TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Tik Tak
De kinderen ontderzoeken een magisch schilderij en een gekke magische notenfabriek. Boekenmeisje maakt een lamp met magie.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje belandt op magische wijze op een bed van zachte wolken. Plotseling springt er een knotsgek schaap om hem heen, waardoor de andere schapen niet kunnen slapen.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor verliest een spelletje en wordt kwaad. Kameraadje Jack weet alles over verliezen. Hij laat zien dat een spel verliezen het einde van de wereld niet is.
«
»
06:25 Rintje
Rintje, Tobias en Henriëtte liggen lamlendig in het gras. Het is zo warm dat ze nergens zin in hebben. Mama lacht: ze zijn net hotdogs. Dat brengt Henriëtte en Rintje op een idee: met twee broodjes en een blaadje sla maken ze van Tobias een hotdog.
«
»
06:30 Dinostad
Er komt een rockband op tournee naar de stad, maar Ricky en Tyra mogen niet gaan, hoewel ze dat heel graag willen. In plaats daarvan besluiten ze samen met Boo en Tim hun eigen band te maken.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Na een concert bij het ontbijt, gaat Pingu als dirigent naar de stad en plant een show.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje vraagt Max om mee te spelen in de modder, maar Max is bang dat zijn prinsessenjurk vies wordt. Uiteindelijk rollen ze toch samen met veel plezier in de modder en dan is Max een 'Modderprinses'.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Opa heeft zaadjes geplant zodat hij aardbeien kan kweken die zo zoet zijn als snoep. De kinderen likken hun lippen al af. Een merel vliegt rondjes om de zaadjes en de kinderen moeten hem wegjagen.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Het is de grote Pop Papierstad Vriendjesparade en iedereen doet mee. Nou ja, bijna iedereen want Plom besluit af te haken als hij het dansje niet onder de knie krijgt. Gelukkig leert hij al snel dat het niet om perfectie gaat.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Zonia gaat spullen verkopen op de rommelmarkt. Saïd en Anna maken cadeautjes van kapot speelgoed en stoppen deze in een grabbelton. Dat vinden de kinderen uit de buurt vast leuk, toch?
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson heeft een nieuwe vriend, een vlieg, Vleugeltje. Wanneer Samson en Vleugeltje verstoppertje spelen en Samson even niet kijkt, mept Marie de vlieg dood. Samson is heel verdrietig. Marie besluit een begrafenis voor Vleugeltje te houden.
«
»
07:30 Molang
In de prehistorie is vuur een belangrijk element om te kunnen overleven. Dus wanneer Molang het vuur per ongeluk dooft, zit er maar één ding op: op zoek gaan naar vuur in het hart van de grote vulkaan.
«
»
07:40 Lou
Terwijl Lou haar huiswerk maakt, springt er een kitten door het open raam haar kamer binnen en recht in Lou's hart. Ze zou de kitten graag houden. Maar helaas zou haar moeder daar niet blij mee zijn, want Emma is bang voor katten.
«
»
07:55 Kids on the block
Het is kermis op het plein en Rayan probeert een teddybeer te winnen voor Leyla. Tank probeert zijn kracht te meten, maar dat loopt verkeerd af. De Boefjes zien een gat in de markt.
«
»
08:10 Karrewiet
Het jeugdjournaal van Ketnet en VRT NWS wil met 'Karrewiet: effe Jelle belle(n)' kinderen kennis laten maken met verkiezingen. Wat zijn verkiezingen eigenlijk? Wat is een democratie? Hoe zit ons land in elkaar en hoe wordt er campagne gevoerd?
«
»
08:30 #LikeMe: The Final Concert behind the scenes
De zeven hoofdacteurs van zingen allen mee in deze slotshow. Met een unieke kijk achter de schermen en interviews.
«
»
10:10 Tok Tok
Byron is droevig wanneer zijn favoriete bloem weggewaaid wordt door een sterke wind.
«
»
10:15 Tok Tok
De kuikens werken samen om Monika te helpen herinneren dat ze een belofte heeft gemaakt.
«
»
10:25 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar en Leah genieten van het leven op het strand en ontmoeten een andere vriendelijke krab.
«
»
10:30 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar en Leah wandelen op het strand wanneer ze de door technologie geobsedeerde kluizenaar Charles Bucowspenguin ontmoeten, die hen uitnodigt binnen te komen.
«
»
10:35 Het betoverde dorp van Pinokkio
Alle kinderen willen met de nieuwe pestkabouters spelen, maar Pinokkio mag er geen hebben van Gepetto. Als hij de pop van Victor steelt, vergeet hij de instructies en is hij gemeen tegen de pop. Al snel heeft het hele dorp daar last van.
«
»
10:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Een mysterieuze waarzegger duikt op en iedereen gelooft hem als hij zegt dat Pinokkio vervloekt is. Maar Pinokkio vertrouwt hem niet en probeert zijn vrienden van de waarheid te overtuigen.
«
»
10:55 Royals Next Door
Sinds hij het paleis heeft verlaten, heeft meneer Pei niet meer dezelfde hoeveelheid werk te doen, dus voelt de geliefde fanfare bij aankomst van de gasten belangrijk. Stella, aan de andere kant, ergert zich aan hen.
«
»
11:05 Royals Next Door
Nu de aanhang van Lumina's sociale media explodeert, wordt Stella de online community manager van het konijn. Maar de taak blijkt verrassend uitdagend.
«
»
11:20 Lou
Lou is bang om zichzelf voor schut te zetten voor haar klasgenoten tijdens de toneelles. Ze denkt altijd dat ze zal worden uitgelachen als ze haar monoloog voor het Shakespeare-stuk voordraagt, met als gevolg dat ze er geen woord uit krijgt.
«
»
11:35 Lou
Tot ergernis van haar moeder, laat Lou haar geloven dat ze een passie voor croquet heeft. De moeder besluit moeite te doen om de passie van haar dochter te delen.
«
»
11:50 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
12:00 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:10 Ket & Doc
Thoms beste vriend is Stoffel, een oude shetlandpony. Overal waar Thom gaat, sjokt Stoffel achter hem aan. Thoms vader geeft therapie met paarden aan kinderen die anders zijn. Thom is ook een beetje anders.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari reizen in deze game naar Xeria, een planeet die is gekoloniseerd door professor Stevenson. Maar de professor is gek geworden en wil met een raket de Insanis-bloem naar de aarde sturen.
«
»
12:50 Helden
De Helden bouwen een windmolen, doen een geblinddoekt parcours en houden echte volksspelen.
«
»
13:00 Onze natuur
Om te voorzien in zijn eigen voorbestaan heeft de mens zich toegelegd op landbouw. Daarvoor is ruimte nodig, open ruimte waarin gewassen kunnen groeien en vee kan grazen. Maar andere diersoorten hebben deze rijke oases ook nodig.
«
»
13:25 De nieuwe avonturen van Oggy
Piya ontdekt een beer in Oggy's tuin en besluit er haar teddybeer van te maken, maar het dier is wild en gemeen. Oggy en de kakkerlakken doen er alles aan om van deze vijandige gast af te komen zonder Piya's gevoelens te kwetsen.
«
»
13:30 D5R de film
Slechts één doel kan jeugdvrienden Amber, Leyla, Kyra, Wout en Vincent terug bij elkaar brengen: de redding van het stadspark waar ze zijn opgegroeid. Ze besluiten een benefit te organiseren.
«
»
14:55 Mega Mindy
Migrain wordt gevraagd om mee te helpen gratis teddyberen te verspreiden in de stad. Dan wordt er plotseling veel ingebroken in het dorp. Zouden de twee dingen iets met elkaar te maken hebben?
«
»
15:20 Molang
Molang en Piu Piu ontmoeten een jonge navigator die op zoek is naar een bemanning om de nieuwe wereld mee te ontdekken. De twee vrienden sluiten zich bij hem aan en beginnen aan een lange reis.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Tarik wil de concurrentie aangaan met Samson en Marie. Wanneer Tarik er met een sjofele koelbak met ijsjes staat, blijkt dat de klanten zijn ijsjes niet willen. Hij besluit om het ijs van Samson en Marie slechter te maken.
«
»
15:30 Molang
Molang en Piu Piu gaan kersen plukken, maar hun wandeling op het platteland loopt uit op een gevaarlijk avontuur. Het is ongelooflijk hoe alledaagse ongelukjes kunnen leiden tot grote uitvindingen die de loop van de mensheid veranderen.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Sushi-Mushi heeft zojuist de perfecte bollen gemaakt. Mush-Mush heeft het namelijk zelf gezegd, en Chep heeft de hele tijd zitten kijken. Maar nadat het hele dorp naar de Snackslak komt om ze te proeven, blijkt dat Sushi-Mushi het recept is vergeten.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Mr Magoo heeft zichzelf en Mr Cat ingeschreven voor het avonturenspel Dorkdorfs Schat. Ondertussen is Fizz van plan mensen voor zich te winnen met zijn nieuwste uitvinding, de Meteo-Fizz, waarmee hij kan bepalen wat voor weer het wordt.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Fizz kan voorwerpen laten verschijnen met zijn nieuwste uitvinding, waarbij hij alleen de kracht van zijn gedachten gebruikt. Hij is ervan overtuigd dat hij de meest verbazingwekkende dierenwedstrijd ter wereld zal winnen.
«
»
16:00 Imago
Zayn wordt wakker in de lamp en beseft dat Soutekh hem daar heeft getraind om hem te genezen. Hij ontmoet de andere Primagos, die hem vertellen dat hij de afstammeling van Isbanir is. Samen bedenken ze een plan om uit de lamp te komen.
«
»
16:30 Rox
De conditie van Rick is ondermaats. Hij moet op trainingskamp en Olivia en Xavier gaan met hem mee. Op het kamp gebeurt echter het ene ongeluk na het andere, team ROX vermoedt dat er sabotage in het spel is.
«
»
17:00 Amika
Merel is nieuw op de manege en brengt haar tijd door met het schoonmaken van de stallen en het borstelen van de paarden. Maar stiekem droomt ze ervan om zelf op een paard te stappen en een grote springruiter te worden zoals haar moeder.
«
»
17:45 De nieuwe avonturen van Oggy
Een van de kakkerlakken ontdekt een gloeiende lamp in de kamer van Piya.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Schijtluizen
Sien en Aaron gaan op jacht naar het bootsmannetje, een onderwaterinsect dat heel hard kan steken.
«
»
18:15 Nachtwacht
Een buikspreker komt met zijn pop naar Schemermeer voor een optreden. Het is een leuke show, tot blijkt dat de man meer weet over het bestaan van de Nachtwacht.
«
»
18:45 De Hoppers
Daria voert een vijf uur durende monoloog op over haar idool: Marie Curie. Maar die gaat niet zoals ze had gehoopt. Arno denkt dat Marie Curie de currysaus heeft uitgevonden. Ondertussen wil Mo een Nobelprijs winnen.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Said, Mike en Shoana proberen via de radio tickets te winnen voor een uitverkocht concert, maar het is Olly die de tickets per ongeluk binnenrijft. Hij heeft er twee. Er kan dus nog één iemand mee.
«
»
19:25 Zotte dieren
Een dansende papegaai, een olympisch duikende mopshond en een hond die graag zwemt met een zwembril.
«
»
19:30 Zotte dieren
Een magische kat laat op de een of andere manier wc-rollen verdwijnen, terwijl Colin de Britse bulldog ons laat zien hoe we koekjes van tafel opruimen.
«
»
19:40 Jenny
De tijd is voorbij gevlogen en Jenny geniet weer volop van de lente. Ze is er meer dan ooit klaar voor te leven en voelt zich eindelijk klaar om weer verliefd te worden en gelukkig te zijn, maar haar hart zou haar wel eens parten kunnen spelen.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De vijf overgebleven kandidaten moeten met hun zwemvliezen een tortilla op hun hoofd flippen.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers