TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:35 Mystery 101: Words Can Kill
Een boekenfestival op de universiteit van professor Amy Winslow verloopt niet zoals gepland, als een van de gasten wordt vermoord. Rechercheur Travis Burke arresteert Amy's vader. Amy doet er alles aan om te bewijzen dat hij onschuldig is.
«
»
09:55 Killer at the Crime Scene
Uit tandheelkundige gegevens blijkt dat de identiteit van een lijk Melanie Wallner is. Echter, de vrouw stierf meer dan drie jaar geleden aan een hersenaneurysma, werd gecremeerd en de urn met haar as staat in Zuid-Afrika.
«
»
10:45 De Villamoord
Nevzat Altay krijgt twaalf jaar gevangenisstraf, maar al vanaf het begin zegt hij onschuldig te zijn. Op zoek naar eerherstel vraagt hij met zijn advocaat om een herziening van de moordzaak.
«
»
11:25 Cold Case Files
Als een geliefde lerares vermoord wordt aangetroffen in haar appartement, wordt haar ex-man verdacht. Jaren later begint een rechercheur aan een missie om de man te helpen zijn naam te zuiveren en de echte moordenaars op te sporen.
«
»
12:10 Cold Case Files
Als de 23-jarige Tonya McKinley op nieuwjaarsdag 1985 op brute wijze wordt vermoord, blijft een kleine jongen moederloos achter. De familie moet 35 jaar wachten op vooruitgang in de wetenschap om de moordenaar te vinden met behulp van familiair DNA.
«
»
12:55 Ruby Herring Mysteries
Ruby Herring en rechercheur Jake Killian onderzoeken een verdacht en fataal auto-ongeluk. Ze lossen de zaak op, maar dan vindt Ruby nieuw bewijs waardoor ze hun eerdere conclusie moeten heroverwegen.
«
»
14:20 Killer at the Crime Scene
Uit tandheelkundige gegevens blijkt dat de identiteit van een lijk Melanie Wallner is. Echter, de vrouw stierf meer dan drie jaar geleden aan een hersenaneurysma, werd gecremeerd en de urn met haar as staat in Zuid-Afrika.
«
»
15:05 Snapped
De overheidsdiensten zitten met de handen in het haar wanneer verhalen over samenzweringen naar buiten komen terwijl ze de moord op een ouder Vietnamees koppel in Texas onderzoeken.
«
»
15:50 The First 48
Een man in Tulsa, Oklahoma wordt net voor Kerstmis vermoord en de detectives krijgen hulp van zijn familie bij het oplossen van de zaak.
«
»
16:30 The First 48
Wanneer een jonge moeder en haar vriend voor de ogen van hun kinderen worden vermoord in Tulsa, Oklahoma hopen de detectives dat een verdacht vehikel hen op het spoor van de moordenaar zal brengen.
«
»
17:15 Britain's Deadliest Kids
Een zeventienjarig meisje wordt aangevallen en vermoord in haar huis in Wiltshire. Haar moordenaar blijkt haar vriend te zijn. Een kijkje naar wat hem in een moordenaar heeft veranderd.
«
»
18:05 Britain's Deadliest Kids
Een zeventienjarig meisje is met vrienden op stap in een park in Oost-Londen als ze wordt neergestoken door onbekende aanvallers in een geval van persoonsverwisseling.
«
»
18:55 Killer at the Crime Scene
In augustus 2021 is Barnsley-schooljongen Loui Phillips aan het fietsen als een vreemdeling hem benadert en een keukenmes in zijn borst steekt voordat hij wegloopt. Loui overlijdt vier dagen later.
«
»
19:45 Snapped
Onderzoekers zoeken naar mogelijke motieven nadat een geliefde vader gewurgd en mishandeld wordt teruggevonden op de oprit van zijn huis. Een verdachte breng een web van bedrog aan het licht.
«
»
20:30 Cold Case Files
In 1997 wordt het stadje Bethany, in Oklahoma, opgeschrikt door de brute moord op de 19-jarige Tiffany Johnston. DNA leidt rechercheurs tien jaar later naar haar moordenaar en naar de begraven lichamen van twee andere vermiste vrouwen.
«
»
21:15 World's Most Evil Killers
Een mysterieus individu ontketent terreur in de stad Phoenix. Het mondt uit in een uitgebreide misdaadgolf van een jaar, waarbij hij genadeloos negen moorden pleegt zonder enig waarneembaar motief.
«
»
22:10 Cold Case
Een ex-junkie, Priscilla Chapin, is net gearresteerd in een park waar ze een schandaal veroorzaakte. Ze beweert haar tweejarige zoontje Max in de menigte te hebben herkend. Het kind had dezelfde moedervlek op zijn arm.
«
»
22:55 CSI: Miami
Een ontsnapte gevangene wordt ervan verdacht dat hij opnieuw een moord heeft gepleegd, omdat de brute stijl van moorden op de zijne lijkt. Wanneer de verdachte Natalia gijzelt, begint zij te geloven dat hij wel eens onschuldig kan zijn.
«
»
23:45 FBI
Het team haast zich om twee artsen op te sporen die zijn ontvoerd door een wanhopige vader, die alles wil doen om zijn zoon te redden. Ondertussen heeft de onzekerheid in Jubals gezinsleven invloed op zijn werk.
«
»
00:30 Castle
De chauffeur van een gepantserde wagen wordt dood gevonden, en het geld uit de auto is gestolen. Als Beckett en Castle op onderzoek uitgaan blijkt de zaak veel weg heeft van één van Esposito's oude zaken.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers