TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:30 The Block Australia
Nadat de keukens worden onthuld, wint een team tienduizend dollar voor hun fantastische ontwerp.
«
»
07:35 The Block Australia
De deelnemers werken aan het huis van Tyler en Tim tijdens een bijzondere uitdaging. Ondertussen heeft een tekort aan materiaal invloed op de voortgang van de bouw van de woon- en eetkamers.
«
»
08:20 The Block Australia
De druk om de grootste woon- en eetkamers in de geschiedenis van Het Blok af te krijgen, groeit. Ondertussen leggen de teams de laatste hand aan het bijzondere huis van Tim en Tyler.
«
»
09:15 The Block Australia
Met een schaarste aan materiaal en spullen die niet op tijd komen, beseffen de teams zich dat ze hun enorme woon- en eetkamers misschien niet afkrijgen.
«
»
10:05 The Block Australia
De beoordeling bereikt een nieuw hoogtepunt wanneer de epische woon- en eetkamers worden onthuld. Er kan mogelijk een straf worden opgelegd aan een team dat de regels heeft overtreden.
«
»
11:20 MasterChef: The Professionals
Monica vraagt onze eerste twee chefs om John Dory te fileren. De twee overgebleven chefs maken gepocheerde vijgen met honingraat en een gearomatiseerde crŤme.
«
»
12:30 MasterChef: The Professionals
Onze koks moeten een gerecht maken dat de essentie van het bos weergeeft. De koks krijgen een keur aan ingrediŽnten voorgeschoteld, van vlees tot foerageerproducten zoals paddenstoelen, bessen en nog veel meer.
«
»
13:35 MasterChef: The Professionals
Het is het begin van de halve finale. Na vier weken van spannende competitie blijven alleen de 10 meest getalenteerde koks over. Vanavond ontmoeten ze elkaar voor het eerst in de MasterChef-keuken.
«
»
14:40 MasterChef: The Professionals
De acht overgebleven topkoks moeten kiezen uit een voorraad ingrediŽnten zoals vis, kruiden en nog veel meer om gerechten te creŽren die geÔnspireerd zijn door Aktars lessen.
«
»
15:45 MasterChef: The Professionals
De koks moeten alles geven en gerechten maken die de verbazingwekkende technieken die ze hebben gezien nabootsen. Ze hebben ťťn uur en 30 minuten om twee gerechten te maken.
«
»
16:55 A&E After Dark
De artsen van de nachtdienst zorgen voor een vrouw die een nare verwonding heeft opgelopen nadat ze van een barkruk is af gevallen. Een man laat zich onderzoeken nadat hij is flauwgevallen tijdens het schoonmaken.
«
»
17:50 A&E After Dark
Een vrouw wordt naar binnen gebracht nadat ze met haar motor een hert heeft aangereden. Gewichtheffer Adam is van slag als een ongeluk in de sportschool zijn deelname in Hulls 'Sterkste Man' dwarsboomt.
«
»
18:45 A&E After Dark
Een patiŽnt wordt onrustig in de spoedafdeling terwijl hij wacht om zijn bloedende hand te laten behandelen. Twee patiŽnten arriveren nadat ze uit een raam gesprongen zijn tijdens een brand in hun huis.
«
»
19:40 A&E After Dark
De politie brengt een patiŽnt naar de spoedafdeling nadat hij claimt drugs ingenomen te hebben. Hij weigert echter om mee te werken. Het leven van een patiŽnt staat op het spel als het team moet inschatten hoe erg de hersenbloeding is.
«
»
20:35 Shocking Emergency Calls
In CaliforniŽ wordt een net bevallen vrouw bedreigd door aanhoudende bosbranden. Elders, in GeorgiŽ, belt een moeder de hulpdiensten om een poging tot moord door haar zonen te melden.
«
»
21:35 Shocking Emergency Calls
Een schutter opent het vuur op een bank in Ohio, een vrouw uit Florida wordt voor haar deur aangevallen door een zwarte beer en een man uit Texas ziet dat er inbrekers zijn in het huis van zijn buren.
«
»
22:35 Botched
De chirurgen helpen een vrouw wiens neusoperatie werd verpest. Tanya laat een litteken weghalen dat haar aan haar ongeboren tweelingzus doet denken.
«
»
23:30 Botched
Dr. Dubrow scheidt een uniboob en dr. Nassif behandelt een boksersneus. De artsen hebben onverwacht nieuws voor actrice Shauna Sand.
«
»
00:25 Tattoo Fixers: Extreme
Pete en zijn vrienden hadden een wilde feestnacht waarin zijn vrienden hem een tatoeage lieten zetten. Maar dat is precies de reden waarom hij een goede bedekking nodig heeft: hij vindt de tattoo verschrikkelijk.
«
»
01:30 Tattoo Fixers: Extreme
Alice bedekt Jade's verkeerde ode aan vriendschap. Uzzi verliest het plattelandsrijmpje van boerenjongen Foston. Charlie, de held van de London Bridge-aanslag, komt binnen voor zijn eerste tattoo. Sketch helpt Beckie.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers