TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 My Unique B&B
In het eeuwenoude Forest of Dean ontmoet de deskundige boomhutbouwer Simon Parfett Jon en Michelle. Jon runt een retraite in het bos en heeft het idee om van een oude paardenkar een unieke accommodatie voor zijn gasten te maken.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Love Bites
Drie vrijgezelle heren gaan de culinaire strijd met elkaar aan in de hoop een date met de 19-jarige studente Luca in de wacht te slepen. Ze moeten alle drie een menu voorbereiden door dezelfde ingrediŽnten te gebruiken.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:50 Supernanny US
Ben en Maria Corry hebben vier dochters. Ben werkt als militair verpleegkundige en is daarom soms maanden weg van huis. En hun dochters maken het Maria niet makkelijk, omdat ze vechten, woedeuitbarstingen hebben en het huis op stelten zetten.
«
»
14:45 Ambulance Australia
Ambulancemedewerkers Shelly en Shane helpen een patiŽnt die acute hulp nodig heeft na een auto-ongeluk. Tamara en Jeff haasten zich in het verkeer van Brisbane onderweg naar een vrouw die aan het bevallen is.
«
»
15:45 Urk!
De oma's Eltje en Grietje nemen een nieuw YouTube-programma op. Nelie heeft een goed gesprek over de liefde met Teun FŲhn terwijl ze in de kappersstoel zit. Urker Jan houdt een oude traditie in ere: 'zaterdag visbakdag'.
«
»
16:40 Villa Zuid-Afrika
Zangeres Kathleen Aerts woont sinds 2015 in Zuid-Afrika, waar ze samen met haar man Steven een reisbureau runt. Nu droomt ze ervan om een luxueus en idylissch guesthouse te kunnen openen.
«
»
17:45 MasterChef AustraliŽ
Geen van de deelnemers houdt het droog als ze de mystery box openen en brieven en foto's van hun familie vinden, naast het favoriete gerecht dat gemist wordt door het thuisfront.
«
»
18:45 Home and Away
Remi begrijpt niet waarom Bree zich zo ergert aan Mercedes. Mercedes zelf scoort intussen bij de andere bandleden door drie gratis opnamesessies voor Lyrik vast te kunnen leggen.
«
»
19:15 Blind getrouwd: AustraliŽ
Het is tijd voor de tweede verbintenisceremonie. Ellie maakt zich zorgen over het inconsistente gedrag van Ben en moet een moeilijke beslissing nemen. Tori en Jack eisen een verontschuldiging van Timothy.
«
»
20:35 Alert: Missing Persons Unit
Het is alle hens aan dek wanneer een stadsbus vol studenten die op excursie waren spoorloos verdwijnt. Jason doet een beroep op de hulp van een ex-collega om de zaak op te lossen.
«
»
21:35 9-1-1: Lone Star
De commandanten Strand en Vega rukken samen met de leden van de 126 uit naar een kermis wanneer Austin wordt getroffen door een 'Derecho', een reeks snel naderende zware onweersbuien met mogelijke orkanen, zware regenval en overstromingen.
«
»
22:30 Fatal Attraction
In het verleden ontmoet Dan een charmante collega en in het heden komt hij vrij na vijftien jaar cel voor de moord op haar.
«
»
23:30 9-1-1
Het team moet het leven redden van een tuinman wiens kettingzaag in hem zit. Ondertussen reageert Athena heftig op Harry's gedrag. Hen en Eddie, evenals Buck en Ravi, hebben een moeilijke start met hun nieuwe partnerschappen.
«
»
00:20 Blind getrouwd: AustraliŽ
Het is tijd voor de tweede verbintenisceremonie. Ellie maakt zich zorgen over het inconsistente gedrag van Ben en moet een moeilijke beslissing nemen. Tori en Jack eisen een verontschuldiging van Timothy.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers