TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:40 The Block Australia
Terwijl de kandidaten werken aan de slaapkamer en inloopkast, lopen de spanningen tussen twee deelnemers hoog op. Er zijn gevolgen voor een team dat weigert te luisteren naar de waarschuwing van Dan en Keith.
«
»
07:25 The Block Australia
De teams ontwerpen enkele van de grootste hoofdslaapkamers en walk-in closets tot nu toe. Nadat iemand de overwinning tijdens de uitdaging in de wacht sleept, worden de teams achterdochtig.
«
»
08:15 The Block Australia
De juryleden staan tijdens de laatste beoordeling versteld van de prachtige slaapkamers en walk-in closets. De teams ontdekken wie er met de hoofdprijs van tienduizend dollar naar huis gaat.
«
»
09:30 The Block Australia
Er wordt gewerkt aan de logeerkamer en badkamer. De teams hebben het moeilijk met de verhuizing naar het moderne gedeelte van hun huis. Ondertussen zit Sarah Jane met een noodgeval.
«
»
10:20 The Block Australia
De deelnemers haasten zich om twee kamers gereed te maken voor de jurybeoordeling.
«
»
11:25 MasterChef: The Professionals
De vaardigheden van de koks op het gebied van deegwaren worden beoordeeld wanneer zij paddenstoelentortellini moeten maken, gevuld met een paddenstoelenduxelle en geserveerd met een saus naar keuze.
«
»
12:30 MasterChef: The Professionals
Twee chefs zullen zich wagen aan Marcus' test. De twee andere chefs moeten laten zien dat er bereik is in hun culinaire vaardigheden en een geglaceerd Sabayon Fruit Dessert bereiden.
«
»
13:35 MasterChef: The Professionals
De chefs wordt gevraagd een gerecht te creŽren op basis van het thema Specerijen. De koks moeten nu vindingrijk zijn en de knowhow tonen om specerijen in hun gerecht te verwerken en te benadrukken.
«
»
14:40 MasterChef: The Professionals
De koks moeten hun handige slagersvaardigheden toepassen om een kip te slachten. Ze moeten ook hun zoetekauwen aanspreken en een fruittaart maken.
«
»
15:50 MasterChef: The Professionals
De eerste twee koks moeten hun mesvaardigheden aanscherpen. De volgende twee koks moeten een vaste hand houden en goed opletten om te slagen.
«
»
16:55 Paramedics
Mike en Eamon behandelen een moeder die een beroerte heeft. Jodie en Nathan proberen zichzelf te beschermen terwijl ze een patiŽnt verzorgen die zichzelf en anderen in gevaar brengt.
«
»
17:50 Paramedics
Steve en het team reageren op een gruwelijke crash. Paramedicus Leonard helpt een karatestudent.
«
»
18:45 Paramedics
Mike en Eamon zijn bang dat een tiener ernstig hoofdletsel heeft opgelopen na een val op school. Steve en Jade verlenen zorg aan een vrouw die een ernstig verslechterende gezondheid heeft en nu in levensgevaar is.
«
»
19:35 Paramedics
Cam en Doddsy zijn er niet gerust op wanneer een jongeman plotseling meerdere aanvallen krijgt. Steve en Jade ondersteunen een bange, jonge vrouw die moeite heeft met ademhalen.
«
»
20:35 Shocking Emergency Calls
Een mooie septemberochtend in Kent verandert in een bloedbad wanneer mist plotseling de Sheppey Crossing bereikt, waardoor een van de grootste verkeersongelukken in de geschiedenis van het Verenigd Koninkrijk ontstaat.
«
»
21:30 Shocking Emergency Calls
Terwijl lopers de finishlijn van de 117e marathon van Boston naderen, worden twee bommen tot ontploffing gebracht. Dramatische 911 gesprekken en interviews vertellen het traumatische verhaal van de aanval.
«
»
22:30 Botched
De chirurgen helpen een vrouwelijke bodybuilder die er vrouwelijker uit wil zien. Paul opereert een vrouw die bang is voor te grote neusvleugels.
«
»
23:25 Botched
Realityster Dwight Eubanks neemt afscheid van zijn neus met een begrafenis en na een borstoperatie heeft een vrouw een verdachte bobbel op haar borst.
«
»
00:20 Tattoo Fixers: Extreme
Andy is een grote zombiefan, maar hij wil een tatoeage laten zetten ter ere van zijn vrouw. Daarom wil hij zijn zombietattoo veranderen. Ellie wil ook een tatoeage van Alice om haar positief te stemmen.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers