Dodo
Iedereen op O'Malley lijkt de liefde te hebben gevonden, behalve Joe. Hij wil een vriendin.
«
»
11:45 Dodo
Joe weet dat hij vernederd zal worden als hij toegeeft dat hij bang is voor Siobhans verhaal.
«
»
11:55 Kapot gaan
Jean-Romy kiest de uitdaging en hij wil zien wie er het hardst kapot gaat van de pijn.
«
»
12:10 Ket & Doc
Sommige kinderen worden vaak zo boos dat het thuis of op school niet meer houdbaar is. Verschillende kinderen zitten in het kinderziekenhuis op de afdeling psychiatrie. Via een collage van gesprekken, foto's en beelden wordt hun verhaal getoond.
«
»
12:25 GameKeepers
De GameKeepers hebben een bijzondere opdracht; ze moeten in een oude tempel op zoek naar de magische staf en het licht doen ontbranden. Maar de tempel is vervloekt en bezaaid met onverwachte en levensgevaarlijke valstrikken.
«
»
12:50 Helden
De vier waaghalzen leggen zich deze keer toe op de bouw van een griezelig spookkasteel.
«
»
13:05 DierenDetectives
Schotland. Als boerin Fiona bij haar koeien aan het werk is, neemt één van de dieren haar op de hoorns. De koe drukt Fiona tegen de grond. Paard Kerry Gold redt de boerin.
«
»
13:30 De nieuwe avonturen van Oggy
Als de kakkerlakken ontdekken dat Oggy bang is voor clowns, gebruiken ze allerlei circustrucs om de arme kat te kwellen. Oggy kan nauwelijks slapen en doet er alles aan om te voorkomen dat Piya zijn zwakte ontdekt.
«
»
13:35 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
13:40 Dodo
Totaal onvoorbereid op de middelbare school, betekenen kleine gebeurtenissen grote drama's voor Joe.
«
»
13:50 Lou
Een lastige situatie voor Lou: Mina wil haar verjaardag niet vieren omdat haar ouders ruzie hebben, dus organiseren zij en haar moeder een verrassingsfeestje bij haar thuis. Mina is dolblij. Maar dan komen Mina's ouders de een na de ander opdagen.
«
»
14:05 Royals Next Door
Bijna alle meisjes op school hebben de nieuwste grote kettingen, daarom wil Stella er ook een. Omdat haar zakgeld al op is, leent ze stiekem de ketting van haar moeder.
«
»
14:20 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar, Roger en Spirit worden in een tunnel met snoepstrepen gezogen, waardoor ze in een grote grot terechtkomen die vol zit met zombiepinguïns die zich uitsloven om suiker te vinden.
«
»
14:30 Prinsessia
Juf Flora wil de drukte en stress van haar taak als directrice even ontvluchten. Ze wil iets anders doen. De taken worden gewisseld: juf Flora wordt kokkin, Basiel wordt lakei en Kamiel wordt directeur.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio en Victor maken ruzie over welke kaart van hun magische spel sterker is: de fee of de heks. Ze proberen de echte fee en heks met elkaar te laten duelleren.
«
»
14:55 Mega Mindy
Een van opa's collega-uitvinders wil een bank beroven, en opa wordt gedwongen te helpen door een lachlaser te maken. Dat is een gevaarlijk wapen. Tot overmaat van ramp wordt de laser uit de auto van opa gestolen.
«
»
15:20 Molang
Molang en Piu Piu werken in de keuken totdat een windvlaag het haar van Piu Piu in de war schopt. Hij kan niet anders dan naar zijn spiegelbeeld kijken.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Tarik wil graag eens in de plaats van Marie in het ijssalon staan, want dan kan hij de nieuwe pet van Marie opzetten. Hij doet alsof hij zijn benen heeft gebroken en vraagt Marie om hem te vervangen als turnjuf.
«
»
15:30 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Vandaag is het de dag waarop iedereen in Zwamdorp elkaar voor de gek houdt. En Mush-Mush vindt zelf dat hij een hele goede grap heeft bedacht. Maar als hij en zijn vriendjes een schilderij beschadigen, moeten ze het zien te vervangen.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Met de hulp van Wiesel gebruikt Fizz komkommersoep om een schilderij te maken.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Mr. Magoo gaat op reis naar het regenwoud met Mr. Cat. Fizz wil zichzelf trakteren op een dagje spa.
«
»
16:00 Imago
Zayn verrast Azrohk door hem mee te nemen naar zijn geboortedorp. Banour, een jonge plaatselijke arkanist, betwijfelt echter of Zayn wel het recht heeft om deze legendarische imago te bezitten.
«
»
16:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Om Piya op haar gemak te stellen, zet Oggy haar in het tuinhuisje met alle comfort. Oggy houdt Piya in de gaten om te voorkomen dat de kakkerlakken haar lastig vallen, en beschermt haar zo goed dat de olifant zich begint te vervelen en eenzaam wordt.
«
»
16:30 Rox
Er wordt een dodelijk virus uit een laboratorium gestolen, als overmaat van ramp wordt het antivirus ook nog vernietigd. De daders houden professor Nitriet gevangen en alleen in ruil voor één miljoen euro laten ze hem vrij.
«
»
17:00 Ghost Rockers: compilatie
Compilatie 10.
«
»
17:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya is verkouden, maar ze weigert het toe te geven. De olifant wil koste wat het kost buiten tuinieren, ook al veroorzaakt haar niesende slurf overal om haar heen chaos. Aan Oggy de moeilijke taak om haar te overtuigen naar bed te gaan.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Schijtluizen
Sien heeft een collectie luizen voor Nidal, die hij een dikke week op zijn hoofd mag zetten. Er wordt gekeken naar hoe deze beestjes in elkaar zitten en hoe ze kwijt te raken zijn.
«
»
18:15 Nachtwacht
Sacha vindt een oud poppenhuis terug in de kelder. Ze wil het verkopen op de rommelmarkt. Maar nadat Sacha en Helena plots verdwijnen, krijgen de helden al snel het vermoeden dat ze met een vreemd poppenhuis te maken hebben.
«
»
18:40 De Hoppers
Wanneer Arno weer eens ongevraagd geld van zijn pa heeft uitgegeven, wordt hij gestraft door Jackie en Geert. Om zijn straf te ontlopen, richt hij 'Arnoland' op. Daar hoeft hij de regels van de Hoppers niet te volgen en kan hij doen wat hij wil.
«
»
18:55 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Shoana's vlog over haar lievelingsijsjes is met 100.000 kijkers een megahit. Voor het eerst laat ze haar rivaal Totally Tina achter zich. De Wannabe's zijn op hun hoede, want Totally Tina zal er nu alles aan doen om weer aan de top te komen.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Lena wordt gekoppeld met Jeff voor een auditie en daar is zij niet al te blij mee. Jeff is getalenteerd, maar ongedisciplineerd.
«
»
19:55 2 kleine vogels
De vogels kijken toe hoe de vrolijke roodborstjes in een hol in de boomkruin kruipen. De vrienden proberen er ook in te komen, maar dat lukt alleen als ze zich als roodborstjes hebben vermomd.
«
»
20:00 Sporza: EK Atletiek 2024
Verslag van het EK atletiek in Rome, Italië. Met o.m. hoogspringen (vrouwen), discuswerpen (mannen), kogelstoten (vrouwen), zevenkamp (vrouwen), 4x400m Mixed Relay, 5000m (vrouwen)
«
»
23:00 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
00:00 Eerste keus
Tom Waes en Pieterjan De Smedt duiken in de leefwereld van de laatstejaars van COLOMAplus in Mechelen. Waar liggen zij van wakker, wat willen ze aan de wereld veranderen, en wat vinden ze van de politiek?
«
»
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in Normandië op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers