TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Verken de prehistorische micro-macrowereld, de ontleedpuzzel van een slee en kijk hoe het Boekenmeisje handschoenen en een muts draagt om in de sneeuw te spelen door te toveren.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
In een wonderlijk bos waar een rivier stroomt, ontmoet Stoppeltje de schildpad Taka. Taka en Stoppeltje spelen samen, maar plotseling zakt het waterpeil. De vrienden ontdekken een dam, gemaakt door een egoÔstische bever.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor is verdrietig omdat hij zijn lievelingspotlood kwijt is. Kameraadje Hanna laat zien wat zij doet als ze verdrietig is.
«
»
06:25 Rintje
Tobias heeft een lui oog en wordt op school door pestkop Bruno uitgemaakt voor blinde teckel omdat hij een pleister op zijn oog heeft. Rintje weet daar wel raad mee.
«
»
06:30 Dinostad
Ricky wil zo snel mogelijk volwassen worden. Als hij erachter komt dat mensen elke keer ouder worden als ze jarig zijn, viert hij zijn verjaardag dertien keer achter elkaar.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu gebruikt de uitvinding die alles naar hem toe trekt om de afstandsbediening te pakken.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje laat Pablo zien dat je niet bang hoeft te zijn voor water, omdat het heerlijk is om er in te spelen.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Gaspard laat per ongeluk zijn dekentje vallen in het beekje dat door het park stroomt. Op de rand van tranen rent hij naar Simon, die met Lou en Ferdinand aan het spelen is. In een oogwenk bedenken Simon en zijn vrienden dat dit een missie is.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Hooper bouwt een verbazingwekkend sprookjesdoolhof. Maar zijn vrienden verdwalen in het doolhof.
«
»
07:15 SaÔd & Anna
Zonia repareert een speelgoedrobot. Robots kunnen alles, denken SaÔd en Anna. Ze maken van kartonnen dozen een robotpak en lopen als echte robots door de Repair Shop, maar kunnen ze ook alles?
«
»
07:25 Samson en Marie
De Burgemeester komt langs. Hij is totaal niet verstaanbaar maar wil wel wat vertellen.
«
»
07:30 Molang
Een spook bereidt een bal voor voor de spoken in de oudste toren van het kasteel van de koning. Hij besluit Molang en Piu Piu uit te nodigen voor zijn feest omdat hij muzikanten tekort komt. Hij vergeet echter dat hij iedereen bang maakt.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
De Zwammetjes laten Sushi-Mushi geloven dat ingelegd moerasmos het favoriete gerecht van Mushpot is.
«
»
07:50 Lou
Lou is al heel lang verliefd op Tristan. Hoewel ze hem al sinds de kleuterschool kent, heeft ze hem nog niet durven aanspreken. In plaats daarvan bekijkt ze hem met een verrekijker. Ze ziet hem in zijn neus peuteren.
«
»
08:00 Kids on the block
Aan het ijskraam zet een groepje jongeren de boel op stelten. Mourad is onder de indruk van de stoere brommertjes waarop ze rijden. Hij probeert erbij te horen. Zijn vrienden vertrouwen die bende niet.
«
»
08:15 Wannabe's
Een spannende dag voor Said, want hij kan wereldkampioen worden in een online racegame. Maar dan ontdekt Said dat Trix zijn computertafel omgebouwd heeft tot een mega carsimulator. De vrienden willen niet zomaar aan de zijlijn staan, ze rijden mee.
«
»
08:30 De Smurfen
Grote Smurf, Wilgensmurf en Hippe Smurf proberen Gargamels moeder te imponeren nadat ze gevangen zijn genomen door diens zoon.
«
»
08:40 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
08:50 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Molang en Piu Piu ontmoeten een vriendenstam die alles oplost met hun knuppels. Beiden zullen de stam moeten laten zien dat er andere manieren zijn om hun problemen op te lossen.
«
»
09:05 Molang
Molang, Piu Piu en enkele vrienden werken op een bouwplaats, maar het werk is vermoeiend voor de kleine Piu Piu. Een ingenieur biedt hem een robotharnas aan dat hem de kracht geeft om sneller te werken.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Er ligt al een aantal dagen een enorme rots op het spoor. Geen probleem: Ziggy en de tram vliegen, springen en kruipen er gewoon over heen. Maar dat is natuurlijk geen oplossing; die rots moet daar weg.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
Op weg naar huis ontdekken Ziggy en zijn vrienden een oude tram, achtergelaten in de jungle. Ze slepen de tram naar de krater en Ziggy gaat aan het werk.
«
»
09:30 De Smurfen
Hippe Smurf geeft een van de smurfen een make-over zodat deze op Grote Smurf lijkt.
«
»
09:40 De Smurfen
Lolsmurf zorgt ervoor dat Dichtersmurf een sensationeel maar nep nieuwtje schrijft voor de krant.
«
»
09:55 Tok Tok
Della ontdekt dat haar Laserkip-kostuum haar niet de superkrachten geeft van haar favoriete heldin. Teleurgesteld weigert Della haar kostuum te dragen en naar Sels verkleedpartij te gaan.
«
»
10:00 Tok Tok
Della, een absolute fan van de zangeres Katy Rabbit, praat over niets anders dan haar. Monika en Cecilia laten, om van dit gezeur af te zijn, de kip geloven dat haar ster binnenkort een concert zal geven in het dorp.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pinguÔn
Oscar helpt Roxy zoeken naar haar verloren broer. Ze komen Alfred tegen, een waaghals hamster.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pinguÔn
Alfred sluit zich aan bij Oscar en Roxy. Voor hen ligt een stad met pinguÔns die in holen in de ravijnen wonen, maar ze worden gedwongen te werken voor een meedogenloze bende scooterrijders. Deze wordy geleidt door het zingende schaap El Vis.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
De politie arresteert een gevaarlijke crimineel, Malandrinus, die dankzij een magische ring bliksemsnel kan stelen. Na de arrestatie belandt de ring in de klauwen van Pussycat en dus ook van zijn vrienden.
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Het is Groundhog Day en Volpek is benoemd tot koning van het dorp voor een hele dag. De snotaap maakt meteen van de situatie gebruik om te tiranniseren, met een magisch notitieboekje dat mensen in ezels verandert.
«
»
10:45 Royals Next Door
Als Molly wil gaan 'trick or treating' gaat Stella mee, gewoon om haar in de gaten te houden en niet omdat Stella ooit zou willen trick or treating. Daar is ze veel te oud voor.
«
»
10:55 Royals Next Door
Stella wil bij het topvoetbalteam van de school, maar ze heeft nog nooit gespeeld en wanneer Koning Bob competitief wordt, gaat het mis.
«
»
11:10 Lou
Lou ontmoet eindelijk haar crush Tristan op een wintersportvakantie om samen te gaan skiŽn. Ze heeft lang op dit moment gewacht, maar nu krijgt ze de rillingen. Want Lou voelt zich net zo op haar gemak op ski's als haar kat op skeelers.
«
»
11:25 Lou
Lou vindt Tristan leuk. En Tristan houdt van skiŽn. SkiŽn is echter niets voor Lou. Dus wil Lou van de nood een deugd maken en aan Tristan opbiechten hoe slecht ze skiet. Ze hoopt dat Tristan het haar wil leren.
«
»
11:35 Dodo
Het is Valentijnsdag en Joe Connolly heeft een plan om Lily Scott een Valentijnskaart te sturen.
«
»
11:45 Dodo
Zelfs zonder ooit te hebben gevochten, verdient Joe een reputatie als de stoerste jongen.
«
»
11:55 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
12:05 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
12:10 Ket & Doc
Hoe gaan mensen om met iemand missen, bijvoorbeeld een papa of een beste vriend.
«
»
12:25 GameKeepers
De GameKeepers denken de leukste game ooit te spelen: ze komen terecht in een speeltuin vol glijbanen en plezierige hindernissen. Totdat blijkt dat een clown en de dodelijke manipulaties van GameMaster het terrein in een slagveld veranderen.
«
»
12:50 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeŽn werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:05 DierenDetectives
USA. Norman, een blinde hond, en zijn baas wandelen op het strand als Norman opeens begint te rennen. Hij heeft iets gehoord wat geen mens heeft opgevangen: de hulproep van een verdrinkend meisje.
«
»
13:30 De nieuwe avonturen van Oggy
De luie kat Oggy geniet van een simpel leventje. Hij wil alleen maar eten en tv kijken. Zijn drie huisgenoten, kakkerlakken Marky, Joey en Dee Dee, zitten hem daarbij flink in de weg, want zij doen er alles aan om Oggy's rustige levenje te verstoren.
«
»
13:40 Dodo
Joe Connolly neemt een gewaagde beslissing: hij gaat Lily Scott vragen om zijn vriendin te worden.
«
»
13:50 Lou
Richard en zijn team staan tegenover hun aartsvijanden uit het naburige dorp in het curlingkampioenschap. Lou is meegekomen om hem aan te moedigen. Haar oogappel Tristan is echter voor het andere team.
«
»
14:05 Royals Next Door
Stella heeft een filmavond gepland met haar vrienden, maar ze is buitenshuis gesloten.
«
»
14:20 Tok Tok
Wanneer Claude's keelpijn hem sprakeloos maakt, zien Fabrice en Jean-Gabriel een kans om te doen wat ze willen zonder dat iemand hen kan berispen. Maar ze zullen ontdekken dat absolute vrijheid niet zo goed smaakt.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pinguÔn
Oscar, Roxy en Alfred zetten hun reis voort, geleid door het boek van Sinoe. Na urenlang over een hete savanne te hebben gelopen, stuiten de drie vrienden op een oase en besluiten daar de nacht door te brengen.
«
»
14:30 Prinsessia
Een prinses moet goed kunnen koken, zodat ze later als koningin een goede kok kan uitkiezen. Juf Flora besluit om een kookwedstrijd te organiseren. Zij en Basiel zijn de jury terwijl de prinsessen het tegen elkaar opnemen.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Prins Philibert is onweerstaanbaar, iedereen hangt aan zijn lippen, verblind door zijn glimlach. Wanneer hij echter zijn kostbare tube magische tandpasta verliest, krijgt de prins te maken met een reeks problemen.
«
»
14:55 Mega Mindy
Een krankzinnige professor gebruikt een klein meisje om winkels te beroven. De commissaris wil de zaak graag oplossen, maar hij wordt betrapt, en raakt daarbij in gevaar. Tijd voor Mega Mindy om hem te redden en de professor te vinden.
«
»
15:20 Molang
Als Molang en Piu Piu een drankje bereiden om de muggenbeten van de koning te genezen, ontdekken ze een schattige plant die ook een vleeseter is.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Samson en Marie hebben in elke brievenbus bonnetjes gestoken voor een gratis ijsje. De burgemeester komt al vlug zijn ijsje claimen. Wanneer hij er nog een wil, verkleed hij zich als de 99-jarige mevrouw Bovendorp, die niet eens bestaat.
«
»
15:29 Molang
Molang is het kostuum van een samoerai aan het poetsen en kan het niet laten om het even te passen. Wanneer een boer in paniek komt vertellen dat een draak zijn boomgaard heeft aangevallen, moet Molang onmiddellijk helpen.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Lilit vindt een verdwaald vogelei en wil heel graag zien hoe het uitkomt, maar ze vergeet dat het kuikentje de eerste persoon die het ziet als moeder zal beschouwen. Gelukkig weten Chep en Mush-Mush dat wel.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Meneer Kat komt Fizz's nieuwe uitvinding tegen, een straalpistool dat voorwerpen in voedsel verandert. Hij besluit om alles wat beweegt in hotdogs te veranderen en neemt het mee.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Magoo is ervan overtuigd dat Fizz Panoleon de Eerste is, een gevaarlijke tiran die is teruggekeerd uit de geschiedenis. Magoo probeert hem terug te sturen in zijn geschiedenisboek.
«
»
16:00 Imago
Het Kenaya-woud droogt gevaarlijk op, tot grote ontsteltenis van de bewoners van het gehucht dat het beschermt. Voor hen is het het werk van Eleflore, Zeli's Imago TťnŤbre, een jonge arkanist van de clan die haar onschuld opeist.
«
»
16:25 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
16:30 Rox
Een minister wordt samen met een paar andere mensen in gijzeling genomen in de haven. De ontvoerder eist in ruil voor de gijzelaars de beslissing om de uitbreiding van de haven stil te leggen.
«
»
17:00 Ghost Rockers: compilatie
Compilatie 6.
«
»
17:50 De nieuwe avonturen van Oggy
Oggy geeft Piya een kanarie, maar terwijl hij op de kakkerlakken jaagt, laat hij hem ontsnappen. De kakkerlakken en Oggy moeten zich vermommen als een kanarie om hun domheid niet te verraden aan Piya.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Schijtluizen
Sien heeft een lekker hapje voor Aaron: een alledaagse pad. Wat gebeurt er als je er aan likt?
«
»
18:15 Nachtwacht
Cooper doet van de ene op de andere dag heel erg apathisch, en ook zijn ogen zijn helemaal zwart geworden. Met de hulp van Vega constateren onze helden dat hij geen ziel meer heeft. Ze zoeken uit welk wezen hier verantwoordelijk voor kan zijn.
«
»
18:40 De Hoppers
Alle kinderen spelen het onlinegame 'Zombie Horror'. De beste speler wint 5000 euro. Directrice Dezeure verslaat hen onverwacht allemaal en wil met het geld op olifantenjacht.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Shoana wordt achttien en daar is ze niet blij mee. Ze is nu officieel te oud voor alles wat ze leuk vindt, jammert ze. De Wannabe's doen van alles om haar op te beuren, maar het gaat mis wanneer Mike een bejaarde en vergeetachtige clown laat komen.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Lena en Thea worden tegen elkaar uitgespeeld door een pupil en Henri wordt samen met de Tijdverzamelaars opgesloten door zijn vader.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:15 Eerste keus
Tom Waes en Pieterjan De Smedt dompelen zich onder in het PIKOH, een levendige kunsthumaniora in Hasselt, en ontmoeten de leerlingen die voor het eerst naar de stembus mogen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers