TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Kabouter Plop
Lui wil bewijzen dat hij even goed kan golfen als Klus en mept met zijn stick hard tegen het balletje. Te hard.
«
»
06:00 Wissper
Peggy de pinguïn voelt zich verdrietig en uitgesloten. Alle andere babypinguïns kregen hun eigen speciale dag, maar zij niet. Wissper roept al haar vriendjes bijeen en samen vrolijken ze Peggy op met een wel heel bijzonder pinguïnfeest.
«
»
06:10 Wakandy
reeks waarin Andy Peelman elke uitdaging aangaat die zijn pad kruist.
«
»
06:20 Heidi
Peter besluit de Witte Piek te beklimmen om kwarts te zoeken. Hij komt in de mist terecht en verliest zijn uitrusting en de gevonden kwarts. Gelukkig had Heidi door wat hij van plan was en ze redt hem, met hulp van Anton.
«
»
06:45 Nils Holgersson
De ganzen en Nils stoppen op hun favoriete rustplek. De grond blijkt enorm verontreinigd te zijn.
«
»
06:55 De tafel van K3
Kan je hart breken als je liefdesverdriet hebt? Raakt je snot ooit op en wat gebeurt er als je de hik hebt? Deze en nog veel meer vragen beantwoordt dokter Busari aan de tafel van K3. Hij is kinderarts.
«
»
07:10 VLOGLAB Crazy #Stories
Cédric vraagt Tristan mee als date naar zijn eindejaarsbal. Anneleen zoekt meneer Baetens meer en meer op. Chloé durft niet meer naar school nu ze haar dagboek gestolen en verspreid hebben.
«
»
07:35 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Er worden twee begraven schoenen gevonden op een bouwwerf en Eric en Brigitte vrezen dat ze een lichaam gaan aantreffen.
«
»
08:05 Hallo K3
Als Josje op verzet stuit bij Karen en Kristel bij het voorstel om wat meer liedjes te gaan zingen over milieuvriendelijke onderwerpen zoals dubbele beglazing, besluit ze een solocarrière uit te bouwen. Dat gaat niet zo gemakkelijk als verwacht.
«
»
08:30 Draken: Reddingsrijders
Dak's gebrek aan planning zorgt ervoor dat hij, Cutter en Winger verdwalen in de Maze Caves.
«
»
08:50 Super Monsters
De kleuterschool maakt een uitstapje naar het park. Frankie denkt dat Katya haar toverstok is vergeten en neemt hem mee. Maar bij het spelen breekt het en lopen sommige dieren uit de hand.
«
»
09:00 Super Monsters
Katya zou zo graag een goede heks willen zijn en alle anderen willen helpen. Tijdens een uitstapje naar de bibliotheek veroorzaakt ze echter alleen maar chaos omdat ze fouten maakt bij het opzeggen van de spreuken.
«
»
09:10 De Sterrenstudio
Deze keer heeft de magische ster veel werk in De Sterrenstudio, omdat er maar liefst zes talentjes worden omgetoverd. Giechelkaboutertjes Julia en Xinte, stoere zangeres Azita en hiphopchicks Sterre, Fenne en Nina geven het beste van zichzelf.
«
»
09:35 De keuken van Sofie
Vandaag bakt Sofie een worteltaart met limoen- en lavendeltopping.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Border Security: Australia's Front Line
Wanneer een Chinese bulkcarrier in Newcastle aanmeert, blijkt er een grote beveilingsinbreuk te zijn geweest. Wat de douanebeambten ontdekken, is schokkend.
«
»
12:20 Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS
Inspecteur Louise overleeft een brutale home invasion, maar haar vriendin verdwijnt spoorloos. Het korps heeft maar weinig tijd om de dader op te sporen. Ze krijgen hierbij hulp van Koen Crucke.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Lucas blijft volharden in zijn strijd. Gloria vangt een telefoongesprek van Peter op. Iris bedenkt een nieuw plan om bewijs te vinden tegen Marie.
«
»
14:15 Wittekerke
's Nachts is er ingebroken in een cd-winkel. De ochtend nadien kreeg Sneyers een cd van Gino en dus concludeert hij dat zijn logé de dader is. Marcel zoekt Debbie op in de tennisclub.
«
»
15:30 The Good Doctor
Dr. Murphy raakt geobsedeerd met het uitvoeren van een autopsie op een Jane Doe. Een mannelijke student heeft een mysterieuze persoonlijkheidsstoornis.
«
»
16:40 B&B zoekt Lief
Terwijl Arno op een gezellige date gaat met Aylin, voelt Desirée de concurrentie. Marc staat op het punt zestig kaarsjes uit te blazen en krijgt hulp van Petra en Annika bij de feestelijke voorbereidingen.
«
»
17:20 B&B zoekt Lief
Dirk zet zijn dames aan het werk en neemt hen vervolgens mee naar een champagnehuis. Tijdens Marcs feestje probeert Petra haar weg te vinden, maar ze heeft het moeilijk.
«
»
17:50 Border Security: Australia's Front Line
Agenten spreken met een werkloze man die vaak business class reist. Als ze zijn achtergrond onderzoeken, roept dat nog meer vragen op. Een passagier heeft een aantal zeer gevaarlijke voorwerpen in zijn bagage.
«
»
18:20 Milo
Nora staat oog in oog met haar zoon Rik. Hij denkt dat ze nog een politieagente is en valt haar aan. Koen weet nu perfect waar Hilde de diamanten heeft verstopt.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Rudi en Zjef willen het koppeldaten nog een kans geven, maar Zjef wil geen collega's van Wolff & Bos meer uitnodigen. Benny neemt een drastische beslissing.
«
»
20:40 Special Forces
In de opdracht moeten de rekruten tussen de instructeurs blijven lopen terwijl het tempo telkens wordt opgevoerd. Chef Bram merkt dat er spanning heerst binnen de groep, wat een negatieve invloed kan hebben op de teamgeest en de komende schietproef.
«
»
21:55 Máxima
Na een officieel onderzoek onthult Willem-Alexander dat Máxima's vader niet aanwezig mag zijn bij hun huwelijk. Ze is woedend en begint te twijfelen of haar vader op de hoogte was van de gruwelijke gebeuertenissen.
«
»
23:00 Chicago Fire
Een video van Casey over de redding op het dak gaat viraal. Mouch zet een Little Free Library op in brandweerkazerne 51. Herrmann breekt met het protocol.
«
»
23:55 Familie
Rudi en Zjef willen het koppeldaten nog een kans geven, maar Zjef wil geen collega's van Wolff & Bos meer uitnodigen. Benny neemt een drastische beslissing.
«
»
00:30 The Good Doctor
Dr. Murphy raakt geobsedeerd met het uitvoeren van een autopsie op een Jane Doe. Een mannelijke student heeft een mysterieuze persoonlijkheidsstoornis.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers