TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Hudson & Rex
Donovans dochter Camilla vindt een vermoorde student op een feest. Charlie, Sarah en Jesse gaan op zoek naar de dader, terwijl Camilla er een artikel over wil schrijven voor haar journalistiekstage.
«
»
02:45 Flip This House
De mensen van CT Homes hebben een ruwe diamant in New Haven gevonden. Paul ziet grote mogelijkheden, maar Than is sceptisch. Het huis heeft brandschade en is niet aangesloten op de waterleiding.
«
»
03:35 Flip This House
Armando zet Brent op een verbouwing van een huis in Montelongo. Het huis is verwaarloosd en het budget krap. Als Brent binnen budget blijft, krijgt hij een bonus. Lukt dat niet, dan kost het hem geld.
«
»
04:20 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
05:10 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:00 American Pickers
Mike en Frank graven zich een weg door een vuilnisbelt op zoek naar roestig goud.
«
»
06:40 American Pickers
De mannen kijken ernaar uit om een voormalig coureur en adrenalinejunkie in zijn vintage garage in Ohio te bezoeken.
«
»
07:35 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
07:40 Storage Wars
De bieders jagen op koopjes in de heuvels van Murrieta, CaliforniŽ, waar zowel de spanningen als de prijzen hoog oplopen. Darrell neemt drastische maatregelen nadat Dave hem boos maakt. Ivy houdt het hoofd koel om een opslagruimte te kunnen scoren.
«
»
08:10 Storage Wars
Rene en Casey gaan terug naar de veilig om te zien wat er te halen valt. Dave ontdekt een stukje geschiedenis van een bordspel. Jarrod en Brandi proberen een kluisje te bemachtigen en Darrell en Brandon laten hun moves zien.
«
»
08:30 Flip This House
Armando en Veronica gaan samen verbouwen. Door gesteggel over geld komen Veronica en Randy tegenover Armando en Brent te staan. Het wordt een harde strijd, maar uiteindelijk wint het teambelang.
«
»
09:25 Shark Tank
Met in deze aflevering: een lekkernij die twee desserts combineert, een modern alternatief voor pinautomaten, een kledinglijn die twee trends samenbrengt en een hyperallergeen slaapmiddel.
«
»
10:25 Shark Tank
Onder de gepresenteerde uitvindingen zijn een hightech product waarmee je geheimen over je kat ontdekt, een luxe accessoire voor mannen en een heerlijke, veelzijdige dip. Vier middelbare scholieren kletsen met hun favoriete Shark.
«
»
11:15 Below Deck Down Under
Het lot van een matroos hangt aan een zijde draadje na een grove fout. De 2e officier probeert te ontsnappen aan een wankel romantisch verleden.
«
»
12:10 Below Deck Down Under
Kapitein Jason neemt een impopulaire beslissing om een matroos te ontslaan. Margot worstelt met een uitdaging tijdens haar eerste servicepoging. Een chartergast ervaart een medisch noodgeval.
«
»
13:05 Flip This House
Nadat hij bij een verbouwing net quitte heeft gespeeld, vertelt Peter dat hij in dezelfde straat nog een huis heeft dat hij voor de hypotheekcrisis heeft gekocht. Aannemer Hercules gaat aan de slag.
«
»
14:05 Storage Wars
Darrell en Brandon keren terug naar de veiling in Montebello in CaliforniŽ, de plek waar ze hun grootste succes hebben behaald. Rene en Casey eindigen de dag met een mooie score. Jarrod en Brandi doen een vondst die hen naar de 'Herbmeister' leidt.
«
»
14:30 Storage Wars
De kopers bevinden zich op Rene's thuisbasis in Oceanside, in het zuiden van CaliforniŽ. Darrell en Brandon vechten om een opslagruimte met een stukje filmgeschiedenis. Jarrod en Brandi ontdekken de winstgevende voordelen van vriendschap.
«
»
15:00 American Pickers
Mike en Frank reizen de hele VS af op zoek naar spullen en zouden letterlijk alles geven voor antiek goud. Met behulp van Danielle belanden ze vaak in idiote situaties.
«
»
15:55 American Pickers
De jongens gaan naar Minnesota om de overblijfselen van een kermisbedrijf de redden.
«
»
16:55 Shark Tank
Onder de gepresenteerde uitvindingen zijn een ontwerp voor een modern telefoonhokje, een ongewoon dessert, een apparaat om sauzen mee te nemen, een draagbaar kantoormeubel; een update van een snijplank die aan beide kanten te gebruiken is.
«
»
17:50 Shark Tank
Een zestien jaar oude scholier maakt indruk met een app die cyberbullying kan onderscheppen. Twee mannen hebben een ingenieuze bierautomaat voor thuis uitgevonden, die bier uit blikjes en flesjes kan laten smaken als tapbier.
«
»
18:50 Below Deck Down Under
De bemanning krijgt te maken met een medisch noodgeval aan boord. Kapitein Jason staat voor een moeilijke beslissing wanneer een bemanningslid betrapt wordt op drinken tijdens het werk.
«
»
19:45 Below Deck Down Under
Een relatie aan boord verkent nieuwe dieptes terwijl een andere relatie eindelijk aan de oppervlakte komt. Er ontstaat chaos als chartergasten verstrikt raken in elkaars dieetvoorkeuren.
«
»
20:35 Tales of the Walking Dead
Een eenzame kluizenaar verlaat zijn bunker en gaat op reis naar een online vriendin. Onderweg komt hij zijn tegenpool tegen, en samen gaan ze op zoek naar hun geliefden.
«
»
21:30 Tales of the Walking Dead
Een ontevreden receptioniste en haar hooghartige baas komen samen vast te zitten terwijl Atlanta wordt bedolven onder de 'Walker Apocalypse'. Als ze willen ontsnappen, zullen ze moeten samenwerken.
«
»
22:30 Hudson & Rex
Sarah getuigt in een brandstichtingszaak, maar wordt in twijfel getrokken. Nu hebben ze 48 uur om de waarheid te achterhalen voor de verdachte vrijkomt. Rex vindt gemanipuleerd bewijsmateriaal.
«
»
23:20 Hudson & Rex
Als na een vrijgezellenfeest een van de bruidsmeisjes dood wordt aangetroffen, moeten Charlie en Rex zien te reconstrueren wat er die nacht precies is gebeurd.
«
»
00:10 Transplant
Bash behandelt een man die gewond is geraakt bij een auto-ongeluk. Devi besluit te vechten om de afdeling te behouden. Een voormalig lid van het York Memorial-team keert terug op een moment waarop dat het hardst nodig is.
«
»
01:00 Transplant
June en Novak staan op gespannen voet met elkaar. Theo riskeert zijn leven voor een patiŽnt en neemt een grote beslissing. Bash komt in actie tijdens een noodgeval en komt tot een realisatie.
«
»
01:40 Flip This House
Nadat hij bij een verbouwing net quitte heeft gespeeld, vertelt Peter dat hij in dezelfde straat nog een huis heeft dat hij voor de hypotheekcrisis heeft gekocht. Aannemer Hercules gaat aan de slag.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers