TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:40 Love It or List It
Een stel kocht een eeuwenoude triplex-woning, maar die is nu een bodemloze put geworden. Hilary wil hen helpen met de voltooiing van de verbouwing, maar David kent enkele woningen die over alle ruimte en functies beschikken die dit gezin nodig heeft.
«
»
08:25 Love It or List It
Kort na hun huwelijk haastten Anu en Samir zich met de aankoop van hun eerste huis. Volgens Samir hadden ze veel geluk bij het vinden van een woning in de desbetreffende omgeving, terwijl Anu denkt dat ze grote problemen over het hoofd hebben gezien.
«
»
09:10 Love It or List It
Megan en Jeff zijn twee professionals die het gevoel hebben dat hun thuiswerkleven niet meer vlekkeloos verloopt. Jeff wil hun perceel nog niet opgeven, maar Megan vindt dat het huis gedateerd is en daarnaast veel te klein is geworden voor hun gezin.
«
»
10:00 Love It or List It
Kort nadat Lauren en Jamelle zijn verhuisd, heeft Lauren daar achteraf spijt van gekregen. Jamelle is ervan overtuigd dat Hilary hun disfunctionele lay-out een draai kan geven, maar Lauren hoopt dat David een woning kan vinden die beter bij hen past.
«
»
10:50 Love It or List It
Nu Sunita en Bijal twee jonge jongens hebben, voelt Bijal de krapte en wil hij meer ruimte voor amusement. Hij hoopt dat David een nieuwe woning met meer ruimte kan vinden, maar Sunita daarentegen hoopt dat Hilary een draai kan geven aan hun huis.
«
»
11:40 Dr. Phil
De ouders van een tweejarig meisje vertellen het verhaal van mishandeling door een medewerker van het kinderdagverblijf. Een ander stel vermoedt dat hun driejarige kind slachtoffer is van kindermisbruik op de opvang.
«
»
12:25 Dr. Phil
Het zien van foto's op social media van vreemden die meestal hun 'beste leven' leiden, heeft een negatieve invloed op de geestelijke gezondheid van mensen. Influencers geven toe dat hun werk niet hun echte leven weergeeft.
«
»
13:10 Dr. Phil
Rachel is bang dat haar vriendin Simone wordt opgelicht door iemand online die zich voordoet als zanger Omarion, en Simone wil de waarheid. Dr. Phil en Robin delen hun persoonlijke ervaringen met identiteitsfraude.
«
»
13:55 Dr. Phil
Beroemdheden en influencers met miljoenen volgers prijzen onorthodoxe en vaak gevaarlijke diŽten en gezondheidspraktijken aan om de huidige ideeŽn van perfectie of welzijn te verwezenlijken, en sommige mensen volgen deze blindelings.
«
»
14:45 Dr. Phil
Het aantal jongeren dat zich identificeert als transgender is de afgelopen jaren bijna verdubbeld. Sommigen zeggen dat tieners zich haasten om medische behandelingen te ondergaan zonder advies of kennis van de feiten.
«
»
15:30 Chateau Meiland
De familie Meiland woont weer in Noordwijk, maar Martien en Erica zitten nog wel tussen de verhuisdozen in hun moderne villa. Gelukkig hoeft er nauwelijks verbouwd te worden en de kleine klusjes doen ze wel zelf.
«
»
16:20 Chateau Meiland
Nu de verhuizing naar Noordwijk is afgerond, wordt het tijd voor iets nieuws. Martien wil iets verkopen waar hij zelf dol op is: shawls. Als ze een beetje opschieten, kan zijn eigen merk nog voor cadeaumaand december worden gelanceerd.
«
»
17:10 Chateau Meiland
Het valt niet mee om iets geheim te houden binnen de familie Meiland. Toch worden er meerdere complotjes gesmeed. Voor Maxime moet er nog een babyshower komen. Maar een datum vinden blijkt moeilijk.
«
»
18:00 Chateau Meiland
De familie Meiland neemt het ervan: ze ontvluchten de natte zomer om van de zon te genieten op CuraÁao. Ondanks zijn vliegangst, heeft Martien er graag een reis van tien uur voor over.
«
»
18:50 Chateau Meiland
Lekker luieren is niets voor de familie Meiland, zelfs op vakantie op CuraÁao is er geen moment rust. De dagen worden goed gevuld en als ineens Martiens broer Jaap met zijn vrouw Evelien als verrassing opduikt, is de chaos compleet.
«
»
19:40 The Real Housewives of Beverly Hills
Lisa Rinna onthult het recept van haar favoriete smoothie. Eden is achterdochtig over Kim Richards. Erika Jayne treedt op in Griekenland. Dorit schokt de dames door Boy George te laten optreden op het verjaardagsfeestje van haar man.
«
»
20:30 The Real Housewives of Beverly Hills
Eileen is blij als Erika haar lezing voor The Young and the Restless afmaakt. Lisa Rinna geeft een barbecue waarbij haar man, Harry Hamlin, het meeste werk moet doen. Eden veroorzaakt een scŤne tijdens Kyle's Great Gatsby feest.
«
»
21:25 The Real Housewives of Beverly Hills
De vrouwen pakken hun spullen voor hun reis naar Mexico. Eden vertelt Lisa Vanderpump wat Lisa Rinna zei over Kims nuchterheid. Terwijl Lisa Rinna naar New York gaat om haar dochter te zien, is zij het onderwerp van gesprek in Mexico.
«
»
22:15 The Real Housewives of Beverly Hills
De spanning loopt hoog op tijdens Mauricio's feest in Mexico als Kyle wil weten wat Lisa Rinna heeft gezegd over haar zus Kim. Erika adviseert Lisa Rinna om schoon schip te maken. De reis eindigt met een boottocht en een dans om nooit te vergeten.
«
»
23:05 Botched
Een jonge vrouw met een vleesetende ziekte, heeft de hulp van de dokters nodig om te redden wat er nog over is van haar borsten.
«
»
00:00 Botched
Een vrouw met mega-areola's komt bij de dokters en een winnaar van een schoonheidswedstrijd wil zijn armimplantaten weer op de juiste plek hebben.
«
»
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers