TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Drone Cops
Na een zwaar verkeersongeval gaat het droneteam op zoek naar de passagier van het voertuig.
«
»
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Supernanny US
Ian en Jamie Orr zijn ten einde raad met hun vier onstuimige kinderen. Hun oudste zoon, Julian, is verslaafd aan gewelddadige videogames en heeft nachtmerries. Alle vier de kinderen zijn kieskeurige eters en eisen gefrituurde, ongezonde maaltijden.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Love Bites
Charlie, Jessica en Summer proberen de vrijgezel van vanavond op culinaire wijze te overtuigen.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:45 Supernanny US
Michael en Angela Brown hebben twee bedden gecombineerd zodat hun zonen bij hen kunnen slapen. Maar hierdoor zijn er hechtingsproblemen ontstaan. Jo Frost werkt nauw samen met de huismoeder en fulltime werkende vader om deze problemen aan te pakken.
«
»
14:35 Ambulance Australia
Ambulancemedewerkers Sam en CJ schieten een 23-jarige vrouw te hulp die een gevaarlijke diabetische aanval heeft. Ook helpen ze de tweejarige Levi die serieuze ademhalingsproblemen heeft.
«
»
15:40 Urk!
Teun, Fred en Albert gaan proefslapen in hun eigen hotel om te testen of alles gereed is voor de komst van de gasten. Bij de tweeling gaat er iets goed mis: hun afvalrace stagneert. Om toch het einddoel te halen, schakelen ze een personal trainer in.
«
»
16:40 Boer zkt Vrouw - 20 jaar
Dina blikt terug op twintig jaar aan liefdesverhalen. Ze bezoekt enkele succesvolle boerenstellen, ze zit samen met de pioniers van 'Boer zkt Vrouw' en ze ontmoet twee nieuwe boeren die op zoek zijn naar liefde.
«
»
17:50 MasterChef AustraliŽ: Dessert Masters
GeÔnspireerd door Amaury Guichon, de chocoladekoning, wordt alles gevierd wat met chocola te maken heeft. De maker van het beste gerecht wint immuniteit bij de volgende eliminatie.
«
»
19:00 Home and Away
Bree confronteert Remi met wat ze heeft opgevangen uit zijn gesprek met Mercedes. Een romantische verrassing van Rose voor Mali loopt anders dan verwacht.
«
»
19:30 Blind getrouwd: AustraliŽ
De emoties lopen hoog op en bekentenissen veroorzaken schokgolven tijdens de laatste Commitment Ceremony. Na hun zeer openbare breuk leggen Ellie en Ben hun problemen voor aan de experts.
«
»
20:55 Alert: Missing Persons Unit
Het team moet alle mogelijke middelen inzetten om een hoogzwangere vrouw terug te vinden die spoorloos verdwenen is.
«
»
21:50 9-1-1: Lone Star
Terwijl Owen steeds meer betrokken raakt bij het onderzoek naar de motorbende, doet brigadier O'Brien een bekentenis. Grace beantwoordt een telefoontje van een man die zegt dat zijn vriendin van een klif is gegleden. Carlos zoekt een vriend.
«
»
22:50 Fatal Attraction
De affaire wordt vanuit Alex' gezichtspunt verteld. In het heden heeft Dan een pijnlijke ontmoeting met zijn ex-vrouw.
«
»
23:55 9-1-1
De leden van de 118 racen om een man te redden die beweert te zijn gecarjackt, neergeschoten en levend begraven. Dan komen ze aan bij een huis waar de eigenaar denkt dat haar kamergenoot een geest is.
«
»
00:50 Blind getrouwd: AustraliŽ
De emoties lopen hoog op en bekentenissen veroorzaken schokgolven tijdens de laatste Commitment Ceremony. Na hun zeer openbare breuk leggen Ellie en Ben hun problemen voor aan de experts.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers