TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Scott & Bailey
De oude meneer Selwyn wordt dood aangetroffen na een noodlottige val in bad. Dan verklaart zijn dochter dat haar moeder jaren eerder vertelde dat ze haar echtgenoot wilde vermoorden. Rechercheur Bailey wordt verdacht van moord op haar ex, Nick.
«
»
02:15 Truelove
Phil en Ken staan op hun kop; Phil moet er alles aan doen om Ken te redden.
«
»
03:00 Murder in Provence
Marine helpt Antione en Hélène bij het onderzoek naar de dood van een aristocraat die in zijn kasteel is gevonden. Maar net als ze denken dat ze de verdachten te pakken hebben, wordt er nog een lichaam gevonden.
«
»
04:30 Miss Scarlet and the Duke
Wanneer een reeks moorden gekopieerd lijkt te zijn van scènes uit de boeken van een beroemde misdaadauteur, doet Eliza onderzoek naar de man. Ondertussen heeft de Duke het op zijn werk zwaar te verduren met een nieuwe hoofdcommissaris.
«
»
05:15 Miss Scarlet and the Duke
Wanneer Eliza een bom in de post bezorgd krijgt, bundelt ze haar krachten met de Duke, Moses en haar oude vijand Patrick Nash om te achterhalen wie de dodelijke post heeft verzonden.
«
»
06:00 Ghosts
Op Button House is de grote dag aangebroken, maar alle plannen worden verstoord door abnormale weersomstandigheden. Mike, Alison en de geesten moeten hun krachten bundelen om datgene waar ze zo hard voor hebben gewerkt te bereiken.
«
»
06:30 Miss Scarlet and the Duke
Wanneer Eliza Scarlets vader plotseling overlijdt, komt ze voor een dilemma te staan: legt ze zich neer bij een leven in armoede of neemt ze de leiding over het detectivebureau van haar vader? Ze moet zich staande houden in mannenwereld.
«
»
07:20 Father Brown
De spanning stijgt tot dodelijk niveau wanneer een groep optredende anarchisten aankomt in Kembleford.
«
»
08:05 Death in Paradise
De gespannen, afgemeten detective Richard Poole is aangekomen op het Caribische eiland Saint-Marie. Hij wordt meteen aan het werk gezet: in een gesloten paniekkamer wordt het dode lichaam van een Engelse politieagent gevonden.
«
»
08:55 Midsomer Murders
Na de begrafenis van de plaatselijke hotelier Karl Wainwright wordt zijn hotelmanager Gregory Chambers vermist. In een verder onderzoek wordt een afgehakte hand, die van Gregory blijkt te zijn, in de bossen gevonden.
«
»
09:50 Midsomer Murders
Na de begrafenis van de plaatselijke hotelier Karl Wainwright wordt zijn hotelmanager Gregory Chambers vermist. In een verder onderzoek wordt een afgehakte hand, die van Gregory blijkt te zijn, in de bossen gevonden.
«
»
10:40 Call the Midwife
Juffrouw Higgins ontvangt een onverwachte bezoeker. Zuster Monica laat de gemoederen hoog oplopen.
«
»
11:35 Dickensian
Bucket brengt een bezoek aan zijn oude vijand Fagin, omdat hij ervan overtuigd is dat hij iets te maken heeft met het grimmige misdrijf. Na een aanwijzing gaat hij achter Fagins handlanger Bill Sikes aan.
«
»
12:00 Dickensian
Op het oudejaarsfeest van Havisham is Amelia dolblij om haar broer te zien, maar de komst van een ongenode gast verontrust haar. Frances hernieuwt een vriendschap, maar hoopt op meer.
«
»
12:30 Death in Paradise
Het team onderzoekt een preppersgemeenschap nadat een van de preppers in een afgesloten bunker is vergiftigd. Ondertussen heeft Neville een avontuurlijke date met Sophie, die op het punt staat het eiland te verlaten.
«
»
13:25 The Coroner
Jane onderzoekt de zaak als een schatzoeker dood teruggevonden wordt in zijn eigen huis. Ze vraagt zich af of zijn collega's wellicht zijn vondsten voor zichzelf wilden hebben, terwijl zijn buren bang zijn voor een bovennatuurlijke verklaring.
«
»
14:10 Grantchester
Will wordt beschuldigd van doodslag door roekeloos rijgedrag. Geordie kan niet geloven dat Will schuldig is en doet er alles aan om hem vrij te pleiten.
«
»
15:05 Murdoch Mysteries
Murdoch raakt verwikkeld in internationale zaken wanneer er een lijk wordt gevonden met een brief.
«
»
16:05 Midsomer Murders
De fut verdwijnt uit de sprankelende wijn van Midsomer Vinae Winery als de glazen vergif blijken te bevatten. Hoe kan dit verband houden met de dood van een kind in een vluchtmisdrijf? Troy en Barnaby onderzoeken de zaak.
«
»
17:00 Midsomer Murders
William en Diana dreigen de wijngaard kwijt te raken, maar Matilda wil haar geld aan Ryan geven - op één voorwaarde. Wat doen William en Diana aan het verleidelijke aanbod van Louis?
«
»
18:00 Death in Paradise
Detective Goodman en zijn team worden door een storm ingesloten op een privé-eiland. Daar bevindt zich ook een moordenaar.
«
»
19:00 Death in Paradise
Het team onderzoekt de dood van een inwoner van een bejaardentehuis. Op het eerste gezicht lijkt het om zelfmoord te gaan, maar het onderzoek wijst uit dat er opzet in het spel was.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Murdoch moet het criminele meesterbrein James Gillies naar de gevangenis overbrengen voor diens executie, maar tijdens het vervoer ontstaan er problemen.
«
»
21:00 Father Brown
Brenda wordt geconfronteerd met geesten uit haar verleden en raakt verwikkeld in een buurtruzie die eindigt in moord.
«
»
22:00 Scott & Bailey
Nadat ze Nick gedwongen heeft om haar appartement te kopen, ontdekt Rachel dat ze zijn kind draagt. Ze slaagt erin de moordenaar van een huisvrouw in een hinderlaag te doen lopen.
«
»
22:55 Silent Witness
Het lichaam van een vrouw wordt gevonden langs het spoor in Londen met ernstige brandwonden die veroorzaakt zijn door elektrische schokken. Daarnaast blijkt ze jarenlang mishandeld te zijn.
«
»
00:00 DCI Banks
DCI Banks heeft het moeilijk om het plotse overlijden van zijn moeder te verwerken, nu hij het onderzoek voert naar de moord op een jonge Estse vrouw en de verdwijning van haar drugsverslaafde zus.
«
»
00:50 DCI Banks
De agenten vernemen tot hun verbijstering dat de brandstichting in het huis van de Osgoods Michael heeft verwond en zijn zoon Robbie heeft gedood. De plaatselijke treiteraar, Gary McCready, wordt al snel ondervraagd.
«
»
01:35 Peaky Blinders
Tommy probeert zo snel mogelijk Esme te vinden. Ada stelt Jack Nelson voor aan Mosley en Diana. Arthur ontmoet een ex-verslaafde die zijn strijd begrijpt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers