TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:10 S.W.A.T.
Een drugsbaron moet worden verplaatst en bewaakt door het Los Angelos SWAT team. Dat gaat goed tot de drugsbaron 100 miljoen dollar biedt aan iedereen die hem kan bevrijden uit de gepantserde auto.
«
»
16:10 Walker, Texas Ranger
Walker en Trivette moeten een huurmoordenaar opsporen die de opdracht heeft gekregen om een Amerikaanse senator te vermoorden. Ze krijgen daarbij hulp van een legendarische Texas Ranger.
«
»
17:00 Stargate Atlantis
Tijdens een verkenningsmissie op een onbekende planeet moet majoor Sheppard een noodlanding maken. Op de planeet lijkt niemand ouder dan 24 jaar te zijn.
«
»
17:55 Police Interceptors
Deze week zit hondenagent Chris Lambert een gestolen Range Rover op de hielen die koste wat kost probeert te ontkomen, maar wanneer hij uiteindelijk crasht, moeten de agenten zien uit te vinden wie er achter het stuur zat.
«
»
18:50 All New Traffic Cops
Autodiefstal is een groot probleem in Derbyshire en de politie investeert aanzienlijke middelen om het probleem aan te pakken. Een aantal dieven in de stad weten de politie goed voor de gek te houden.
«
»
19:45 Most Daring
Een man zit vast op de rand van de Niagara Falls. Brandweerlieden werken aan het bevrijden van een man die verpletterd is. Een man wordt aangevallen door een leeuw.
«
»
20:35 Hard Target
Chance Boudreaux wordt benaderd door de beeldschone Natasha om haar te helpen bij de zoektocht naar haar vermiste vader, een zwervende Vietnamveteraan.
«
»
22:20 MythBusters
Jon en Brian testen boobytraps uit films zoals bijvoorbeeld 'James Bond 007: Skyfall' en verbergen geweerpatronen onder de vloer. Ze onderzoeken of de gebruikte boobytraps nep zijn of dat ze in werkelijkheid ook zouden werken.
«
»
23:25 Road Wars
Roger en Giles van de Road Crime Unit zitten een snelheidsduivel op de hielen die niet wil remmen.
«
»
00:15 Walker, Texas Ranger
Walker en Trivette moeten een huurmoordenaar opsporen die de opdracht heeft gekregen om een Amerikaanse senator te vermoorden. Ze krijgen daarbij hulp van een legendarische Texas Ranger.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers