TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:40 American Gigolo
Gigolo Julian Kay ontmoet Michelle Stratton ontmoet, de verveelde echtgenote van een senator, en zijn leven verandert helemaal. Wanneer één van zijn vroegere klanten echter wordt vermoord en hij de hoofdverdachte is, laat iedereen hem in de steek.
«
»
15:50 Walker, Texas Ranger
Alex ontvangt een doodsbedreiging nadat ze ontdekte dat enkele agenten uit Dallas drugs verhandelen die bij eerdere arrestaties in beslag werden genomen.
«
»
16:50 Stargate Atlantis
Het Stargateteam zet voet op Dagan, één van de vijf planeten waar de Ouderen naar alle waarschijnlijkheid een Zero Point Module-energiestaaf hebben verstopt.
«
»
17:45 Police Interceptors
Een roekeloze automobilist probeert brigadier Steve Suggitt af te schudden in noodweer, maar zelfs deze vlugge verdachte kan de helikopter niet van zich af schudden.
«
»
18:45 All New Traffic Cops
Jacksons instincten leiden hem naar een achtervolging met hoge snelheid; een auto met valse kentekenplaten maakt dat hij wegkomt.
«
»
19:40 Most Daring
In Bowie County in Texas achtervolgt agent Coleman de trage chauffeur van een roze Cadillac, maar dan geeft de man plots plankgas.
«
»
20:35 Panic Room
Meg Altman en haar dochter verhuizen naar een groot huis met een speciale stalen kamer met volledige beveiliging. De eerste nacht willen drie inbrekers miljoenen bemachtigen maar Meg en Sarah vluchten naar de panic room.
«
»
22:40 MythBusters
Jon en Brian onderzoeken een mythe over dodelijke karpers en waterskiërs. Ze willen weten of een springende karper een waterskiër kan doden. Daarna onderzoeken ze of luisteren naar agressieve muziek resulteert in agressief rijden.
«
»
23:40 Road Wars
Agent Lee moet ingrijpen wanneer er in een kebabzaak een vechtpartij uitbreekt. Hondengeleider Gareth en politiehond Finn worden opgeroepen om een man op te sporen die beschuldigd wordt van aanranding.
«
»
00:35 Walker, Texas Ranger
Alex ontvangt een doodsbedreiging nadat ze ontdekte dat enkele agenten uit Dallas drugs verhandelen die bij eerdere arrestaties in beslag werden genomen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers