TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Supernanny US
De familie Bean in Chicago vindt het moeilijk om hun werkschema's, hun vier kinderen en hun liefdesleven met elkaar te balanceren. Nanny Jo probeert dit overwerkte gezin te helpen om met elkaar in contact te komen en hun romance op gang te brengen.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Love Bites
Drie vrijgezelle heren wagen hun kans in de keuken van Scarlett in de hoop een date te winnen met de 22-jarige Clara. Ze zullen er allemaal in proberen te slagen haar hart te veroveren.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:05 Supernanny US
Nanny Jo gaat op bezoek bij het gezin van de fulltime werkende ouders Angela en Dom Zampogna. Hun drie kinderen zijn extreem kieskeurig en willen alleen ongezond voedsel eten, met driftbuien tot gevolg. Jo probeert deze Italiaanse familie te helpen.
«
»
14:00 Blind getrouwd: AustraliŽ
De koppels bereiden zich voor op het volgende etentje. Ridge ontmoet Jade's dochter voor het eerst en markeert een mijlpaal in zijn relatie met Jade. Eden stelt Sara een ultimatum en Tim laat de moeder aller bomaanslagen vallen.
«
»
15:25 Urk!
Ondanks de pandemie is het toeristenseizoen in volle gang. Teun poseert voor menig selfie en komt daardoor nauwelijks aan fŲhnen toe. Nelie ontvangt hoog bezoek op de camping aan de 'Costa del Urk'. En na een ruzie verlaat Gerda haar ouderlijk huis.
«
»
16:25 Boer zkt Vrouw
Op de locatie waar het allemaal begon, nodigt Dina zes maanden later alle boeren en hun partners uit voor een stand van zaken. Wie is er samen en wie niet?
«
»
17:45 MasterChef AustraliŽ: Dessert Masters
De grote finale breekt aan. De finalisten strijden tegen elkaar in een uitdaging waarbij ze twee gangen uitserveren. De topscoorder wordt gekroond tot kampioen van 'Dessert Masters'.
«
»
19:00 Home and Away
Justin bedankt Kirby voor haar werk. Een opmerking over het publiciteitswerk dat Theo op zich moet nemen, schiet bij haar echter in het verkeerde keelgat. John blijft een gesprek met Irene uitstellen.
«
»
19:30 Alles Mag Weg
Koen en Raf gaan langs bij een juwelier die zijn zaak sluit. Yannic trekt naar Aalst, waar de stad overtollige spullen zoals auto's en brandweerwagens wil verkopen.
«
»
20:35 Furious 7
Een regeringsagent biedt Dom en zijn gezelschap aan om met Deckard Shaw af te rekenen, in ruil voor hun hulp bij het redden van een ontvoerde computer hacker die een krachtig surveillance programma heeft ontwikkeld.
«
»
23:10 S.W.A.T.
Wanneer een groep gewelddadige eco-terroristen de zoon van een manager van een energiebedrijf ontvoert, moet het S.W.A.T.-team eerst de motieven van de daders zien te achterhalen.
«
»
00:10 Drone Cops
Het droneteam biedt ondersteuning aan de politiehelikopter en de hondenbrigade, en zoekt een dief.
«
»
01:10 Ambulance Australia
Een frontale botsing zorgt ervoor dat een vrouw vastzit in haar auto, Tash helpt haar. Ambulancepersoneel Rachel en Ben behandelen een man die een brandende pijn in zijn ogen heeft.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Aan de Australische kust wil een dief een supermarkt overvallen, maar net wanneer hij zijn wapen trekt, wordt het stadje overspoeld door een tsunami. Op de vlucht voor het stijgende water en de gewapende crimineel, moeten de klanten van de winkel ook zien te ontsnappen aan een negen meter lange, bloeddorstige witte haai.

'Bait', film uit 2012 met oa. Xavier Samuel, om 22.20 uur op VTM 4.

Dossiers