TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:44 Jurassic Cash
Sommige mensen verzamelen, jawel, dinosaurussen. Ze richten hun huizen en kantoren in met skeletten die ze voor miljoenen op veilingen aankopen. Het is intussen een omstreden hobby die tot ernstige speculatie leidt.
«
»
18:40 Where the Wild Men Are With Ben Fogle
We trekken met Ben Fogle naar het platteland van Suffolk en het geheime stukje bos van de excentrieke Will Lord, een echte Britse holbewoner. Ben dompelt zich onder in Wills prehistorische bestaan in het woud.
«
»
19:30 Shrink
Twee van Davids patiënten gaan uit elkaar en ondanks een waarschuwing van zijn therapeut, heeft David moeite om zich niet met hun leven te bemoeien. Doug ontdekt dat zijn manager, Julia, een ander idee heeft over de aard van hun relatie.
«
»
20:00 VRT NWS Update
Kort nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, sport en de weersverwachting voor de komende dagen.
«
»
20:10 Afghan Women
Afghaanse vrouwen krijgen maar zelden de kans om hun ware persoonlijkheid te laten zien. Maar deze documentaire biedt hen wel een platform om zich uit te drukken. Vrouwen van alle leeftijden delen hun levensverhaal en geven hun mening.
«
»
21:05 Ruiters
Jos Verlooy kent het meest dramatische seizoen uit zijn carrière. De familie besluit dat hij in Florida, uit de spotlights, terug het vertrouwen moet opbouwen met zijn ruin 'Igor'. In Limburg maakt men zich op voor de grootste veulenveiling.
«
»
21:50 Extra Time
Voetbaltalkshow waarin Filip Joos met de hulp van verschillende spraakmakende gasten de vinger aan de pols houdt van de voetbalactualiteit. Met samenvattingen, achtergronden en vaste rubrieken.
«
»
22:55 Trial in the Outback
In augustus 1980 gaat Michael Chamberlain met zijn vrouw Lindy en hun drie kinderen op kampeervakantie in Uluru, Australië. Hun negen maanden oude baby Azaria wordt door een dingo uit de tent meegenomen. De geruchtenmolen begint al snel te draaien.
«
»
23:45 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers