TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:22 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
03:27 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
03:47 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:31 Timmy tijd
Timmy mag dokter spelen, maar wil achteraf zijn kostuum niet meer uitdoen. Hij blijft zijn klasgenoten maar als patiŽnten behandelen.
«
»
05:36 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
05:41 Olly, het kleine witte busje
Suzy heeft autopech en Stan en Olly slepen haar naar Micks garage, waar Bazza haar zelf opknapt.
«
»
05:46 Ziggy en de Zootram
Wanneer Tony zijn koekjes deelt met een stel meeuwen, willen ze alleen maar meer. Hoe komt hij weer van ze af?
«
»
05:57 Jojo & Ouma
Oma en JoJo vinden een familierecept voor het typische St. Luciaanse bananenbrood van overgroot oma. Ze zijn enthousiast om er een partij van te bakken, maar er is cake mix gemorst op het recept en ze weten niet hoe lang ze het moeten bakken.
«
»
06:08 Angelina Ballerina
Op school moet iedereen zelf een muziekinstrument maken. Hierdoor begint Angelina een keukenband.
«
»
06:21 Tip de Muis
Papa heeft Tip en Tippy wat boetseerklei meegebracht, maar hij wil het niet openen omdat het anders kapot gaat. En zelfs op de kleuterschool verzint hij elk excuus om het niet te gebruiken of vrienden er gebruik van te laten maken.
«
»
06:28 Charlie en Lola
Lola wil de slaapkamer niet opruimen en Charlie kan haar er niet van overtuigen om het wel te doen. Hij moet een drastische maatregel nemen en hoopt dat Lola daardoor wel opruimt.
«
»
06:40 No-No
No-No en Magaiver willen een verzameling starten zoals veel van hun vrienden. Na het testen van stenen en dan stokken. No-No wordt uiteindelijk verliefd op een paraplu en begint ze op te pakken waar hij ze ziet en ruilt ze in voor dingen uit het hol.
«
»
06:47 VegesauriŽrs
Ginger ontsnapt ternauwernood aan een kudde hongerige P-Rexen, maar eenmaal in veiligheid blijkt ze een P-Rex-peul in haar staart te hebben. De peul komt uit en Ginger zit opgescheept met drie baby P-Rexen.
«
»
06:52 Peppa Pig
Peppa en George gaan bij opa en oma Big spelen. Oma is vandaag gastvrouw voor een historisch rollenspel over dinosaurussen met haar vrienden. Ze heeft speciale kostuums voor Peppa en George.
«
»
06:57 Lief Monster
Lief Monster doet alsof hij zich niet lekker voelt om Dokter K. Via iets te doen te geven.
«
»
07:04 Kiri & Lou
Lou heeft een nachtmerrie waarin de aarde over een eigen wil beschikt.
«
»
07:09 Pingu in de stad
Pingu gebruikt de uitvinding die alles naar hem toe trekt om de afstandsbediening te pakken.
«
»
07:15 Zin in Zappelin
Buurvrouw NoŽl weet het zeker, ze wil boerin worden. Ze heeft er heel goed over nagedacht, maar vergeet dat het werken op een boerderij meer is dan kalfjes voeren. Boer Ayoub vertelt hoe hij zijn werk ervaart.
«
»
07:18 Zin in Zappelin
Buurvrouw NoŽl weet het zeker; ze wil boerin worden. Ze heeft er heel goed over nagedacht, maar vergeet dat het werken op een boerderij meer is dan kalfjes voeren. Boer Ayoub vertelt hoe hij zijn werk ervaart.
«
»
07:20 Brandweerman Sam
Terwijl Moose het everzwijn Luc probeert te redden, moet hij zelf ook gered worden.
«
»
07:29 Zin in Zappelin
Buurvrouw NoŽl weet het zeker, ze wil boerin worden. Boer Ayoub vertelt hoe hij zijn werk ervaart.
«
»
07:35 Kindertijd
In 'Groen Doen' gaan we lekker naar buiten. Van zeewier eten, tot het lopen van het blotevoetenpad en van het ontdekken wat je allemaal kan beleven in een groene achtertuin tot lopen van het kabouterpad. Er is zoveel te beleven buiten.
«
»
07:43 Zin in Zappelin
Buurvrouw NoŽl weet het zeker, ze wil boerin worden. Ze heeft er heel goed over nagedacht, maar vergeet dat het werken op een boerderij meer is dan kalfjes voeren. Boer Ayoub vertelt hoe hij zijn werk ervaart.
«
»
07:46 Lucas de spin
Findley kan een paar versgebakken koekjes die te heet zijn om te eten nauwelijks weerstaan. Lucas en zijn vrienden doen er alles aan om te voorkomen dat hij zijn mond verbrandt.
«
»
07:53 Zin in Zappelin
Buurvrouw NoŽl weet het zeker, ze wil boerin worden. Ze heeft er heel goed over nagedacht, maar vergeet dat het werken op een boerderij meer is dan kalfjes voeren. Boer Ayoub vertelt hoe hij zijn werk ervaart.
«
»
07:56 PatsBoemKledder!
De kandidaten doen een memoryspel. Verliezen ze, dan zorgen de monsters Pats! Boem! en Kledder! voor spectaculaire effecten als ontploffingen, vogelpoep en vallende gewichten. Als iemand wint, dan verschijnt er een film over een alledaags voorwerp.
«
»
08:14 Zin in Zappelin
Buurvrouw NoŽl weet het zeker, ze wil boerin worden. Ze heeft er heel goed over nagedacht, maar vergeet dat het werken op een boerderij meer is dan kalfjes voeren. Boer Ayoub vertelt hoe hij zijn werk ervaart.
«
»
08:17 Zin in Zappelin
Buurvrouw NoŽl weet het zeker, ze wil boerin worden. Ze heeft er heel goed over nagedacht, maar vergeet dat het werken op een boerderij meer is dan kalfjes voeren. Boer Ayoub vertelt hoe hij zijn werk ervaart.
«
»
08:21 Shaun het schaap
Shaun vindt een weggegooide puzzel en probeert deze met de kudde in elkaar te zetten. Wanneer Bitzer er achter komt dat er een stukje mist, besluiten ze er alles aan te doen om de puzzel op te lossen.
«
»
08:28 Mike de Ridder
Evie oefent met een nieuwe verdwijnspreuk maar raakt per ongeluk het dorp.
«
»
08:40 Noddy, de detective
De dieren op de boerderij van Boer Tom zijn in alle staten. Ze zijn ergens van geschrokken. Noddy gaat het uitzoeken, zodat het niet nog eens kan gebeuren.
«
»
08:52 Joe & Jack
Joe en Jack vinden een toverstafje en denken daardoor dat ze drie wensen kunnen doen.
«
»
08:59 Klumpies
De koning en de koningin gaan naar het Pipple Harvest-festival.
«
»
09:07 Pieter Konijn
De zusjes van Pieter denken dat hun moeder het bessen plukken van Pieter meer waardeert dan hun schoonmaakwerk. Ze vinden dat zij ook bessen kunnen plukken en gaan met Pieter mee op bessenjacht.
«
»
09:19 Sesamstraat
De bekendste straat van Nederland! Pino, Ieniemienie, Purk en Tommie beleven nieuwe avonturen. Pino is vandaag een standbeeld. En standbeelden staan stil.
«
»
09:33 Raad eens hoeveel ik van je hou
Hazeltje en Kleine Veldmuis doen een wedstrijdje sneeuwballen gooien, maar Kleine Veldmuis wil niet meer meedoen omdat ze steeds verliest. Grote Haas doet een spelletje met Hazeltje om te laten zien wat ze daaraan kunnen doen.
«
»
09:44 Sarah en Eend
Dasdame laat Sarah en Eend met een filmprojector haar herinneringen zien. Maar dan raakt plots haar filmspoel in de knoop, en is ze heel verdrietig.
«
»
09:51 Nelli en Nora
Het is vreselijk benauwd vandaag, de meisjes kunnen nergens afkoelen. Ze zouden willen dat het eindelijk eens ging regenen. Maar regen kunnen ze ook zelf maken. Ze proberen van alles om de regen op te roepen.
«
»
09:59 Sesamstraat: 10 voor...
Een verzameling filmpjes van bepaalde Sesamstraatfiguren. Deze keer staan Supergezonde monsters centraal die nieuwe avonturen beleven in de bekendste straat van Nederland.
«
»
10:09 Tik Tak
Een mozaÔek leeuw, de discodans van ridders en Boek Jongen maakt een bed met behulp van magie.
«
»
10:14 Maan en ik
Als het magische speelgoed Pepi Nana 's nachts wakker wordt, schrijft ze een brief aan de maan. Pepi Nana ontmoet een nieuwe vriend, Moon Baby en al het speelgoed in het speelgoedhuis wordt wakker, klaar om aan hun avonturen te beginnen.
«
»
10:36 Nurdys
De Japanse tuin staat in bloei. De moeder wasbeer en haar twee jongen spelen een spelletje koekoek en hebben de tijd van hun leven. Maar al deze spelletjes zijn vermoeiend en een korte pauze is nodig in het Japanse paviljoen.
«
»
10:42 Timmy tijd
Timmy vindt een oude dweil en is ervan overtuigd dat het een diertje is, dat hij adopteert als huisdier. Hij knuffelt het, voert het en leert het trucjes, niet is totaal niet bezorgd over het gebrek aan respons.
«
»
10:47 Bing
Bing vindt zijn oude babyschoenen. Ze zijn nu veel te klein voor Bing, maar Coco vindt ze mooi en doet ze aan bij baby Charlie.
«
»
10:54 Tom en de boterham met aardbeienjam en honing
De moeder van Tom is ziek. Komt dat door het vreemde groene bronwater? Tom gaat de put in en ontmoet daar veel kleurrijke kikkers.
«
»
11:00 Lief Monster
Lief Monster en Klein Zacht Konijntje gaan op reis in de wortelauto van Tante Konijn.
«
»
11:07 Pim & Pom
Pim en Pom kijken hoe de vrouw een jurk aan het naaien is. Ze gebruikt een ingewikkeld papieren patroon. Maar dat papier lijkt wel een schatkaart.
«
»
11:12 Woezel en Pip
Woezel, Pip en Buurtpoes gaan samen picknicken.
«
»
11:17 Kiri & Lou
Kiri kan niet slapen, dus vertellen zij en Lou elkaar spookverhalen.
«
»
11:22 Peppa Pig
Kapitein Hond neemt Henkie Hond en Peppa mee voor een bezoekje aan de reddingsboot van opie Konijn.
«
»
11:27 Peppa Pig
Mevrouw Gazelle en de kinderen vullen een cadeaumand om die te verloten voor een goed doel.
«
»
11:32 Olly, het kleine witte busje
Ronnie wil een brandoefening houden, maar twee van zijn brandweerlieden zijn ziek. Stan en Olly mogen invallen en leren hoe je een brand moet blussen.
«
»
11:36 Nijntje & Vriendjes
Nijntje gaat op avontuur, ze gaat kamperen met Boris en Barbara.
«
»
11:41 Ella, Oscar & Hoo
De tuin staat vol met spannende dingen, zolang je maar je fantasie de vrije loop laat.
«
»
11:51 Charlie en Lola
Lola en haar denkbeeldige vriend Soren spelen samen dat ze spionnen zijn. Ze spotten een verhuiswagen en vermoeden dat er een boeman aan komt.
«
»
12:03 Calimero
De burgemeester heeft een schommel geschonken aan de school en Calimero stelt voor om hem iets te geven als bedankje. Hij besluit een picknick te organiseren.
«
»
12:14 Olivia
Olivia speelt voor waarzegster en noemt zichzelf Madame Olivia. Ze fantaseert dat zij de beste waarzegster van de wereld is. Als vader een trofee wint, ziet Olivia daar de perfecte kristallen bol in.
«
»
12:25 Zin in Zappelin
Buurvrouw NoŽl weet het zeker, ze wil boerin worden. Ze heeft er heel goed over nagedacht, maar vergeet dat het werken op een boerderij meer is dan kalfjes voeren. Boer Ayoub vertelt hoe hij zijn werk ervaart.
«
»
12:28 Zin in Zappelin
Buurvrouw NoŽl weet het zeker; ze wil boerin worden. Ze heeft er heel goed over nagedacht, maar vergeet dat het werken op een boerderij meer is dan kalfjes voeren. Boer Ayoub vertelt hoe hij zijn werk ervaart.
«
»
12:29 Babar en de belevenissen van Badou
De Reddertjes plannen een grote wisseltruc met cakejes om mevrouw Struis de vernedering te besparen die haar staat te wachten als men haar zelfgebakken cakejes proeft.
«
»
12:41 Zin in Zappelin
Buurvrouw NoŽl weet het zeker, ze wil boerin worden. Boer Ayoub vertelt hoe hij zijn werk ervaart.
«
»
12:46 Kindertijd
In Hoera vakantie laten kinderen - via een vlogcamera - zien hoe ze hun vakantie beleven, in de achtertuin, op een camping met grote raket of bij opa op de zeilboot.
«
»
12:54 Zin in Zappelin
Buurvrouw NoŽl weet het zeker, ze wil boerin worden. Ze heeft er heel goed over nagedacht, maar vergeet dat het werken op een boerderij meer is dan kalfjes voeren. Boer Ayoub vertelt hoe hij zijn werk ervaart.
«
»
12:57 Bob de Bouwer
Muck heeft medelijden met het instorten van Bob's eerste bouwwerk.
«
»
13:08 Zin in Zappelin
Buurvrouw NoŽl weet het zeker, ze wil boerin worden. Ze heeft er heel goed over nagedacht, maar vergeet dat het werken op een boerderij meer is dan kalfjes voeren. Boer Ayoub vertelt hoe hij zijn werk ervaart.
«
»
13:12 Agent Binky
Loo krijgt het idee dat hij een last is voor het HURRK-team. Hij besluit daarom zijn HURRK Insigne in te leveren en verhuist daarna naar de vijver in de achtertuin.
«
»
13:22 Zin in Zappelin
Buurvrouw NoŽl weet het zeker, ze wil boerin worden. Ze heeft er heel goed over nagedacht, maar vergeet dat het werken op een boerderij meer is dan kalfjes voeren. Boer Ayoub vertelt hoe hij zijn werk ervaart.
«
»
13:26 Zin in Zappelin
Buurvrouw NoŽl weet het zeker, ze wil boerin worden. Ze heeft er heel goed over nagedacht, maar vergeet dat het werken op een boerderij meer is dan kalfjes voeren. Boer Ayoub vertelt hoe hij zijn werk ervaart.
«
»
13:29 Masha en de Beer
Wanneer PinguÔn een monster in huis vindt, is alleen Masha dapper genoeg om hem het hoofd te bieden.
«
»
13:36 Splat & Seymour
Seymour geeft Splat een sjaal die hij zelf gebreid heeft van een bolletje wol dat hij in de hut heeft gevonden. Echter, dat bolletje blijkt de gelukswolbal van opa te zijn van vroeger die hij net aan zijn kleinzoon wilde laten zien.
«
»
13:50 De Smurfen nieuw
Wanneer Lolsmurf ontdekt dat niemand de Smurfkrant van Reportersmurf leest, wil hij daar verandering in brengen. Hij verzint een smoes om Dichtersmurf een sensationeel maar supernep nieuwsverhaal te laten schrijven.
«
»
14:01 Bollie & Billie
Gebruikmakend van haar vogelpraatkunsten, trekt Bollie een grappig roodborstje aan. Het vogeltje voegt zich bij de groep en wordt onafscheidelijk met Robin. Hij moet echter migreren naar de zon en biedt zijn nieuwe vriend een lift aan.
«
»
14:13 Zo is Joey!
Joey wil niet naar de kapper, omdat hij bang is dat de kapper een zombie is die zijn haar op wil eten.
«
»
14:25 Ringel Singel 19
Willi is boos op zijn ouders en verlaat het huis. Hij loopt tot hij moe wordt en moet rusten. Maar dan herinnert hij zich dat hij niet weet waar hij heen moet.
«
»
14:32 Machtige Mike
Mike is blij, omdat Iris met hem een kopje thee wil drinken op haar terras. Het is echter de vraag of hij op tijd zal zijn of heelhuids zal aankomen.
«
»
14:39 Interstellar Ella
Ella, Slippy, Madhu, Ilo en Gem spelen verstoppertje. Ella kan Slippy niet vinden en wordt ongerust.
«
»
14:50 Moomin Vallei
Op aandringen van mevrouw Fillyjonk neemt Moominmama een hulp in huis. Het huis wordt er wel stukken netter en beter georganiseerd van, maar tegen welke prijs?
«
»
15:12 Jungle Book
Een kieskeurige aap uit de Himalaya komt een plek zoeken waar zijn volk kan overwinteren.
«
»
15:23 Peter Pan
El Haakito, een nieuwe held op het eiland, krijgt het voor elkaar om kinderen te redden voordat Peter Pan het kan. Peter besluit om Michael te gebruiken om de geheime held te ontmaskeren.
«
»
15:46 Puppy Patrol
Wanneer Lena en Niels van school naar huis fietsen, staat er plotseling een hond midden op de weg. Lena en Niels volgen de hond naar de boerderij. Daar ontdekken ze een dove en gewonde boer.
«
»
16:12 Lucas etc.
Lucas komt terecht in een nieuw samengesteld gezin. Naast Jeff, zijn nieuwe (stief)vader, krijgt hij er twee zussen en een broer bij.
«
»
16:21 Peperbollen
Een aantal bijenkasten van imker en klimaatactivst Choi wordt in brand gestoken. De Peperbollen gaan op zoek naar de bijenmoordenaar.
«
»
16:50 De Dodelijkste 60
Steve Backshall waagt zich in de ijskoude wateren van Vancouver op zoek naar de grootste, en meest indrukwekkende zeeleeuw ter wereld. Hij hoopt ook stinkdieren en wasberen op te sporen in British Columbia.
«
»
17:19 Zapp Kids Top 20
DJ La Fuente komt langs met zijn hit 'Ratata' en Alessio treedt op met 'Beetje verliefd'.
«
»
17:46 Alles flex
Patrick heeft zin in zijn eerste bandrepetitie, maar het gaat direct mis: Naomi en MC hebben ruzie over de muziekkeuze. Er moet gestemd worden en tot zijn schrik krijgt Patrick de beslissende stem.
«
»
18:03 Checkpoint
Wat valt er sneller: brandende of vloeibare benzine? Hoe kun je vliegen met maar twee brandblussers? Lukt het Rachel om te bewijzen dat meiden ook goed kunnen ontsnappen? En wie valt er deze week af in Checkpoint Champion?
«
»
18:29 Klaas Kan Alles Kort
Kan Klaas een wereldrecord verbreken? Mirjam van Oord uit Zierikzee heeft het wereldrecord individueel honden wassen. Kan Klaas haar record verbeteren? Ook is Klaas bij uitvinder Kevin Nicks in het Engelse York.
«
»
18:45 Het Klokhuis
Polariseren is een moeilijk woord, wat betekent het? Je ziet het in Huh?! Giovanca legt zingend uit hoe vaccineren werkt en Habtamu gaat op zoek naar de grootste fietsenstalling van Nederland.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:27 First Dates
Het First dates-restaurant opent z'n deuren in Amsterdam, waar vrijgezellen hun kans wagen op de liefde tijdens een blind date. Ze zijn zorgvuldig gekoppeld, maar daarna is het aan hen.
«
»
20:26 Plakshot
Roel Maalderink bespreekt door middel van straatinterviews, sketches en parodieŽn de actualiteit en legt de absurditeit van de media bloot. En dat allemaal vanuit zijn eigen woonkamer. Met zijn broer.
«
»
21:05 Makkelijk scoren
Satirisch sportprogramma waarin Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit in hoog tempo de sportweek doornemen. Met uiteraard volop aandacht voor de rafelranden van de sport.
«
»
21:45 Tiki Taka Touzani
Soufiane Touzani gaat langs bij Jorrel Hato.
«
»
22:14 Kiespijn, De Europese Verkiezingen
De Europese Verkiezingen komen er aan, dus is het weer tijd voor de enige verkiezingsquiz van Nederland. Diederik Ebbinge loodst de (zwevende) kiezer langs de afgronden van het politieke landschap.
«
»
23:08 Op de spoed
De dienst van Simone begint niet rustig. De spoedeisendehulparts in opleiding vangt straks Elke op die per ambulance wordt binnengebracht. Op de A15 is een vrachtwagen tegen de auto van Elke gereden.
«
»
00:03 Social Media Murders
De vijftienjarige Alex laat zijn vrienden weten dat zijn nieuwe vlam, de achttienjarige Matthew, hem wil ontmoeten. Wat zes weken eerder als een flirt op social media begon, eindigt in een drama.
«
»
00:57 Plakshot
Roel Maalderink bespreekt door middel van straatinterviews, sketches en parodieŽn de actualiteit en legt de absurditeit van de media bloot. En dat allemaal vanuit zijn eigen woonkamer. Met zijn broer.
«
»
01:35 Makkelijk scoren
Satirisch sportprogramma waarin Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit in hoog tempo de sportweek doornemen. Met uiteraard volop aandacht voor de rafelranden van de sport.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers