TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:30 The Block Australia
Terwijl het einde van het Blok-avontuur nadert, wint een stel een auto voor hun tuinontwerp.
«
»
08:35 The Block Australia
De veiling bepaalt welk stel er wint en de $100.000 in ontvangst mag nemen.
«
»
10:15 MasterChef UK
De eerste acht kandidaten krijgen als opdracht een gerecht klaar te maken met ingrediënten uit de nieuwe MasterChef-marktplaats, waaronder varkensgehakt, heilbot en pancetta. Slechts vijf chefs overleven deze eerste ronde.
«
»
11:20 MasterChef UK
Acht kandidaten moeten een gerecht samenstellen met de ingrediënten uit de MasterChef-marktplaats, waaronder piepkuiken, mosselen, krab, eendenborst en garnalen. De overgebleven kandidaten moeten een menu samenstellen voor een plek in de kwartfinale.
«
»
12:25 MasterChef UK
John Torode en Gregg Wallace presenteren de eerste kwartfinale en daarvoor mag journalist Amol Rajan de opdrachten verzinnen. Amol heeft twee recepten opgetekend waaruit de kandidaten moeten kiezen.
«
»
13:00 Next Level Chef
Gordon Ramsay, Nyesha Arrington en Richard Blais laten zien dat ze allemaal de koksmessen met elegantie en precisie kunnen hanteren. Na een korte demonstratie is het de beurt aan de deelnemers om verse vis te fileren.
«
»
13:50 Next Level Chef
Iedereen pakt een doos met de vlag van een land erop en krijgt de opdracht om het kenmerkende gerecht van het land te maken. De droom van één van de chef-koks komt tot een einde.
«
»
14:40 Next Level Chef
De chef-koks worden uitgedaagd om één perfect aperitiefgerecht te creëren en dit te combineren met een prachtige ambachtelijke cocktail. De dromen van één chef-kok komen tot een einde.
«
»
15:30 Next Level Chef
Kaas, noten en vleeswaren blijken voor de chef-koks een behoorlijke uitdaging. Het 'time token' zorgt ervoor dat een chef-kok een keuze zal moeten maken tussen sabotage of veiligheid.
«
»
16:20 Next Level Chef
Er blijven acht deelnemers over. Eén deelnemer besluit tien seconden af te nemen van zijn grootste concurrent, waardoor hij minder tijd heeft om ingrediënten te selecteren. De deelnemers moeten al hun technische en culinaire vaardigheden gebruiken.
«
»
17:10 Grime & Punishment: Dirty Britain
Handhavers Dan en Jude zijn op jacht naar illegale afvaldumpers. Ze pakken een achtergelaten caravan aan, waar drugsgebruikers naalden tussen het rottende afval achterlaten.
«
»
18:00 Grime & Punishment: Dirty Britain
Juliet voert een verrassingsinspectie uit bij een afhaalrestaurant. Schoonmakers Caz en Tee krijgen te maken met huizen die zo smerig zijn, dat ze een schop nodig hebben om de lagen vuil en dierlijke uitwerpselen te verwijderen.
«
»
18:50 Grime & Punishment: Dirty Britain
In Worcester heeft een afhaalrestaurant problemen wanneer milieuhygiëniste Suzanne langskomt. Een Londense kanaaloever is getuige van een strijd tussen handhavers van de gemeente en een afvalminnende kunstenaar.
«
»
19:40 Grime & Punishment: Dirty Britain
David zet een verborgen camera op om een sluikstorter op heterdaad te betrappen. Gary volgt een verontrustend spoor van gebruikte naalden die opzettelijk op speelplaatsen en in parken worden achtergelaten.
«
»
20:35 Embarrassing Bodies
Een jonge vader komt naar Dr. Christian in de kliniek met een groot gat in zijn gezicht. Ondertussen wil Jaya weten of Dr. Dawn haar kan helpen haar stem terug te krijgen nadat een ongewone medische aandoening haar strottenhoofd heeft vervormd.
«
»
21:30 Embarrassing Bodies
De artsen ontmoeten een man die lijdt aan een zeldzaam probleem met zijn genitaliën. De artsen helpen een jonge moeder die zonder oren is geboren.
«
»
22:25 Botched
Terry zorgt ervoor dat een ex-borstkankerpatiënt zich weer vrouw voelt, terwijl Paul de neuzen van twee zussen opereert.
«
»
23:15 Botched
De doktoren helpen een vrouw die zichzelf de "meest ongelukkige persoon ter wereld" noemt. Lacey Wildd is terug met een probleem. Transgender showgirl, Cassandra Cass, zoekt de hulp van de doktoren om haar favoriete stripfiguur te worden.
«
»
00:10 Tattoo Fixers: Extreme
Sketch ontfermt zich over Lee's WK-fout. Pash zorgt voor Daniels niet zo vleiende aandenken. Uzzi bedekt de kattige slogan van Harry. Sketch maakt een originele tatoeage voor complottheoreticus Dave.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers