TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:35 The Block Australia
Tijdens de beoordeling van de badkamers staat er een hoop op het spel, namelijk 250.000 dollar aan keukenapparatuur en nog eens 10.000 dollar aan prijzengeld.
«
»
07:45 The Block Australia
Terwijl het ene team geniet van hun enorme overwinning, uiten de anderen kritiek op de juryleden.
«
»
08:40 The Block Australia
De teams werken hard om luxe logeerkamers te creëren. De uitdaging, waarbij de kabouter op het spel staat, roept veel vragen op. De winnaars van de midweek-uitdaging krijgen naast de trofee een extra punt bovenop de scores van de juryleden.
«
»
09:30 The Block Australia
De deelnemers krijgen een fascinerend kijkje in het culturele erfgoed van het land waarop ze bouwen.
«
»
10:25 The Block Australia
Eén team wint 10.000 dollar voor hun logeerkamer. En misschien komt de kabouter weer in het spel.
«
»
11:35 MasterChef UK
In de kwartfinale nemen de vier beste koks van de week het weer tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de Knockout Week. Met hun gerechten moeten ze indruk zien te maken op de finalisten van 2014, 2015 en 2020.
«
»
12:10 MasterChef UK
Na vijf weken van hevige concurrentie in de heats zijn er nog veertien amateurkoks over om de knock-out week af te trappen. Ze hebben allemaal maar één doel: de felbegeerde MasterChef-trofee in de wacht slepen.
«
»
13:15 MasterChef UK
De tweede groep van zeven amateurs keert terug om te strijden voor een kans om voor het eerst de druk van een professionele keuken te ervaren. Ze moeten een gerecht koken dat ze op de menukaart van hun eigen restaurant zouden hebben staan.
«
»
14:20 MasterChef UK
De knock-out week is afgelopen en de competitie is teruggebracht tot tien amateurchefs. Ze moeten iets creëren dat de juryleden met hun handen kunnen eten. De inzet is hoog, aangezien er uiteindelijk twee kandidaten worden uitgeschakeld.
«
»
14:55 MasterChef UK
De halve finales beginnen met een reis naar het Fire Service College in Gloucestershire, een van 's werelds toonaangevende brandweertrainingsfaciliteiten. De halve finalisten zullen hun werk eren met een feestelijke lunch.
«
»
16:05 Paramedics
De Australische hulpdiensten rukken uit wanneer een 76-jarige motorrijder tegen een stel bomen is gesmakt. Al en Cam haasten zich om een naar lucht happende overlevende van longkanker te helpen.
«
»
16:55 Paramedics
Steve en Emily zijn op alles voorbereid als ze een iemand tegenkomen die het heet heeft en duizelig is. Eamon is niet onder de indruk van Mike's gevoel voor mode. Een voormalige doodgraver verrast Cullen door in het aangezicht van de dood te lachen.
«
»
17:50 Paramedics
Steve racet naar een afgelegen bos waar een enorme boom is omgevallen en het been van een man heeft verbrijzeld. Cullen neemt drastische maatregelen om een ernstig zieke patiënt te redden. Emily met heimwee adopteert een oma voor de dag.
«
»
18:45 Paramedics
Bij een ongeluk met hoge snelheid wordt een jonge vrouw uit de achterkant van haar auto geslingerd. Steve wordt gedwongen in actie te komen om te proberen een ernstig zieke patiënt te redden. Een emotionele laatste dienst samen voor Leonard en Nat.
«
»
19:40 Botched
Een pechgevoelige vrouw hoopt dat haar vijftiende neuscorrectie gaat lukken en een voormalig bodybuilder wordt geholpen aan een paar schuivende implantaten.
«
»
20:30 Botched
Een transgenderman hoopt dat Dr. Dubrow zijn ingedeukte borst kan repareren en Dr. Nassif is de laatste hoop voor een vrouw met paniekaanvallen.
«
»
21:25 Naked Attraction
Hoopvolle singles moeten uit een groep van zes naakte mensen kiezen met wie ze op date willen gaan. Een voor een worden hun lichaamsdelen getoond.
«
»
22:25 Naked Attraction
Hondentrimster Nico is op zoek naar de perfecte partner om haar warm te houden, terwijl verzorgster Patrice een goddelijke engel wil die ook een duivel in de slaapkamer kan zijn.
«
»
23:25 Tattoo Fixers on Holiday
Glen bevrijdt Mandy van haar konijnen, Jay geeft superfan Rebecca een perfect portret, Alice zet haar tanden in Helens cupcake en Sketch pakt Aarons privétattoo aan.
«
»
00:25 Tattoo Fixers on Holiday
Lee's ondeugende ontmoeting zorgt ervoor dat hij niet in het huwelijksbootje kan stappen, Bex' kattentattoo heeft haar het gevoel gegeven dat ze niet geliefd is en Vickie wil een ontwerp om haar uitgebreide familie te vertegenwoordigen.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Jan Ullrich wordt al snel het gouden kind van het wielrennen. In 1997 wint hij de Ronde van Frankrijk en klimt hij naar de hoogste regionen van de sportelite. Rode lopers worden voor hem uitgerold en televisiezenders vechten om zijn aandacht. Maar succes heeft een prijs. Dat geldt niet alleen voor Jan Ullrich, maar ook voor zijn rivalen, zoals Marco Pantani. De moeder van de Italiaan praat over zijn eenzame en drugsgerelateerde dood. Wie op het hoogste niveau wil presteren, moet door het moeras van de doping, op dat moment het meest besproken onderwerp in het wielrennen. En Jan Ullrich zit er middenin.

'Jan Ullrich, de opgejaagde', om 21.20 uur op VRT CANVAS.

Dossiers