TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Scott & Bailey
Scott en Bailey onderzoeken de zaak van de vermiste achtjarige Dylan Nichols, maar ze weten niet dat de dader dicht bij de familie staat. Ondertussen blijken de mannen in hun leven zeer vasthoudend te zijn.
«
»
02:45 Dickensian
Matthew Pocket smeekt Amelia haar huwelijk uit te stellen. In het het werkhuis van de familie Bumble vindt de inspectie plaats en na al hun voorbereidingen lijkt het dat niks fout kan gaan.
«
»
03:10 Dickensian
Amelia bereidt zich voor op de bruiloft. Arthur beseft dat hij de enige is die haar kan redden.
«
»
04:05 Friday Night Dinner
Oma Goodman keert terug voor de begrafenis van oom Saul, wat leidt tot een hoop gebroken meubilair.
«
»
04:30 Truelove
Nigel stelt Phil voor een lastig probleem. Ondertussen begint Ayesha verdenkingen te koesteren tegen haar mentor.
«
»
05:10 Miss Scarlet and the Duke
Eliza heeft een toevallige ontmoeting met Arabella Herbert, iemand die haar in haar jeugd heeft gepest. Arabella komt nu vriendelijk en attent over, maar Eliza vermoedt dat ze criminele bedoelingen heeft.
«
»
06:00 Ghosts
De familie van Pat komt langs om hem te herdenken. Pat smeekt Alison om een boodschap aan hen door te geven vanuit het graf, maar Alison is op dat moment net in gesprek met de nieuwe aannemer.
«
»
06:30 Grantchester
Als een parochielid van Will dood wordt aangetroffen, blijkt hij zijn parochianen een stuk minder goed te kennen dan hij dacht. Will en Bonnie groeien ondertussen steeds meer naar elkaar toe.
«
»
07:15 Father Brown
Father Brown gaat op onderzoek uit wanneer een meisje voor dood is achtergelaten bij een schoolfeest voor jongens.
«
»
08:00 Death in Paradise
DI Neville Parker stelt een onderzoek in wanneer ondernemer en familieman Gerry Stableforth dood in een ravijn wordt aangetroffen. Zijn familieleden zijn geschokt door zijn dood.
«
»
08:50 Midsomer Murders
Barnaby en Troy doen onderzoek naar een aantal vreemde gebeurtenissen in een commune. De leider van de groep is vermoord en Barnaby vindt aanwijzingen die leiden naar een meedogenloze magnaat die op zoek is naar zijn dochter.
«
»
09:35 Midsomer Murders
Barnaby en Troy doen onderzoek naar een aantal vreemde gebeurtenissen in een commune. De leider van de groep is vermoord en Barnaby vindt aanwijzingen die leiden naar een meedogenloze magnaat die op zoek is naar zijn dochter.
«
»
10:30 Call the Midwife
Dokter Turner staat voor de grootste uitdaging van zijn carrière en ondertussen zorgt de naderende bruiloft van Trixie voor veel stress. Zuster Julienne bedenkt een plan om Nonnatus House te redden.
«
»
11:25 Death in Paradise
De komst van een verloren broer naar een door de familie gerunde golfclub resulteert in een lichaam op de baan. Maar een hoofdverdachte met een alibi laat het team achter met een ondoorgrondelijk raadsel.
«
»
12:20 Beyond Paradise
Humphrey en Martha's trouwdag is eindelijk aangebroken en nu staan ze voor de uitbundige affaire die Anne heeft georganiseerd. Maar zo'n grote dag lijkt veel te snel te komen en Anne's plannen lijken veel grootser dan wat een van hen eigenlijk wilde.
«
»
13:20 The Coroner
De nieuwe burgemeester van het dorp wordt dood aangetroffen in een hotelkamer. Jane onderzoekt de zaak, maar het onderzoek brengt ook haar eigen leven in gevaar.
«
»
14:05 Grantchester
Er wordt weer een dakloze man dood aangetroffen, netjes geschoren en omgebracht op dezelfde manier als de eerdere slachtoffers. Misschien zit de verkeerde man achter de tralies voor die moorden.
«
»
15:00 Murdoch Mysteries
Wanneer twee erfgenamen van de familie Beaton onder onverklaarbare omstandigheden overlijden, is Murdoch vastbesloten te bewijzen dat het niet spookt op het landgoed van de familie.
«
»
16:00 Midsomer Murders
Een schaakzet die bekend staat als de `Siciliaanse verdediging' is een aanwijzing voor een schokkende moord. Verschillende leden van een schaakclub worden dood teruggevonden.
«
»
16:55 Midsomer Murders
Een schaakzet die bekend staat als de `Siciliaanse verdediging' is een aanwijzing voor een schokkende moord. Verschillende leden van een schaakclub worden dood teruggevonden.
«
»
17:55 Death in Paradise
Een voodoo-priesteres doet een voorspelling dat zij zelf vermoord zal worden. Niet veel later wordt ze inderdaad vergiftigd. Dit roept vele vragen op bij detective Richard Poole.
«
»
19:00 Death in Paradise
Een vrouw bekent dat ze haar echtgenoot vermoord heeft. Het onderzoek blijkt echter problematisch, want het lichaam kan nergens gevonden worden. Detective Richard Poole en zijn team staan voor een raadsel.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Rechercheur Murdoch en zijn onderzoeksmethoden komen in opspraak wanneer een van zijn collega's betrokken raakt bij een verdachte moord.
«
»
21:00 Father Brown
Father Brown gaat op onderzoek wanneer tijdens de Kembleston Olimpicks de rivaliteit moorddadige hoogtes bereikt.
«
»
22:00 Harry Wild
Lichaamsdelen die op diverse plekken in de bergen van Dublin zijn aangetroffen blijken toe te behoren aan Freddy Scatt, de eigenaar van de boksschool waar Fergus trainde. Fergus voelt zich verplicht om op onderzoek te gaan.
«
»
22:55 Silent Witness
Een privéjet stort neer in een bos net buiten Londen. Een van de inzittenden was de Amerikaanse ambassadeur Jonathan Kraft. Wanneer Thomas de schijnbare zelfmoord moet onderzoeken, twijfelt hij of het wel zelfmoord was.
«
»
00:00 DCI Banks
Onderzoeksjournalist Matt Barber wordt dood aangetroffen in een vakantiewoning in een afgelegen dorp. Banks en zijn team krijgen in eerste instantie te maken met een overweldigend aantal aanwijzingen.
«
»
00:50 DCI Banks
Nu David Hornby verdachte is in de zaak is Annie gedwongen toe te geven dat de vader van haar baby niet op de hoogte is van haar zwangerschap.
«
»
01:35 Peaky Blinders
De verijdelde moord op Mosley kost de Shelby's een familielid. Vier jaar later nadert het einde van de drooglegging en gaat Tommy naar Noord-Amerika.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers