TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:30 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:30 Top of the rocks
Er is een gesteente dat de schoonheid van de wereld meer dan elk ander vormgeeft: zandsteen. Dit gesteente bestaat uit zandkorrels en is zowel poreus als sterk en heeft een bijna organische band met levende organismen, en vooral met dieren en mensen.
«
»
18:25 Copa 71
In 1971 strijden teams tegen elkaar in het onofficiŽle eerste wereldkampioenschap vrouwenvoetbal. Via archiefmateriaal en interviews met de spelers wordt het vergeten evenement tot leven gebracht.
«
»
20:00 Terzake Kies24
Terzake stelt twee weken lang de vraag Welke antwoorden bieden politici op de grote uitdagingen voor onze samenleving?
«
»
21:00 Ruiters
Pieter Devos en Niels Bruynseels zijn boezemvrienden sinds de Olympische Spelen van Tokio in 2020. Wat voor de een uitdraaide op de grootste prestatie uit zijn carriŤre, werd een nachtmerrie voor de ander.
«
»
21:45 Forensics: The Real CSI
Het slachtoffer van een mesaanval in Birmingham ligt in een kunstmatige coma en kan de politie dus niet vertellen wat er is gebeurd. De politie schakelt forensische onderzoekers in om de aanvaller op het spoor te komen.
«
»
22:45 De Afspraak Kies24
Phara de Aguirre blikt in de twee weken voor 9 juni met twee wisselende politieke watchers en een gast uit de actualiteit terug op de campagnedag. Elke dag wordt er ook gekeken wat er in de campagne aan de andere kant van de taalgrens gebeurt.
«
»
23:20 Trial in the Outback
In 1986 zit Lindy al drie jaar van haar straf uit wanneer Azaria's jasje gevonden wordt. Lindy zei van meet af aan dat Azaria dat droeg op het moment van haar verdwijning, maar dat werd tijdens het proces afgedaan als een leugen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers