TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:25 Sturm der Liebe
Eleni probeert haar beslissing voor Julian te rechtvaardigen, maar Leander wil dit niet accepteren. Hij denkt dat ze de grootste fout van haar leven maakt. Wanhopig neemt Eleni Alexandra in vertrouwen.
«
»
12:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:45 Family Seductions
Sandra en haar dochter Sophie hebben onlangs hun eigen café geopend, maar de zaak draait niet goed. Ze zijn dan ook heel enthousiast wanneer de aantrekkelijke Blaine een optreden wil geven in hun café.
«
»
16:30 How I Met Your Mother
Robin en Barney doen een verontrustend ontdekking. Lily vertelt over Barney en Robin. Marshalls reis wordt onderbroken door iets op internet.
«
»
16:55 Buffy the Vampire Slayer
Terwijl Giles de training van de potentiële Slayers voortzet, gaat Buffy uit met directeur Wood en ze ontdekt dat zijn moeder een Slayer was die werd vermoord door een vampier in New York.
«
»
17:45 How I Met Your Mother
Marshall doet zijn uiterste best om op tijd in New York te zijn voor de bruiloft. Robin is benieuwd naar Barney's reactie als hij hoort dat James gaat scheiden.
«
»
18:15 Schooled
Omdat Lainey nog steeds geen rockster is, keert ze terug naar William Penn Academy als muziekdocent.
«
»
18:45 The Simpsons
Wanneer Bart per ongeluk de vlag beledigt wordt hij het mikpunt van nationale woede en de Simpsons worden naar een geheim post 9-11 kamp gestuurd.
«
»
19:15 The Simpsons
Mr. Burns probeert alle media in Springfield te controleren, maar Lisa's kleine krant is niet te koop.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Jim Street, een nieuweling binnen het team, gaat undercover om een roekeloze drugsdealer te pakken. Ondertussen gaat Hono langs bij Raymond Harris, een tiener die onlangs werd neergeschoten door een voormalig lid van het S.W.A.T.-team.
«
»
20:40 xXx: Return of Xander Cage
Xander Cage komt uit zijn zelf opgelegde kluizenaarsbestaan. Hij stelt een team samen en gaat de strijd aan met de dodelijke Xiang en diens team om een bizar wapen: Pandora's Box.
«
»
22:40 The Night House
Nadat Beths echtgenoot onverwachts overlijdt, blijft ze alleen achter in hun huisje bij het meer, dat hij voor haar heeft gebouwd. Wanneer ze wordt geteisterd door nachtmerries, gaat ze op zoek naar antwoorden waar deze vandaan komen.
«
»
00:35 Las Vegas
Danny past op het kind van de vrouw van een ex-marinier, maar wordt ongerust als zij niet terugkomt. Sam krijg te maken met een man die opzettelijk al zijn geld verspeelt zodat zijn vrouw niets krijgt bij de scheiding.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers