TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Kabouter Plop
Klus is niet meer tevreden over zijn huisje. Hij besluit een compleet nieuwe paddestoel in hout te timmeren. Maar de werken lopen niet van een leien dakje.
«
»
06:00 Kabouter Plop
De kabouters verwennen Lui, want hij voelt zich niet lekker. De postbode mag in het bed van Plop uitrusten en Kwebbel stelt zich op als zijn persoonlijke verpleegster.
«
»
06:05 Nurdys
De leeuw en de zebra gaan op safari in een jeep en spelen kiekeboe tussen de bomen en hutten. Maar 's middags wordt het wel heel erg heet. Ze besluiten even een middagdutje onder de boom te doen.
«
»
06:10 Wakandy
Andy Peelman gaat elke uitdaging aan die op zijn pad komt. Met veel moed en soms net iets te veel zelfvertrouwen meet hij zich met tal van topsporters en bekende Vlamingen die uitblinken in hun vakgebied.
«
»
06:20 Heidi
Juffrouw Rottenmeier en Clara komen aan in Dörfli, maar het gaat niet helemaal zoals Heidi had gehoopt. Volgens de gouvernante is de blokhut geen geschikte omgeving en kunnen ze beter in het landhuis blijven. Heidi en Clara verzinnen een plan.
«
»
06:45 Nils Holgersson
De groep heeft haar eindbestemming bereikt: Lapland. Maar wanneer alle vogels zich bezig gaan houden met nesten bouwen en eieren leggen, voelt Nils zich nutteloos en eenzaam. Wellicht wordt het tijd om terug te gaan naar de boerderij.
«
»
06:55 K3 Kan Het!
Deze keer is Kristel samen met Rune redder aan zee, terwijl Josje en Bartel Van Riet een moestuin bij Femke en Lien aanleggen. Samen met Nine en Chiro Baal, zal Karen ondergedompeld worden in het Chiro-leven.
«
»
07:20 VLOGLAB Together #Stories
Nadat Ruben Stien laat zitten voor een gezellige date besluit ze samen met Anneleen te gaan feesten. Ondertussen houden de jongens een boysnight. Voor Clarice breekt een belangrijke dag aan, het zijn verkiezingen op haar school.
«
»
07:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Scriptedrealityreeks over Vlaamse politieagenten die de misdaad bestrijden. De zaken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
08:15 K3 Roller Disco
Hanne kan door een toeval een lucky trickshot van Klaasje filmen. Die is dolblij en nodigt haar familie uit Nederland uit om naar het filmpje te komen kijken. Hanne en Marthe hebben de gelukstreffer ondertussen echter gewist.
«
»
08:35 Draken: Reddingsrijders
De Rescue Riders gaan op vakantie naar een schijnbaar perfect toevluchtsoord op het eiland.
«
»
08:55 Super Monsters
De krachten van de supermonsters worden plotseling omgewisseld. Het is voor even leuk om iets te kunnen wat je normaal niet kan, maar na een tijdje willen de kleine monstertjes hun eigen kracht weer terug.
«
»
09:10 Super Monsters
Hun ouders zijn de beroemdste monsters ooit, maar deze kleuters zijn amper de luiers ontgroeid en moeten hun speciale krachten nog ontdekken.
«
»
09:20 Bol & Smik
De koekjes van Smik verdwijnen voortdurend. Wie zou de dader zijn? Al snel is Bol de hoofdverdachte.
«
»
09:30 De keuken van Sofie
Sofie bereidt vandaag heerlijke mirabellentaartjes met amandelen.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
In het ziekenhuis is een dief aan het werk. De spoedarts schakelt de hulp in van Koen en Lotte. Een vrouw heeft per ongeluk de verkeerde rugzak meegenomen. De inhoud van de rugzak verontrust Eric en Brigitte.
«
»
12:25 Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS
Commissaris Berckmans trakteert de leden van De Buurtpolitie op een teambuilding.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 Familie
Jelle laat zich niet provoceren door Wout. Mieke is boos op Niko omdat hij de zware boete voor haar heeft verzwegen. Brigitte solliciteert ondertussen bij Fashion.
«
»
14:10 Wittekerke
Max kan niet aanvaarden dat Caro er binnenkort niet meer zal zijn en probeert haar te overtuigen om zich toch te laten behandelen. Voor Caro is dat uitgesloten.
«
»
15:25 The Good Doctor
Terwijl hij zijn eerste chirurgische ingreep uitvoert, maakt Shaun de fout om een verpleegster buiten te sluiten. Dit zou wel eens de rest van zijn opleiding in gevaar kunnen brengen. Melendez verschilt van mening met Lim over een riskante operatie.
«
»
16:25 Superstore
Als Amy Dina's vijand Colleen inhuurt, chanteert Dina Garrett. Hij moet het leven van Colleen tot een hel maken. Jonah papt met Marcus aan om de jongens van het magazijn bij de vakbond te krijgen.
«
»
16:50 Aspe
Bertrand Deroo, directeur van Finvest, wordt vermoord in zijn hotelkamer gevonden. Uit onderzoek blijkt dat Deroo de avond daarvoor deel heeft genomen aan een sleutelparty, georganiseerd door Marc Verhaegen, de manager van het hotel.
«
»
17:50 Border Security: Australia's Front Line
Een stel uit Vietnam komt een verloren koffer ophalen, maar wat daarin verborgen zit, zal hun leven voor altijd veranderen. Daarnaast belanden enkele verdacht ruikende pakjes in het postcentrum.
«
»
18:20 Milo
Liam en Milo ontvangen een onverwachte film via de Reveal app, wat de spanning tussen hen verhoogt.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:50 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:00 Familie
Tussen Lars en Benny dreigt het tot een aanvaring te komen. Lars wil Stefanie troosten, maar zij is liever alleen. Mieke staat voor moeilijke onderhandelingen bij CoBrew.
«
»
20:35 Special Forces
Bij de rekruten beginnen de fysieke ongemakken zwaar door te wegen. Vermoeid beginnen ze aan de 'Lunch Dump'. Met een lege maag moeten de kandidaten met kaart en kompas eten voor elkaar zoeken.
«
»
22:00 Máxima
Máxima verhuist naar Brussel om aan haar integratie te beginnen. Vanwege de drukke agenda van Willem-Alexander, voelt ze zich eenzaam en mist ze haar familie en vrienden.
«
»
23:00 Chicago Fire
Boden staat voor een moeilijke beslissing: verlaat hij Firehouse 51 of laat hij Kidd overplaatsen? Severide en Kidd lichten iedereen in over hun verloving en Severide vraagt Casey om zijn getuige te zijn.
«
»
23:55 Familie
Tussen Lars en Benny dreigt het tot een aanvaring te komen. Lars wil Stefanie troosten, maar zij is liever alleen. Mieke staat voor moeilijke onderhandelingen bij CoBrew.
«
»
00:35 The Good Doctor
Terwijl hij zijn eerste chirurgische ingreep uitvoert, maakt Shaun de fout om een verpleegster buiten te sluiten. Dit zou wel eens de rest van zijn opleiding in gevaar kunnen brengen. Melendez verschilt van mening met Lim over een riskante operatie.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers