TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 Sturm der Liebe
Theo biedt Lale aan op de kleine Lina te passen, maar ze vertrouwt hem niet. Haar wantrouwen blijkt echter onterecht. De dag na de verzoening keren Otto's ouders weer naar huis.
«
»
12:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:00 Daughter in Disguise
Kristen en haar ex-man Justin worstelen nog steeds met een trauma nadat hun dochter Olivia zes jaar eerder werd ontvoerd. Dan duikt er plots een meisje op dat beweert Olivia te zijn.
«
»
16:40 The Goldbergs
Wanneer Murray wordt geëerd als een van de beste zakenlieden van Jenkintown, wordt zijn plaque op de muur gehangen naast alle andere honorees. Beverly probeert een hobby te vinden voor Murray. Erica schiet Barry te hulp.
«
»
17:05 Buffy the Vampire Slayer
Buffy's eerste dag als decaan op Sunnydale High blijkt moeilijker dan ze had verwacht als ze een jong meisje ontmoet dat ervan overtuigd is dat ze binnenkort zal sterven.
«
»
17:55 How I Met Your Mother
Ted is erg terughoudend om het uit te maken met zijn vriendin, ondanks het advies van de anderen. Robin houdt Marvin voor het eerst vast.
«
»
18:20 The Goldbergs
Na het bekijken van de televisiefilm `The Day After' neemt Barry het heft in eigen handen door Murray te overtuigen om een ondergrondse bunker te bouwen. Erica en Adam zijn zich al aan het voorbereiden voor moederdag.
«
»
18:50 The Simpsons
Homer vermoordt Magere Hein. Lisa neemt ledematen en maakt haar eigen Frankenstein. Bart en Milhouse vinden een horloge dat de tijd kan stilzetten.
«
»
19:15 The Simpsons
Homers moeder is jarenlang op de vlucht geweest, maar keert nu terug naar Springfield. Ze wordt echter snel gearresteerd. Homer neemt bezit van een gevangenisbus om haar te bevrijden.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
De jongens stemmen eindelijk in met een uitje dat de dames leuk vinden om te doen, dit leidt echter wel tot een kinderachtige discussie tussen Sheldon en Leonard..
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Sheldon vraagt de jongens hem uit te dagen, in de hoop een wetenschappelijke doorbraak te forceren. Intussen bedekt Howard een spel dat Raj in verlegenheid brengt.
«
»
20:35 War for the Planet of the Apes
Het is een paar jaar na de laatste gebeurtenissen tussen aap en mens, en Caesar en zijn apen wonen vredig in de bossen rond San Francisco. Tot een gebaar van Caesar onbedoeld zorgt voor een bloedbad. De oorlog tussen mens en aap wakkert weer aan.
«
»
23:05 Frailty
Een man verschijnt op het kantoor van Wesley Doyle, de FBI-agent die is belast met het zoeken naar de beruchte moordenaar die bekend staat als The Hand of God, en beweert dat hij de identiteit kent van de ongrijpbare seriemoordenaar: zijn broer Adam.
«
»
00:50 The Big Bang Theory
De jongens stemmen eindelijk in met een uitje dat de dames leuk vinden om te doen, dit leidt echter wel tot een kinderachtige discussie tussen Sheldon en Leonard..
«
»
01:15 The Big Bang Theory
Sheldon vraagt de jongens hem uit te dagen, in de hoop een wetenschappelijke doorbraak te forceren. Intussen bedekt Howard een spel dat Raj in verlegenheid brengt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers